• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYLAHDIY pěstební systémy - rady, tipy, zkušenosti
    Vítejte v diskuzi o DIY pěstebních systémech. Ať už přicházíte jako začátečníci nebo zkušení pěstitelé, tady je prostor pro sdílení nápadů, rad a výsledků vaší práce. Sdílejte své úspěchy či neúspěchy, diskutujte o technikách, o rostlinách, nebo se jenom tak přijďte inspirovat. Přeju ať nám to pěkně roste 🌱
    rozbalit záhlaví
    BURAN
    BURAN --- ---
    BRKODLAK: obal necim / nabarvi si tuhlenctu nejakou potravinarskou krabici. nic lepsiho v pomeru cena/vykon imho neni.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    DOKKTOR: napadlo mě to, ale radši bych něco neprůhlednýho
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Zdravím, poradil by mi někdo vhodnou nádobu na bubbler? jde o mikro, takže bych potřeboval něco v maximálním rozměrech š20xd30xv20? Předem díky
    CYLAH
    CYLAH --- ---
    ROMANICAK: To zní zajímavě :) Jak by sis tu spolupráci představoval?
    My automatizaci chystáme (ale ne s Arduino platformou), tak uvidíme, co se z toho vyvine. Možná zkusíme tvoje snímače, vypadají dobře.
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    CYLAH:
    To vypada hodne dobre! Nevymyslime nejakou spolupraci? http://growduino.cz/
    MAJK01
    MAJK01 --- ---
    KWJET: Díks
    MAJK01
    MAJK01 --- ---
    MIK23: Ne. Díky
    MIK23
    MIK23 --- ---
    MAJK01: google znáš?
    MAJK01
    MAJK01 --- ---
    Cau chci zacit pestovat doma hydro bylinky a zeleninu. Dekuji za pripadne odkazy atd. Jsem zacatecnik a nevim ktera bije. Diky))
    CYLAH
    CYLAH --- ---
    Už se mlží :) 300 ml/h z jednoho atomizéru.

Další fotky tady.

Jeden pulz z generátoru:
    fogger pulse
    https://www.youtube.com/watch?v=taLN5g84wYY
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    OT:
    Nemate nekdo kopr? Potrebuju zavarit okurky a nejde sehnat. Nechci to zadarmo a specha to hodne. Muze bejt i susenej, ale ne drcenej a pokud mozno i s kvety.
    CYLAH
    CYLAH --- ---
    Tak mám hotovou tu technickou část - perfektně laminární proud mlhy na požádání :)

KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    GUEPE: Nebo ho prostě reklamuj :))
    BURAN
    BURAN --- ---
    GUEPE: dosla voda? :o) hele, jestli vrci a vypada, ze vsechno funguje jak ma, tak muze byt trebas vodnim kamenem zasekana membrana. zkus do toho nalit ocet a nechat ho tam trebas pres noc (stejne jako se to dela s rychlovarnou konvici).
    GUEPE
    GUEPE --- ---
    ahoj, chtela jsem se zeptat, mate nekdo zkusenosti s pokojovým zvhlčovačem s možností regulace výkonu a vlastní nádrží ...?? nevite proc by mohl prestat fungpvat? je novy, jel mi uplne v pohode a zniceho nic uz nevydava paru. zkousela jsem vypnout, zapnout, nejmene +krat jsem vytahla nadrz a znovu ji nasadila, ale nic... nevim si s tim rady a potrebuju akutni pomoc =D dik za radu =)
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    DANNY_OCEAN: šlo by to, ale zase jenom k okamžité zálivce - po namíchání rychle spotřebovat. v tom nejsu uplně kovaný, ale organické hnojiva rychle degradujou obecně.
    DANNY_OCEAN
    DANNY_OCEAN --- ---
    DOKKTOR: spis jsem zacal premyslet jestli by neslo pouzit neco misto techhle umelejch hnojiv....jestli by neslo si neco namichat sam....napr. rozpustit hnuj nebo tak neco...nemate zkusenost?
    BURAN
    BURAN --- ---
    DOKKTOR: samozrejme ze je to idealni, ale zase by cena hnojiv nemela prekrocit hodnotu vypestovaneho salatu, pak to trochu ztraci smysl - pokud se tedy nejedna vylozene o hobby, kde na snesitelnem pomeru naklady/vysledky nezalezi ;)
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    BURAN: ok, zkušenost máme každý jinou. nicméně existujou hnojiva co i bez flushe nejsou v chuti cítit. a abysme se vrátili k tématu - pokud to v tom kratky systému bude stát 6 týdnů, tak to tak jak tak není moc vhodné, protože kristalon je určený k okamžité zálivce (i když jasně, je to diskutabilní, když se třeba pH apriori neřeší). i tak bych stejně volil neco do hydro systému.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam