• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILISENTOMOFAGIE
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    CABOWITZ: Velmi vyrazne se to projevi. Onehda jsme s tim docela experimentovali. Ale ne vsechno hraje - treba krmeny cibuli nebyli fakt nic moc. Za me vedou buraky, tymian taky neni zlej.
    A jak rikam, nejlepsi syrovy, i kdyz smazeny se taky daji, ale neprehnat to s tim, pak je to takovy krupavy nic - coz ale zase vyhovuje lidem co to ji poprvy.
    CABOWITZ
    CABOWITZ --- ---
    zda se, ze entomofagie je popularni take v techto kruzich. aw! no nicmene do postapokalypticke kucharky to asi patri...
    CABOWITZ
    CABOWITZ --- ---
    XBAHNO: moucnaky jsem jeste nemel. namatkou jsem nasel toto a tak me napada, ze by mozna slo servirovat ruzne chute podle bezprostredniho zakrmeni tech cervu. jak moc se to cim se nakrmi projevi v chuti? :)
    MILIS
    MILIS --- ---
    Hmyz jako potravina v České republice // M. Bednářová

    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Hmyzem se obcasne zivim uz par let. Moucnaky a cvrky nakupuju na teraristickejch burzach, bource morusovyho u vietnamcu. Zoophobas me nejede a sarancata jsou na me drahy. Na svabi jsem si jeste nelajz.

    Preferuji jednoduchy upravy, moucnaky nejradeji bez upravy, jenom nakrmeny orisky a bylinkama.
    Filozoficky je mi to uplne putna, je to proste jedly a docela dobry, nasyceni planety ani ekologicky dopady nejak nemam potrebu resit.
    CABOWITZ
    CABOWITZ --- ---
    tak nevim jestli je to shoda okolnosti, ale zrovna predevcirem jsme hmyz pojidali v prazske kavarne zenit, pripravoval ho tomas uhnak. jeho text o pojidani hmyzu je tady: http://a2larm.cz/2014/02/gastronomie-krize-ma-to-sest-noh-a-ji-se-to/
    byla to poucna a prijemna udalost.

    jake jsou vase zkusenosti, recepty, kde nakupujete? osobne musim rict, ze po prekonani neprijemneho vizualniho vjemu jsem si celkem pochutnal...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam