• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLETunel Blanka a jiné "tunely"
    E2E4
    E2E4 --- ---
    SAMOUT: Jeden z tech prechodu co tam jsou je pres 2 pruhy i ted, a i kdyby ne, da se tam udelat ostruvek, misto tam na to je.. Ale myslim ze PISKVOR rikal ze si to vykladaj moc extenzivme tu vyhlasku a ze by to slo i tak..
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    E2E4: Toho se nedočkáme, páčto to odporuje debilní vyhlášce stran délky přechodu, mám pocit.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    E2E4: Netusim,nebydlim na sestce a nesleduju to
    E2E4
    E2E4 --- ---
    SOJKA: No snad je tam uz jiny vedeni ne?
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    E2E4: Toho se ale imho nedockas protože by tim MČ uznala ze to vymyslela blbě :-)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PISKVOR: I tak mi prijde ze ty pod-ukoly delaji blbe.. Obnovit 2 pruhy na jugoslavskych partyzanu a svatovitske by vyresilo 50% problemu..
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    E2E4: No, to je těžký - když je tu situace bez špetky zdravýho rozumu, to je pak každý další rozhodnutí blbě - jmenovitě "dokončíme vnitřní okruh, a pak se budem drbat na hlavě, že nám chybí ten vnější. "
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DANYSEK: Jak je mozny ze tohle myslej vazne? To tam neni v celym retezci nikdo, kdo by tomu rozumel nebo mel aspon spetku zdravyho rozumu?

    Vetsi ulet je snad uz jen auto*mat (po otevreni blanky zavrit dalsi ulice a pruhy pro auta).
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    A jeje, zase inteligence... kdyz domrdat, tak poradne :-)

    Dopravní kolaps v po otevření Blanky má na „Kulaťáku“ zmírnit semafor - iDNES.cz
    http://praha.idnes.cz/...u-testovat-semafor-ff6-/praha-zpravy.aspx?c=A150925_114138_praha-zpravy_bur
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PISKVOR: no, to se stalo minimalne ve 2 fazich - poprvy vjezd na kulatak z jugoslavskych partyzanu nahoru (2011 tusim, do ty doby tam zacpy nebyly) a pak svatovitska dolu (v souvislosti s prestavbou prasnaku, do ty doby tam zacpy nebyly). pak byla chvili zuzena svatovitska dolu navic jeste v jednom bode (snad nahore u vaclavkovy ulice?) kvuli prechodu, to bylo tak strasny ze to po case odstranili a o neco se to tam zlepsilo.

    ale to s tema prechodama nechapu, nahmlich stejny prechod pres 2 pruhy bez ostruvku je pres jugoslavskych partyzanu u zastavek busu smer suchdol..
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DANYSEK: Jo. Rekonstrukce Podbaby, která byla jaksi tramvajová, a zúžení vyplynulo z předposrané interpretace normy na přechody - "hlavně být papežštější než papež." To si posrala P6 úplně samosprávně a nezávisle na Blance.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PISKVOR: nebejvá to tam tolik a tak dluhou dobu, kromě toho je to znatelnej rozdíl od např. minulýho pondělí. Podívej se zejtra na google mapách na live a typical traffic.

    časem se to asi nějak změní a ustálí - lidi začnou víc jezdit terronskou, na břevnov/smíchov přes korunovační a tunelem nebo Velfíkovou, kolem škol a Gymnazijní atd.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PISKVOR: Svatovitska byla prekopana "v predstihu"... bejvaly tam dva pruhy, srazilo se to chytre do jednoho. Bodejt by se to neucpavalo.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CAPTAIN_TACUD: Náčelníku, já nechci působit jako kverulant, ale nebejvá to tam furt? Jako že loni v září tam bylo zacpáno némlich stejně, co si pamatuju. Akorát letos za to kromě Kalouska můžou ještě uprchlíci a Blanka ;)

    TL;DR : Polák má pravdu - na hodnocení je moc brzo.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DANYSEK: .. a pak vymýšlíme obchvat kulaťáku. Až tam začnou jezdit auta, tak na něm zklidníme dopravu a pokračujem podle předchozího postupu.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    CAPTAIN_TACUD: bodejt by se neucpaval, kdyz prijezd k nemu inteligentne zmackli do jednoho pruhu... aneb nejdriv to zkurvime, pak se divime.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Kulaťák se ucpává, doprava kolabuje, reagují čtenáři iDNES.cz na Blanku - iDNES.cz
    http://praha.idnes.cz/...ru-na-tunel-blanka-dk5-/praha-zpravy.aspx?c=A150921_154419_praha-zpravy_nub
    JAKUBV
    JAKUBV --- ---
    SAMOUT: tak třeba vídeň není úplná rovinka, bern taky ne a šlo by jít dál. hlavně ono nejde o kola. ale asi je to fuk :)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SAMOUT: Jo takhle. "Kdo se opovazi krive pohlédnout na korunního prince Strany (byť nástupnictví zbaveneho), musí být nutně terorista (cyklistického vyznání)." Město holt teď dojej jiný než modrý, sestimsmiř.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    JAKUBV: Vis co maji spolecneho ty mesta, ktery.jsi jmenoval? Jsou placaty a je v nich tedy mista dost, nejsi omezen udolim. A proto v nich maji cyklisti pre. Autor prispevku najezdi na kole nekolik tisic km rocne, ale neni kreten, takze jezdi v lese, ne v Praze.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam