• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KONDIK: jak bude vypadat? nevim, co konkrétně myslíš. ale vem si wot - žádná extra "finální" podoba a je z toho už pěknej cirkus :) jestli to umře nebo ne nelze soudit
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    PRAASHEK: A uz vi kde ma pes ocas a bude AW 2.0 vypadat ? nebo to planuji zrusit. Co vim tak je kolem toho sileny bordel a nejak se my nechce sypat tezce vydreny ojra kdyz mi za mesic oznami ze se neumi domluvit a uz to nebudou updatovat a nechaji to umrit.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    všechny premiáky ve hře za půlku + sale jednotlivých tanků ze všech packů/edicí (až do 2. 1. 2017)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: už jsou všechny pryč
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PRAASHEK: mas prosimtě nákej ten kod?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: Ja to jezdim se sestkou, MM to ma podobnej jako WoT. Tzn potkavas osmicky. V tuhle chvili to ale taky podle me zalezi na poctu hracu, kterej neni velkej. Nicmene cekaci doby 1-2 min pres den.

Ale dal jsem sest her a z toho jedna vyhra... tymy trpej tim samym, co ve wotku. Vubec nechapou ze to neni klasicky PvP.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: v kterym tieru?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Plamen Bozhkov :D

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Vcera jsem dal par tech GO her a je to dobrej mod :) Rozhodne ma vetsi potencial, nez klasicky PvP :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    sedmy nějak moc nemám :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TIGERLOVER: Jj, vsim jsem si tam zony s ikonkou toho dronu :) ale prej to ma zatim jen jednu mapu, coz je skoda
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    FRK_R23: Jo. Je to rozhodně lepší než klasika a ty bombardéru můžeš sám posílat. Tuším, že musíš něco obsadit.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Ted se hrat da, ackoli clovek potkava stejny hrace dokola :) nicmene GO vypada hodne zabavne, prisla pisecna boure!:)) Navic tam litaj drony, bombardery hazej mraky bomb a tak :) Je to dobry :)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    PRAASHEK: Já si pár bitev zahrál se sedmičkama a čekačka do minuty.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    podle mě ty global operations jsou asi moc fajn, akorát se nějak nekonají :)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    FRK_R23: S šestkou by ti to mohlo jít také. Jsem byl v bitvě se svou sedmičkou a šestky převládaly.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TIGERLOVER: Hmmm skoda, ze mam zatim jen jednu sestku :))
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Já to teď chvíli hrál a bude zase. Jen to vypadá, že to chce aspoň 7 tier, jinak čekačka na dlouho.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Nic moc marketing, podle me to malo tlacej. Spolihat na septandu neni zrovna efektivni :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    TIGERLOVER: FRK_R23: Mno jo, skoda.. nejak to asi neni moc uspesna hra co tak slychavam.. A pve je nuda, obcas jo ale hrat jen todle te omzi. Ale dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam