PIPLA: jo, ta steampunkovka je jedla :)
Jako ono moc proste neni kam, no... Pak uz je to takove minove pole. Kdyby jsi nasla neco, co ma uroven, prosim pis, rad se skocim podivat take na neco kvalitnejsiho. Nekvalitni uz mne proste nebavi...
Osobne fakt bych pak zajel do toho Brna, to proste stoji za to. Respektive k tomu Brnu. To jsou paradne udelane riddly a primova atmoska za tri padesat. Pobavi to a potesi.
A pak uz v Cr nevim. Jako spousta jich bylo prima, ale nic, ze byh si z toho sednul na zadek. Drzim se TERPECy a objizdim pomalu svet se priznam, aby mne to jeste nejak stimulovalo. Pred par dny jsme byli v SF v TERPECe a teda 400 dolaru za jednu hru nepotesi. Ale zase diky TERPECe ma clovek jistotu, ze nesahne vedle. A byla jako jedla, to nepopiram.
Jinac jestli mam sahnout jeste nekam dozadu, tak byvaly sef Chamberu mi u stavby rikal, ze i on byl unesen, ze nekde v Holandsku jsou 4 (nebo kolik) roomy a nekdo do toho narval i na nej nesmysl penez. Cela ta debata zacala tim, ze jsem mu rikal, ze jsem v USA v predeslych letech zazil roomu, kde na zacatku nebylo nic. Jakoze vubec nic. Jen steny, ani spary mezi deskama nebyly videt. A vstupni dvere samozrejme. A ze bych to chtel zazit znova a on rikal, ze tam maji White room, ktera je na stejne tema. Vejdes dovnitr a neni tam ale vubec vubec nic.
Tak kdyby jsi mel/a cestu pres Holandsko, tak to je moznost.