• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    podle mě ty global operations jsou asi moc fajn, akorát se nějak nekonají :)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    FRK_R23: S šestkou by ti to mohlo jít také. Jsem byl v bitvě se svou sedmičkou a šestky převládaly.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TIGERLOVER: Hmmm skoda, ze mam zatim jen jednu sestku :))
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Já to teď chvíli hrál a bude zase. Jen to vypadá, že to chce aspoň 7 tier, jinak čekačka na dlouho.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Nic moc marketing, podle me to malo tlacej. Spolihat na septandu neni zrovna efektivni :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    TIGERLOVER: FRK_R23: Mno jo, skoda.. nejak to asi neni moc uspesna hra co tak slychavam.. A pve je nuda, obcas jo ale hrat jen todle te omzi. Ale dik
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK:PvP ma dlouhi cekaci doby, vsichni hrajou PvE. A jeste jsem nezkousel Global Operations
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    LIQUIDFREAK: Já to občas hrávám.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Caute, tedy se deje neco novyho v Aw? Ma smysl instalovat resp je to natolik zazivny a hraje to vubec jeste nekdo? Txh za info
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: všichni hrajou PVE, v GO jsem nikdy nikoho nepotkal
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    15 minut a hovno. tier 5
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: taky čumim. ve score jsem právě četl, že je tenhle mod baví nejvíc a nic jinýho ani nehrajou :) btw právě ze score je tan kód na ten ICE T-72
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: Jako vypada to super, trochu se divim, ze ta hracska zakladna neroste :) Ty cekaci doby jsou strasny :))
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    kunda taky to zrovna zkouším a už jsem ve frontě deset minut :) zájeb
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Pustil jsem to ted v tejdnu, ale jak se k tomu dostanu jen v noci, tak je tak malo hracu, ze se strasne dlouho ceka :( Chtel jsem zkusit ty Global Operations a ve fronte sme byli tri :)))
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    po posledním updatu je ta hra fakt supr, doporučuju vyzkoušet. btw pokud chce někdo kód na 14 dní premka a T-72 Ural ICE* (s level 5 posádkou a polopremium statut) tak dejte vědít. :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    tak jo, i to premko. jenom skončilo v inventáři :) čupr, zrovna včera jsem po dlouhé době tu hru zapnul a tak si rád zahraju
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw švihlo mi to tu T-72 Ural ICE* verzi, ale premko asik ne .) i tak dost dobro
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PETGRIDUS: díkec, redeemnuto
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ahoj já to nevyužiju, ale třeba se to někomu z vás bude hodit Byl vygenerován licenční kód ke hře Armored Warfare prémiový kód pro předplatitele: AW1032A8C4K3U7LQR měl by to být tank t72 a premium účet na dva týdny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam