TIGERLOVER: Mno prave kolem toho T8+ je ATGM spam, ale prislo mi, ze to nektere tanky porad prezijou, na T10 jak mam USA a CCCP, tak se mi bezne stava ze mi prvni Termobaricka ATGM ustreli skoro 50% HP a zasekne turret, a to v prvnich minutach hry a to pak moralka prudce klesa. Je to takove podivne. Predtim byla arty , ted to dotentovali Raketama, fakt mi prijde ze tam sedi postihnuty clovek a hleda nejakou mechaniku, ktera je od toho, aby lidi nasrala. Uz ani tak neresim snapshotujici Stingraye co te prostreli zepredu na 400m, jelikoz ten DMG je tak nejak normnalizovan kalibrem, ale 800 ~ 1200 dmg atgm ktere nevidis, jelikoz uz neni jejich detekce plne automaticka, APS ktere je sestreluji tak nejak uplne podivne, cti vubec, a ty v prvni minute hry mas pul HP a zasekly turret , kazdou bozi hru. ABRAMS, jak ma vyrazny ten turret ring to ma fakt kazdou druhou ranu. S Challengerem, staci zklopit kanon ale cocku dostava delo ne turret ring, takze v jednom pripade nemuzes tocit delem ve druhem strilet. Prast jako uhod.
Bohuzel to neni proste zabava, tak vetsinou hraju kolem T4 ~ 5 , kde je tech raket min, ale zase o to vic boli, protoze dmg maji proste velkej , ale maji dost malou pene, ze je tanky s kompozitniho armoru maji tendence nepropoustet jako duchodce moc.