ZARAKI_KENPACHI: Ale jo, to já mám právě rád, že ta obsluha funguje na úrovni a není to jen nalévač a nosič. Zvlášť když to ještě ty lidi baví, a tak je to se vším, s whisky, rukem, koňakem, doutníky... kultivuje to spotřebitele, protože tady ještě spousta lidí (a i mladých!) si pořád myslí, že rum je bramborový líh, mravenčan ethylnatý, karamelové barvivo a voda. Okolo whisky mě baví celá ta kultura palíren, prostředí, designu lahví a etiket atd. A nejhorší je naopak kultivovat obsluhu:
- C'si dáte?
- Slečno, jakou u vás máte skotskou?
- Se podívejte na bar...
- Když já tam bez fraktury krčních obratlů nevidím, můžete mi to říct?
- Tak jako je tam tulamorka, džejmsn...
- Slečno, ale to jsou irské whisky...
- No, já tomu moc nerozumím...
:)