• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGILiberland
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    GREGI: Já to tu řešil zpočátku, že spousta příspěvků je OT. Nicméně diskuse se vyvrbila tak, že Liberland je jen spouštěč (katalyzátor) nesdělných názorů a emocí. Ono samotné (dost široké) vymezení diskuse k tom vybízí.
    GREGI
    GREGI --- ---
    COOLER
    COOLER --- ---
    GREGI: myslim, že si z tebe a liberateriánství dělá legraci
    GREGI
    GREGI --- ---

    Moderovani je tady

    21 hlasy od 21 respondentů

      GREGI
      GREGI --- ---
      ALESH: no dik taky sem si myslel ze to tu necham.
      ALESH
      ALESH --- ---
      Ja mylsim, ze takhle to je dobre. Je to tady takovej malej Liberland v zaplave moderovanych diskuzi. Ja myslim ze diskuze nepotrebuje zadne modratory, diskutujici prece vi sami nejlepe, co je pro ne dobre.
      GREGI
      GREGI --- ---
      kdyztak prijamam nominace na spoluspravce da se pak anketa. muzte i sebe
      GREGI
      GREGI --- ---
      ok ja se to tu vecer budu snazit cist a ocividne trolly napravim. chjo sem si zase dal:D
      COOLER
      COOLER --- ---
      GREGI: minulé 3 týdny byly hlavně o akcích s policií Chorvatska. Za poslední týden je Jedlička v DVTV, Hydeparku na ČT, bude u Krause. Ve světových médiích to snad ani vyjmenovat nejde. Jede jak fretka a jsem fakt překvapenej, jak se mu to povedlo rozjet.

      VYHULENY_UFO: a KEIKIN: chtěli říci, že u nich doma/v práci se toho moc neděje a že u nich doma budeš chodit v botách. protože jinak bys chytnul plíseň nohou, nebo filcky.

      no a Gregi. k tobě bych taky něco měl. když už si zakládám klub, tak se o něj taky starám. diskuse je tady o hovně hlavně kvůli trolům a nicnedělajícímu správci.
      KEIKIN
      KEIKIN --- ---
      VYHULENY_UFO: nebo filcky :-)))
      GREGI: Děje se jen to, co Jedlička prohlásí do médií.
      VYHULENY_UFO
      VYHULENY_UFO --- ---
      GREGI: kdyz pujdes na prazskou ambasadu liberlandu, musis se zout a idealne si vzit vlastni papuce, pokud nebudes chtit chytnout plisen nohou.
      GREGI
      GREGI --- ---
      COOLER: no co se deje tady je mi jasny. spis co se deje s liberlandem;)
      tzn furt se to nekam hejbe jo? rekneme ze ne k zaniku ani vzniku ale stale se snazej?
      COOLER
      COOLER --- ---
      GREGI: myslíš, co se děje tady v klubu nebo co se děje v liberlandu?
      tady banda magorů, pardon, intelektuálů (vzhledem k investovanému časovému fondu zřejmě nezaměstnaných), vymýšlí věci, které se nikdy nestaly a pokládá to za argumenty. snaží se pošpinit Jedličku jak jen to je možné. zastánci jedličky se ho snaží obhájit, což je zbytečné, protože stejně o něm toho moc nevědí a jejich argumenty druhý tábor nezajímají (a naopak) ...... oba dva tábory se snaží používat vtip a lidé uvnitř si houfně plusují příspěvky.
      v liberlandu zatím pobíhá pár švýcarů, kteří zahájili osidlování a v Praze jedlička je v současnosti nejvíc dotazovaný státník na světě. srbsko vydalo prohlášení, že liberland jejich není. chorvatsko dává pokuty za překročení hranice do liberlandu. nikdo z uvedených států nenapadá, že by jim jedlička ukradl území. ale to jen proto, že místní ID z jednoho z táborů chorvati ani srbové nejsou.
      GREGI
      GREGI --- ---
      nekdo nejake shrnuti co se deje? nemam cas to procitat...
      COOLER
      COOLER --- ---
      FIONOR: já myslím, že v téhle argumentaci si nezadáš se svobodnými :)
      VYHULENY_UFO
      VYHULENY_UFO --- ---
      FIONOR: bile ponozky, predpokladam...
      VYHULENY_UFO
      VYHULENY_UFO --- ---
      LOL :P

      "Čekal jsem v Liberlandu na Putina a Obamu" | Týden.cz
      http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/cekal-jsem-v-liberlandu-na-putina-a-obamu_343080.html

      Měsíc poté, co založil Liberland, a mezitím byl zatčen, vysmíván i oslavován, navštívili reportéři TÝDNE Víta Jedličku. Prezidenta sedmikilometrové země v bažinách Dunaje, jenž vládne zatím šedesáti občanům a vyřizuje dalších tři sta tisíc žádostí o občanství v Liberlandu. Spolu s fotografem Radkem Cihlou jsme ho zastihli v jeho pražské asi čtyřicetimetrové rezidenci nad Havlíčkovými sady. Tady žije se svou budoucí první dámou, tady úřaduje, odtud se dohaduje s překvapenými Chorvaty a Srby, s nimiž Liberland sousedí. Odtud z terasy vede státnické telefonáty, tady, na fatboyi, přijímá novináře, odtud bojuje proti Evropské unii, zde cvičí, čte a hraje na saxofon - tak jako kdysi americký prezident Bill Clinton.

      Profil prezidenta Liberlandu a rozhovor s ním najdete v aktuálním čísle časopisu TÝDEN, přinášíme krátkou ukázku.

      Pane Jedličko, jste první velvyslanectví v našich dlouhých novinářských životech, kde nás za dveřmi zuli. To nařizuje váš diplomatický protokol?

      Je tu teď velký šrumec. Větší, než na ambasádách obvykle bývá. Souvisí to s tím, že jsem teď nejvíce interviewovaný státník na světě. Stejně jako má náš stát zrovna největší nárůst žádostí o občanství týdně ze všech zemí planety. Snažíme se tady na ambasádě, v mém bytě, udržet vysokou kulturu. A abychom nemuseli dokola vytírat, omluvte ten diskomfort, že jste se museli zout. Všem tu nabízíme přezůvky, jsou přímo za dveřmi. Poslužte si, ať nejste bosky.


      se nedivim, ze obama neprijel... :P
      KEIKIN
      KEIKIN --- ---
      FIONOR: ale to už se tu opakujem.
      Ta představa je lichá. Oni tam naženou lidi, aby tam fyzicky "žili", ale sami budou pokuřovat někde v Srbsku a domlouvat kšefty do bezcelní zóny. Srbsko - to je zem pašeráků. Pro místní je určitě lákavá představa, že by přes Liberland pašovali zboží do EU.
      KEIKIN
      KEIKIN --- ---
      A to je na tom Lieberlandu asi nejlepší - tedy ta diskuse. Dycky se nějak začne a pak se to rozjede různými směry, končí to v emocích v noci u rozsvícených úsporek a normovaných banánů.
      GILHAD
      GILHAD --- ---
      MAWERICK: Tak to se teda mas, me moji manipulatori ze strany, co vznikne tak za 8 let nejdriv nakazali jeste chvili kutit na elektronice :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam