• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGILiberland
    LALINA
    LALINA --- ---
    KEIKIN: co vám tam provedli, keiki?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KEIKIN: takze povazujes to, kdyz ma nekdo virtualni, treba internetove podnikani za ekvivalentni k tomu kdyz tu ma treba nekdo prodejnu? Protoze mne prijde, ze v prvnim pripade nijak ceske zdroje nevyuziva.

    Pozor, ten clovek, ze to ze on tu zije plati. plati DPH, plati zdravotni, socialni, vsechny silnicni dane, nemovitostni a kdovi co vsechno.
    LALINA
    LALINA --- ---
    FRONEMA: takže to prostě narušuje nějakou státní identitu, kulturu... lidi se budou stěhovat po planetě tam, kde to zrovna bude výhodný? Cesta do pekla celkem rychlá, naštěstí snad ne zcela snadno uskutečnitelná.
    Ona i ta globalizace, co už je, stojí pěkně za hovno a její důsledky jsou pro zemi a lidi značně varující a posléze budou i fatální.
    Ne, tohle není směr, který bych chtěla podporovat. Migrace lidí, firem, byznysu přináší těžké rány od ekologických až po sociální a já v hloubi duše doufám, že globalizace bude postupně ustupovat zpátky k lokálním společenstvím spjatým s půdou, určitou kulturou, což přináší do myslí lidí rozvahu, ohleduplnost a odpovědnost za místo, kde žijou.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    FRONEMA: Já si kopnu rád, za to co ti lidé udělali pod vlajkou "Svobodných" v našem městě. Jsou to vychcánci, ale rád změním názor. Zatím to nevypadá.....
    Přijde mi normální a slušné platit daně z příjmu v čr, když tu žiju a podnikám. A ulívat si prachy si jinde ? To je jako bys ty žil(a) v partnerství v jednom bytě, užíval si výhod společného bydlení, ale nepřispíval na chod domácnosti.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    JIMIQ: Jejich vlajka se tam ... teleportovala ?
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    OTAVA: wut? :-) Stát se nezakládá od počítače, ale fyzickým zabráním území. Takže Holanďani si před Jedličkou akorát vyrobili webovou stránku, Jedlička fyzicky založil nový stát :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    OTAVA: severní sudán stačí, trolle
    BRETA
    BRETA --- ---
    OTAVA: nevim o tom. ale aspoň někdo, narozdil od tech tvejch zamilovanejch holandanu
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    LALINA: vyhoda je stejna jako v konkurenci mezi vyrobky, nuti vyrobce, v tomhle pripade i staty se zlepsovat.

    u danove konkurence dava lidem vybrat, jestli chteji zit ve state, kde je vice sluzeb a vetsi dane, a nebo mene sluzeb a mensi dane. konkuruji si i v dalsich vecech, jako treba efektivita vyberu, jednoduchost danoveho priznani a podobne
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BRETA: Liebeland nekdo uznal- Krom Severniho Sudanu ?
    LALINA
    LALINA --- ---
    FRONEMA: nemyslím, že Keikin do nich chce jenom kopat, ale myslím si, že vychází ze subjektivní zkušenosti, z rozhovoru s pár lidma. A nevím, do jaké míry ty lidi Keikina objektivně a cele o politice svojí strany informovali.
    ale vidíš, jeden Jedlička a liberland - a i lidi, co je svobodní dodneška nezajímali, už se zajímají :))) funguje to:)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Vzhledem k tomu ze Jedlicka a jejich privrzenci jim odnesli jejich statni vlajku asi tam musli byt fyzicky.
    BRETA
    BRETA --- ---
    OTAVA: OTAVA: a ty holandany někdo uznal?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    JIMIQ: Nevim, mozna tam mohli usporadat voodoo obrad aby te to uspokojilo. Urcite by jsi se zeptal jestli kohout ktereho podrizli mel tak cernou barvu jako kohout Jelicky.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    FRONEMA: viz nize.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    OTAVA: umis napsat aspon jeden prispevek bez nejake urazky? Ja o zadnem vyhlaseni statu holandany nevim, zadala jsem te, o podlozeni tehle myslenky necim externim. Nicmene reagovala jsem na to, ze je to podle tebe Pr akce svobodnych
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    OTAVA: měli tam vlajku? Byli tam osobně jako Jedlička?
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    OTAVA: ale vždyť právě to Jedlička dělá a ty mu to vyčítáš! :-) Nebo je snad Siga obydlená?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam