Tak Delish, z venku působí nenápadně, po vstupu mne praštil do nosu odér jako v Mekáči, že jsem chvilku přemýšlel kde vlastně jsem. Obsluha rychlá, ale kyselé ksichty, asi jsme jim nestáli za úsměv - na ramenaté plešouny cenily zuby. Nebyla nám ani nabídnuta možnost propečení masa, přičemž od nás slečna odešla k dalšímu stolu a tam tuto možnost nabídla (opět plešounovi). Přičemž v referencích je uvedeno, že to je u nich standard.
Měl jsem Francouze a Delish Bacon, ve Francouzovi všechno přebila dijonská hořčice, zbytečně moc. Maso by mohlo být trochu více udělané (bylo rare), s cibulkou by si mohli trochu více pohrát a sýru tam taky mohlo být více, téměř jsem o něm nevěděl, přičemž modré sýry bývají docela výrazné a mají potenciál kooperovat s dijonskou hořčicí. Po chvilce jsem objednal ještě Delish Bacon v naději, že si spravím chuť, opět nenabídnuta možnost propečení a pravda, zapomněl jsem se přihlásit o více propečené - když jsem si to uvědomil, nemohl jsem o tom nikoho spravit, veškerá obsluha v trapu, prostě asi smůla -, každopádně chuť jsem si nespravil, opět nemastné neslané. Ani jeden neurazil, ale ani nepotěšil, žádný gurmánský požitek se nekonal. Dokonce jsem se pár krát přistihl, že jsem jen tlačil a jídlu jsem nevěnoval pozornost, což se mi moc často nestává. Jo a hranolky, klasické tenké přepečené, stejkovky dobré a co mě zamrzelo, zrovinka jim došly domácí farmářské.
Takže za mne, pokud se chcete zaplácnout jídlem z docela kvalitních surovin, ok, ale stejnou službu by mi udělal i smažák v housce. Cenově to není nejhorší, ale rozhodně to neodpovídá provedení - jsem ale poznamenán příbramským Pizzařstvím. Pokud ale hledáte vyváženou hru chutí a potěšení z kvalitně připraveného burgera, zkuste štěstí jinde.