MAKROUSEK: No to jsi se bavil se mnou :)))
Je to tak. Nerikam, ze to byl superrajc. Je to samozrejme unikovka low cost. Ale na poli low cost unikovek je to prekvapive dobry pocin s prekvapive udelanym hernim mechanismem. Mne to musim si rict docela dostalo. Ne tim, jak to vypada, unikovka udelana za 10k samozrejme nebude mit kvality unikovek za desitky mega ale stoji se na to zajit/zajet podivat. Rozhodne originalni. A vstupne tusim 600 je pro nas prazaky velice prijemna cena :) A byli jsme tam teda ve trech. Nevim jak to slape, kdyz tam jsou lidi jen dva, to se ta mechanika asi zmeni si myslim.
V Liberci to mam schozene komplet a neco je dost porod.
Z nejhorsich a cemu se vyhnout asi bacha na Ceskou Lipu a Faraona v Praze v Jagelonske tusim. Jo a v Pardubicich na Kradez v Muzeu umeni. Stejnetak Kradez v Muzeu umeni tady v Praze byla priserna az hamba. Tak priserny unikovky jsem roky nezazil. Jinak je to takovy zatim sedy prumer, nicim nevycnivajici. Proto se prave ptam, jestli mate nekdo tip kam se vydat, abych se navnadil, protoze mam pocit, ze uz jsem zazil vlastne vsechno a maloco mne dokaze jeste rozrajcovat.