• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGILiberland
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    COOLER: Srbove maji zejmena pochopeni pro cokoli, co nasere Chorvaty; kdyby meli Liberland na levym brehu, jiste by se tvarili jinak.
    COOLER
    COOLER --- ---
    Fakt to není sranda: Čech Jedlička dál buduje stát. Jeho kumpány pochytala policie a svlékla je | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...dal-buduje-stat-Jeho-kumpany-pochytala-policie-a-svlekla-je-373678

    tak zdá se, že srbové mají pro liberland podstatně větší pochopení :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    PLANDAK: asi tě zklamu, nepřející kamaráde. chorvaté nakonec museli utřít nudli a liberland je zpět v dobrých rukou :)
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Nedávno to bylo 100 let, co jeden český poslanec za Vsetín vyrazil do světa získávat uznání pro hodně nepravděpodobný projekt nezávislého státu.

    Rozdíl proti Liberlandu byl však ve formátu toho pána...
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    A je po Liberlandu :-D :-D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    We are happy to announce the opening for Liberland office (later embassy) in Serbia! Croatia comes soon!
    Liberland.org - Contact
    https://liberland.org/en/contact/
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Já myslím, že šance pořád existuje. Pokud prezident Liberlandu donese na Hrad článek Hitler je gentleman, který se našel v archivu liberlandské národní knihovny, Zeman mu určitě uznávací glejt podepíše.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    COOLER: Muzes nelegalne prekrocit hranici *ven*, aniz zaroven nelegalne prekrocis nejakou *dovnitr* (at uz je to terra nullius nebo Liberland, ani jedno o nelegalnim prekroceni svych hranic nic nevi; jiny priklad: ze Schengenu te smerem do Beloruska pustej, ale do Beloruska te smerem ze Schengenu pustit nemusej). Pokud na necem nepluli, tezko mohli prekrocit srbskou hranici, kdyz ta vede stredem Dunaje...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    COOLER: Já sem pro, Československá flotila zatím svedla jenom bitvu na Bajkalu, takže další zářez v podobě invaze do bažiny je naprosto logickým pokračováním.
    COOLER
    COOLER --- ---
    OMNIHASH: popř. můžou potopit ten chorvatský hlídkující člun. dalo by se to okecat, že se domnívali, že šlo o nelegální imigranty.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    COOLER: Příští průnik bude v ponorce HMS Hayek vyplouvající z Mohácse.
    COOLER
    COOLER --- ---
    FIONOR: nejsou nějaké ženevské konvence? nebo jak se to jmenuje?

    Škoda že Srbsko není v EU. Pokuta za nelegální překročení hranic by pak nebyla možná. Hra by dostala nový rozměr
    COOLER
    COOLER --- ---
    FIONOR: u neziskovek, které hájí lidská práva
    COOLER
    COOLER --- ---
    OMNIHASH: měli by tam nechat zastřelit pár libertariánů. chorvatsko pak bude mít černej puntík a neziskovky se pak budou předhánět v ochraně liberlandu. otázka teď zní: kdo se obětuje?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    COOLER: Není to tak jednoduchý, vzhledem k tomu, že území bylo v Jugoslávii, tak je Srbsko jako nástupnickej stát IMHO zodpovědnej za všechno nerozdělený území, dokud se nedohodnou mezi sebou.
    COOLER
    COOLER --- ---
    FIONOR: já ale myslel, že se k území nehlásí ani jedna strana. protože kdyby se k němu přihlásili, přišli by o daleko lepší území v ostatních sporech srbsko vs. chorvatsko. tzn. k území se nikdo nehlásí a ani hlásit nebude. takže o krádeži cizího majetku nemůže být řeč.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    COOLER: To je ale opět chyba Liberlandu/Jedličky, že si zvolil jako metodu boje s vnějším agresorem ignoraci. Jinak ne, je to jako kdybys emigroval z Čech tím způsobem, že by sis rozbalil stan na hraničním přechodu v pásmu nikoho, a pak se divil, že tě deportujou zpátky.
    COOLER
    COOLER --- ---
    FIONOR: Oni je zatkli ale ze nelegální překročení hranic za hranicemi. To je jako bys emigroval do západního německa a tam si pro tebe přijeli koumoušští fízlové. Já to vidím tak, že když nebude mít Liberland zákony a vlastní armádu, popř. spojence, každej si s nimi vytře.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    COOLER: zesměšňování? Nejvíc vtipný je, že většinu peoblémů Liberlandu (vymahatelnost práva, neexistence armády/obranný složky, atd.) sem viděl před rokama v prvních debatách s SSO, kde byly odmávnutý s tím, že jsou to podružnosti, který nikoho nezajímaj.


    COOLER: trochu pokulhávající výroková logika. Jediný, co uznali, je,že dle chorvatskýho výkladu končí jejich hranice tam, kde tvrděj, že končí.
    COOLER
    COOLER --- ---
    FIONOR: btw. se pleteš. Chorvati Liberland uznali. Oni tu pokutu 2000 kun dali totiž za nelegální překročení hranic :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam