• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATIATransgender (crossdressing, genderfluid, transsexual, intersex etc.)
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    BLOODRAT: To nevypadá špatně, akorát pán by asi neměl pít, protože bere nějaké léky. Takže přichází do úvahy leda Kafař :-) Ale líbí se mi, že to má takovou eleganci, i když je to vlastně kravina :-)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    KOLLUCHA: Dej mu to, co na se líbilo normálnímu klukovi. Darkbox je dobrý. Musí si sám obsah vypáčit, je to takové celé manly včetně obsahu, cis chlapci si to dost pochvalují :)
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    Co mám dát trans klukovi k osmnáctinám?
    SALE
    SALE --- ---
    Den solidarity s trans vězněnými, Anarchistická federace @ 2020-01-22 19:00:00 | radar.squat.net
    https://radar.squat.net/...narchisticka-federace/2020-01-22/trans-prisoner-day-action-and-solidarity
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLOODRAT: Tábor?
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    ALDARION: Ale jak jsem řekla, zatím mám dost malé zkušenosti. Byla jsem tam teď podruhé. Zatím se mi výsledek zdá o moc lepší, než v Ženských domovech. Člověk ale nikdy neví. Třeba budu za pár měsíců nespokojená i tady.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    AKI_NO8: Lase Esthetic je na P1 ve Washingtonově?
    NTSHADOW
    NTSHADOW --- ---
    Děkuji mockrát. Tohle mi do mozaiky chybělo
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    BLOODRAT: Znamy menil jmeno taky jen jednou a proslo to kvuli zemedelskym dotacim.
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    BLOODRAT: Ono celkově jsem do toho investovala dva roky. Ale počítala jsem už od začátku s tím, že to třeba rok bude trvat. Takže beru až ten druhý jako ztracený.

Jinak za ten laser chtěl +/- 2000. Ale počítám k tomu ještě tu elektrickou jehlu. Což je story sama o sobě. Jsem tmavo-chlupá a mám světlou pleť. Jedna z těch ideálních kandidátek pro laser. Mám ale podezření, že to možná záměrně spíš laserem (jestli to byl vůbec laser) dělali tak, aby mi chlupy jenom zesvětlily a já potom ještě platila jehlu. Jinak než jehlou se asi světlých chlupů nedá zbavit, pokud jsem alespoň v tomhle dobře informovaná. Pro ně je to vlastně přínos dvojnásobných peněz za stejné období. Krom toho to jde s tou jehlou pomalu, takže pokud mi zesvětlá většina vousů, tak by měli příjem zajištěn na hodně dlouho. Samozřejmě je to jenom domněnka, konspirace a paranoia. Vůbec to tak být nemusí a mohla to být jenom náhoda a ne záměr.

Každopádně výsledek z toho nového studia mě docela nadchnul. Takhle jsem si to představovala od začátku. Otázka je, co všechno už je mezitím světlé a co půjde ještě udělat.
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    BLOODRAT: No, dost poslední měsíc pomohlo, že jsem šla na jiný laser k jiné společnosti. Takže to co nezmizelo kolem pusy po dvou letech laserování a jehlování v "Centru Estetické Kosmetiky" na Andělu v ženských domovech, docela vyluxovali jedním přejetím v LaserEsthetic. Jenže to je evidentně info, na které si musí jedna přijít sama. Nikomu nepřišlo divný, když jsem říkala, že tam chodím skoro dva roky a stále mám vousy. Nikdo mi neporadil nic jiného. Konec konců bylo občas i těžké dostat z lidí jak dlouho to trvalo jim. Buď mám teda akorát smůlu na lidi a nebo by si komunita v těchto věcech teda měla pomáhat víc. Když si vezmu, že jsem mohla mít ušetřených cca 50 000 a rok depresí....a rok blbý nálady z toho že vypadám hnusně.
    Co si budeme povídat, ten rok mě štve víc, než ty peníze.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    AKI_NO8: Na ten pláč, který tu byl předtím tak teda musím říct že dost dobrý!
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    NTSHADOW: U mě to hodně kolegů už vědělo. Teda minimálně to, že taková situace někdy nastane. A já tak nějak plánovala, že to udělám až po změně jména, které jsem se odhodlala konečně někdy na konci září. Bylo mi blbý přijít v holčičím s tím, že mi všichni budou říkat mužským jménem.
    Takže jsem potom dobrou půlku kolegů sebrala do hospody a řekla jim, že dnes konečně mám už aspoň neutrální jméno a že mi mají říkat tak a tak. Bohužel se mi to sešlo opět hezky s laserem na vousy, tak jsem stejně chodila stále stejně. Těžko tomu říkat pánské, spíš neutrální oblečení, protože pánské jsem měla akorát tenisky. :)
    Nicméně mi díky tomu došlo, že dokud kolegy neproberu alespoň nějakou změnou zevnějšku, něco co by je trklo, tak mi stejně budou stále říkat v mužském rodě a starým jménem. A tak jsem se konečně týden po změně jména hecla, řekla si, že dnes je den "D", namalovala se, vzala si podpatky a push-upku a vyrazila do práce. Kolegové se konečně snaží mi říkat novým jménem a i ženským rodem. Ne, že by to bylo ještě uplně OK, ale dost se to zlepšuje. Taky to po nich nemůžu chtít ze dne na den, i když i takové se mezi námi najdou, jak jsem zjistila.
    A reakce ? Onen den ? Všem to bylo naprosto jedno. Akorát si pamatuju, že jeden kolega prohlásil něco ve smyslu "Ty vole, jako dobrý". A to bylo prakticky celé. A tak jsem akorát napsala mail hlavnímu řediteli a zbytku kolegů že tak a tak, a šla ohlásit změnu jména za personální. A tím to bylo celé. Neomdlévali, nefotili si mě a zatím mě ještě ani nevyhodili.
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    BLOODRAT: Nechápu, jak to tak rychle stíháte s takovými výsledky. Se můžu jít rovnou zastřelit.

NTSHADOW
    NTSHADOW --- ---
    BLOODRAT: to mne vždy zajímalo, jak je to to s prací a reakcí kolegů během změn? Nebo se v práci zkončí a do nové se nastujuje už po po změně? (Omlouvám se, nemám vúbec představu:( )
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    BLOODRAT: Zavidim ti tu bujnou kštici, to by se mě asi už nikdy nestalo :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam