• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BABBAKam na Burger?! Rady, fotky, burgery
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    Report
    http://www.freshburger.cz

    Ve stredu cestou na Freeze rychla zastavka, nemel jsem zadna ocekavani a byl to celkove prijemnej "zazitek"...
    Ochutnal jsem zakladni bacon bbq a za 99,- to bylo vic nez slusne, bezpecne zahnal nastupujici hlad. Majitel v pohode mladej typek, nechal jsem si vypravet pohadku o jejich mase z zasadne madych black angus bycku, o jeho special bulkach, snech a planech do budoucna, mezitim simpaticka slecna mazlila muj kousek presne podle meho prani medium-rare...
    V nabidce je i par dost zajimavych kousku, zkratka tam burgry milujou a je to znat. Za me rozhodne doporucuju ;)

    (jen teda bych nechtel videt, jak se ji ten jejich Jumbo ;D )
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    GANCARCIK: takze omacky maji, to sem rad...
    ;D
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    hej maji tam ruzne omacky i dresingy... vynikajici kuchyne muzu jen doporucit.. hovezi bbq zebra se rozpadaji na jazyku :) pokazde co mam cestu okolo se tam stavim :) vazne to stoji za to
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    TOOMIX: na FB nehraju a spis nez odkazy bych tady cekal prave neco na zpusob super reportu od Guerilly atpd.
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    GANCARCIK: byla by k tomu nejaka omacka prosim?
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Dneska jsme byli na vylete v Praze a pred cestou z5 jsem mel rezervacku v Dish. Ve vsech ohledech moc OK. Nemam kriveho slova snad na nic.

    Jo a jak tu nekdo opjevoval to nealko pivo, tak to mi zrovna moc nejelo...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    tak jsem včera večer byl v Dish a dneska v Black Dog v Berouně a je to naprosto jiný level... Dish dobrý, ale BDC naprosto famozni
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Nedávno jsem si dával hovězí burger na zahrádce dejvické Klubovny, doporučuju. Mají i falafel pro nemasaře.
    K8Z
    K8Z --- ---
    Uprimne receno profesionalni obsluhu absolutne nema co zajimat, jak zakaznik vypada, pokud tedy plati :) co servirkam je a neni po chuti by se opravdu nemelo podepisovat na kvalite servisu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GUERILLA:
    to urcite neni v poradku...
    GUERILLA
    GUERILLA --- ---
    Mám delší vlasy, jinak slušně oděn, žádný bordely na ksichtě nemám. Proti plešounům jako takovým nic nemám, špatně jsi pochopil, mám jen problém s obsluhou která z takových lidí vlhne a dostává se jim díky tomu lepší péče;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GUERILLA:
    když se toliko ohrazuješ na ramenaté plešouny... možná by bylo dobré zmínit zda nejsi nějak extravagantní třeba dredy s bordelem ve ksichtu a tak... to taky nemusí každému vyhovovat... ;-)
    GUERILLA
    GUERILLA --- ---
    Asi tu ještě nepřidáno, https://www.facebook.com/...za%C5%99stv%C3%AD-Fastfood/329738850513182?sk=timeline&ref=page_internal příspěvek pod jsem se o něm zmínil. Rozhodně positivní zkušenost vzhledem k ceně až nepochopitelně fajn :)
    GUERILLA
    GUERILLA --- ---
    Tak Delish, z venku působí nenápadně, po vstupu mne praštil do nosu odér jako v Mekáči, že jsem chvilku přemýšlel kde vlastně jsem. Obsluha rychlá, ale kyselé ksichty, asi jsme jim nestáli za úsměv - na ramenaté plešouny cenily zuby. Nebyla nám ani nabídnuta možnost propečení masa, přičemž od nás slečna odešla k dalšímu stolu a tam tuto možnost nabídla (opět plešounovi). Přičemž v referencích je uvedeno, že to je u nich standard.

    Měl jsem Francouze a Delish Bacon, ve Francouzovi všechno přebila dijonská hořčice, zbytečně moc. Maso by mohlo být trochu více udělané (bylo rare), s cibulkou by si mohli trochu více pohrát a sýru tam taky mohlo být více, téměř jsem o něm nevěděl, přičemž modré sýry bývají docela výrazné a mají potenciál kooperovat s dijonskou hořčicí. Po chvilce jsem objednal ještě Delish Bacon v naději, že si spravím chuť, opět nenabídnuta možnost propečení a pravda, zapomněl jsem se přihlásit o více propečené - když jsem si to uvědomil, nemohl jsem o tom nikoho spravit, veškerá obsluha v trapu, prostě asi smůla -, každopádně chuť jsem si nespravil, opět nemastné neslané. Ani jeden neurazil, ale ani nepotěšil, žádný gurmánský požitek se nekonal. Dokonce jsem se pár krát přistihl, že jsem jen tlačil a jídlu jsem nevěnoval pozornost, což se mi moc často nestává. Jo a hranolky, klasické tenké přepečené, stejkovky dobré a co mě zamrzelo, zrovinka jim došly domácí farmářské.

    Takže za mne, pokud se chcete zaplácnout jídlem z docela kvalitních surovin, ok, ale stejnou službu by mi udělal i smažák v housce. Cenově to není nejhorší, ale rozhodně to neodpovídá provedení - jsem ale poznamenán příbramským Pizzařstvím. Pokud ale hledáte vyváženou hru chutí a potěšení z kvalitně připraveného burgera, zkuste štěstí jinde.
    BABBA
    BABBA --- ---
    GUERILLA
    GUERILLA --- ---
    Dobrá otázka, zítra tam mám mít cestu. Zaujal mne http://www.delish.cz/menu/burgery , tak jestli zbude čas, zajdu a zkusím něco napsat :)
    PARANOIDANDROID
    PARANOIDANDROID --- ---
    Kam na burger v Plzni?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam