ARGANNAH: No vzhledem k tomu, že u nás se musíš nechat povinně zneplodnit, když chceš změnu pohlaví na občance, no, asi by to chtělo nějakou změnu. Jinak to, co říkáš (že operace a hormony by byly jen pro ty, co trpí dysforií), no tak to už tak je. Já znovu opakuju, že lidí, co podstoupí tranzicí a pak si to rozmyslí, je fakt zlomek. Je to méně než 1%. A sice to není dokonalé, ale oni můžou projít de-tranzicí. Zatímco u tranzice je dokázané, že je to jediná účinná léčba dysforie. Těch lidí, co se do toho navezou omylem, je mi líto. Ale je to následek jejich volby. Oni se rozhodli tou tranzicí projít, i když věděli, že je to velmi riskantní, mohou být poté neplodní atd. Ani není správné říkat, že jim někdo něco neřekl, informace o rizicích jsou volně dostupné na wiki a podobně. Ani to není nikde schované - zvlášť pro Keiru, pro kterou je angličtina prvním jazykem. Na druhou stranu být trans volba není, můžeš si jen vybrat, jak moc podle toho budeš žít. A někdy je dysforie tak silná, že ani to nejde.
ARGANNAH: Puberty blockery se dřív psaly dětem, které vstoupily předčasně do puberty. Jak už jsem psala, používají se od 70. let.