PHAILO:
Tv-Liberland.com - Homepage
http://www.tv-liberland.com/
a FB jednoho z účastníků:
Suverenita Liberlandu byla narušena chorvatskými policisty! Každopádně jsme džunglí kličkujíce mezi divokými prasaty (jednou jsme se zachraňovali na stromě) dorazili k budoucí Radnici a tam se po krátké honičce vzdali Chorvatům. Pozdější zážitek s tajnými policisty co na nas cekali s komandem za hranicí Liberlandu byl nezapomenutelný, zuřivě hledali vlajku LL, museli jsme se svlékat do pul těla, aby se presvedcili, ze vlajku neschováváme. Pak nas postavili do řady jak na popravu, museli jsme koukat na Dunaj a nemluvit. Mě prohledaval jeden chorvatsky pohraničník tak důkladně, že jsem ho podezříval, že je gay Emotikona grin . A Lukášovi nasadili pouta! Ale to by jim Jan Tomášek schválil. Po šesti hodinách v milé společnosti na pobočce kriminální policie v Duboševici, kde na nas stridave řvali nebo něco porad vypisovali, (na mě si zasedl náčelník, pry co se na nej usmivam, ze je uredni osoba, ja mu rekl, ze mam policisty rád, tak na mě začal řvát jeste více, ze prý on se bude smát naposled!) nas s policejni eskortou doprovodili na hranice s Maďarskem. Pry jeste jednou a mame to na 3 roky v nejake "kuče"