NYX: rovnez jedu par jidel dokola, zadny komplikovany, spis rychly, cerstvy, zadny sracky... ale jidlo nekdy strasne zdrzuje, unavuje, nechutna a pak je mnotematicka strava idealni (rozmixovany banany s rostlinyma mlikama, miso polevka se zeleninou, jasminova ryze s rozinkama), ale neznam osobne nikoho, kdo to tak ma obcas jako ja, natoz nejakeho hc jidelniho mnmlstu.
Hadry me bavi. Panske vic. Vim, co chci, co aktualne potrebuju, casto nenachazim v obchodni siti, pokud najdu a cena umoznuje, kupuji 2x. Vetsina se da kombinovat, barvy neutralni, vzor jen namornicky, peferovana silueta konstantni... jooo vypravet o tom umim naprosto neminimalisticky;)
SKATEMURAI: jeste jsem se setkala s ciste vizualne-estetickym minimalistou, ktery minimalismu prikladal velkou/nejvyssi estetickou hodnotu, jeho byt byl minimalistikcy zarizen na pohled, ne tolik co do fce, ale pro nej nehralo roli... mozna by mohl spadnout pod tu zlatou stredni. Podobne by imho na okraj tech extremnich spadali take ti, jejichz motivaci je treba snaha o udrzitelny, environmentalne zodpovedny zivot, seberizeni... viz treba pojem mental decluttering a podobny tyhlety viteco
SPLNYX: Ja jsem z financnich duvodu taky dost rada, ze jsem minimalistou:))