• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SKATEMURAIminimalismus — mám málo věcí a je mi fajn
    LALINA
    LALINA --- ---
    DOOMBRINGER: čekáš, až se tě někdo zeptá? Dobře, prosím, Dommbringere, řekni nám o svých vlastních tipech na dobrovolnou skromnost a nekonzumnost.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    LALINA: Nemam zkusenosti s tridenim zalozek, ani prodejem 40 paru bot. Na nic jineho se tu nikdo neptal.
    LALINA
    LALINA --- ---
    DOOMBRINGER: Celkem casto se stehuju po Evrope. Vsechny me veci se vejdou do 60l krosny + jednoho palubniho zavazadla.. :) .

No podle tohohle bys spíš ty měl dávat tipy nám :))
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    Jo, to jsem sem prisel sam zjistit. Pokud si me vyfiltrujete, tak se doctete jak to mam. Cekal jsem tu asi nejake tipy na to jak se dobrovolne spokojit s malem, mozna trochu o nekonzumnosti. A ne "diskuze" o tom jak rozprodavat majetek a pak toho litovat, nebo jak se lidi snazi byt organizovani a nejde jim to.
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    LALINA: Díky, i tobě, měj se dobře
    LALINA
    LALINA --- ---
    MIKLO: hm. koukej jestli to dohohle klubu něco opravdu nepatří, tak tenhle náš rozhovor, já s tím končím, přeju ti pěkný ráno:)
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    LALINA: Nevím, kdo mi tady v reakci na můj příspěvek tvrdil, že každý má právo na svůj názor a právo dělat si věci jak chce a teď je tady následně jediný, kdo se každý názor, který se mu nelíbí snaží odsoudit (tedy nepřímo říkat, že můj názor je jediný správný). A soudím tě na základě tvého projevu, to lidi dělaj, se stim smiř.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MIKLO: to ti je zajímavý, že tohle vždycky říkají lidi, kteří přesní ví, co jo a co ne ... jako by mluvili o sobě ;)
    Nebyla jsem to já, kdo sem přišel s nějakou doktrínou a s přesnou představou, co se v tomhle klubu má probírat a co ne. Nejsem to já, kdo sem nakráčel a jeho první příspěvek je o tom, že tady lidi jenom blbě plácaj a že si to představoval jinak.
    Klidně, je to jeho právo, projevovat se podle svojí přirozenosti, ale lidi si sami udělají úsudek o tom, kdo se tu vyjadřuje útočně ;)

a promiň: kdo jsi, abys mě soudil a řekl, jakej jsem člověk, když mě neznáš? To je nemoudré, takhle cejchovat lidi, aniž bys je znal...
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    LALINA: Ty jseš hrozně útočnej člověk
    LALINA
    LALINA --- ---
    aha...nakráčel další hodně chytrej, kterej přesně ví, co jo a co ne, bacha...
    LALINA
    LALINA --- ---
    EUCHENIE: chodím tam pravidelně už asi tři měsíce a nikdy se tam nikdo nenasírá..aspon ne verejne v tom klubu..a v jednom kuse tam někdo něco chce :)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    DOOMBRINGER: a co si myslíš?
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    SKATEMURAI: Kecy lidi kde a jak se prodavaji stare hadry, o tom jak si (dis)organizujou postu, tridi bookmarky, vypisuji seznamy kuchynskych spotrebicu ktere (ne)vlastni (proboha proc?). Jestli je tohle minimalismus, nebo cesta k nemu, tak ok. Ale ja si to nemyslim. Uz jen cekam, ze tu nekdo zacne razit teorii, ze potom co zacal psat minimalisticky bez diakritiky, tak se citi nejak svobodneji.
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    LALINA: jo to znám.) já myslela jen vyměňovací, kde se lidi hned nenasíraj, když někdo něco i chce.))
    JANA4U
    JANA4U --- ---
    NEVENA: Já mám složky spíš tématicky a především na to, co si schovávám - třeba emaily z banky, ohledně nákupů a tak.
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    ALDEMIK: Tak rozdělení Inboxu jsem zrušila, prostě mi všechno chodí do jedné složky a co je vyřešené, tak to házím do archivu, co čeká na odpověď nebo vyřízení, tam dám hvězdičku atd. Ale už jsem četla o systémech typu složky "k přečtení, k sdílení, čeká na odpověd..."nějaké jsem zkoušela a pak to rychle vzdala.
    LALINA
    LALINA --- ---
    NEVENA: vůbec nevím, o čem to mluvíš....
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    NEVENA: pouzivam online gmail. mam na nej presmerovano nekolik uctu - pracovni, osobni. maji moznost rozsirene dorucene posty na listy typu primarni, fora, aktualizace,... mam to nastavene tak, aby napr. vse pracovni padalo do ,,fora,, a nazvy ignoruju. je to nesmirne prakticke. jinak gmail obsahuje slozky, ktere funguji jako stitky, tedy k jednomu souboru jich muze byt vic. opet mam nastavene filtry tak, aby se to stitkovalo vicemene samo. prectene a vyrizene archivuju. prakticky tam nechodi spam. a predevsim to dava zpravy do vlaken-konverzaci. vyuzivam rozsirene hvezdicky, takze mam odskrtle hotove veci, dva druhy vykricniku a dve barvy hvezdicek, ktere pouzivam, a to hodne. vysledkem jsou tri-ctyri rozpracovane zpravy-ukoly a pak tak pet, obsahujicich aktualne dulezite informace, zbytek cisty.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    Hmmm, tak koukam ze jsem to tady asi cele spatne pochopil...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam