• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THERIONProject Chiron
    EYRIK
    EYRIK --- ---
    Tak, primárně, abych mohl říct co od něčeho čekám, tak musím alespoň obrysově vědět, o co se jedná. Když se řekne městská hra ze současnosti, tak to může znamenat Secret Societies (TSW Style), může to znamenat Dan Brownovské záhady, za adrenalin se dost dobře dá považovat i jenom dojít na nákup kvalitních potravin.

    Ale tak kdybych třeba měl nastínit nějaký ten content, který bych rád zažil, tak by to bylo:

    * Jednotná, ale přesto ne tak úplně průhledná dějová linka (Objevují se sice vcelku nahodilé záležitosti k řešení, ale dohromady dávají ucelený obraz o velkém klimaxu příběhu)

    * Minimum CP ( Hráči sice se světem musí komunikovat, a sem tam se hodí nějaký ten kurýr, ale postavit hru na výhradně práci s CP je jako jet na projížďku tématickým parkem)

    * Zkusit se vyvázat z kodifikování dovedností. Postava je charakter, a když už něco umí, tak by tím měla začít být pro svět důležitá. A to rovnou napojím na předchozí bod; hráče by právě ta úzká specializace postavy měla postrčit do vzájemné spolupráce (intriky included). Jak přesně to udělat ti neřeknu, to bych se na tím musel hlouběji zamyslet, ale v principu by to mohl vystihnout příklad:

    Úkol: Klient po vás chce, abyste ukradli jeho konkurenci nákresy nového prototypu. Taky vám řekne, že jejich server je chráněn špičkovým systémem, který prolomit je téměř nemožné. A jediný člověk zná způsob, jak ho prolomit.

    Řešení: "Detective" najde danou osobu, "Thug" z něj vymlátí tajný dokument, "Codebreaker" ho rozluští a "Hacker" prolomí systém a pak přijde ta sranda, až se pohádaji o podíly na odměně.

    Tolik jsem zatím s to vyplodit, veškeré body předkládám k prodiskutování.

    Ciao
    DANAKETH
    DANAKETH --- ---
    Toto je možné považovat za první, organizátorský příspěvek a diskusi můžeme považovat za zahájenou.

    Vítejte
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam