• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGILiberland
    LALINA
    LALINA --- ---
    FIONOR: možná že už velmi brzo ta zmíněná hranice padne, nebo se přinejmenším výrazně posune....
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    FIONOR: libertarianska myslenka rozhodne nezni nechat se vysirat od kazdyho co jde kolem...
    COOLER
    COOLER --- ---
    FIONOR: téma, ktetré hledáš: [ Anarchismus a antiautoritářské ideje ]

jinak tedy nevím, v čem je liberateriánství proti policii a zákonům upravující běžné věci, v čem je proti lékařské péči a systému pojištění, v čem je proti sociálnímu systému? i přes tyto lži je to dost ohraná písnička odpůrců. Když jim člověk řekne jak to je, tak furt melou dál to samé. Nechápu proč. Co z toho Fionore máš? kde se bere tvoje motivace? Potřebuješ se s někým přít? :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    *nesdělených názorů
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    GREGI: Já to tu řešil zpočátku, že spousta příspěvků je OT. Nicméně diskuse se vyvrbila tak, že Liberland je jen spouštěč (katalyzátor) nesdělných názorů a emocí. Ono samotné (dost široké) vymezení diskuse k tom vybízí.
    GREGI
    GREGI --- ---
    COOLER
    COOLER --- ---
    GREGI: myslim, že si z tebe a liberateriánství dělá legraci
    GREGI
    GREGI --- ---

Moderovani je tady

21 hlasy od 21 respondentů

GREGI
      GREGI --- ---
      ALESH: no dik taky sem si myslel ze to tu necham.
      ALESH
      ALESH --- ---
      Ja mylsim, ze takhle to je dobre. Je to tady takovej malej Liberland v zaplave moderovanych diskuzi. Ja myslim ze diskuze nepotrebuje zadne modratory, diskutujici prece vi sami nejlepe, co je pro ne dobre.
      GREGI
      GREGI --- ---
      kdyztak prijamam nominace na spoluspravce da se pak anketa. muzte i sebe
      GREGI
      GREGI --- ---
      ok ja se to tu vecer budu snazit cist a ocividne trolly napravim. chjo sem si zase dal:D
      COOLER
      COOLER --- ---
      GREGI: minulé 3 týdny byly hlavně o akcích s policií Chorvatska. Za poslední týden je Jedlička v DVTV, Hydeparku na ČT, bude u Krause. Ve světových médiích to snad ani vyjmenovat nejde. Jede jak fretka a jsem fakt překvapenej, jak se mu to povedlo rozjet.

VYHULENY_UFO: a KEIKIN: chtěli říci, že u nich doma/v práci se toho moc neděje a že u nich doma budeš chodit v botách. protože jinak bys chytnul plíseň nohou, nebo filcky.

no a Gregi. k tobě bych taky něco měl. když už si zakládám klub, tak se o něj taky starám. diskuse je tady o hovně hlavně kvůli trolům a nicnedělajícímu správci.
      KEIKIN
      KEIKIN --- ---
      VYHULENY_UFO: nebo filcky :-)))
      GREGI: Děje se jen to, co Jedlička prohlásí do médií.
      GREGI
      GREGI --- ---
      COOLER: no co se deje tady je mi jasny. spis co se deje s liberlandem;)
      tzn furt se to nekam hejbe jo? rekneme ze ne k zaniku ani vzniku ale stale se snazej?
      COOLER
      COOLER --- ---
      GREGI: myslíš, co se děje tady v klubu nebo co se děje v liberlandu?
      tady banda magorů, pardon, intelektuálů (vzhledem k investovanému časovému fondu zřejmě nezaměstnaných), vymýšlí věci, které se nikdy nestaly a pokládá to za argumenty. snaží se pošpinit Jedličku jak jen to je možné. zastánci jedličky se ho snaží obhájit, což je zbytečné, protože stejně o něm toho moc nevědí a jejich argumenty druhý tábor nezajímají (a naopak) ...... oba dva tábory se snaží používat vtip a lidé uvnitř si houfně plusují příspěvky.
      v liberlandu zatím pobíhá pár švýcarů, kteří zahájili osidlování a v Praze jedlička je v současnosti nejvíc dotazovaný státník na světě. srbsko vydalo prohlášení, že liberland jejich není. chorvatsko dává pokuty za překročení hranice do liberlandu. nikdo z uvedených států nenapadá, že by jim jedlička ukradl území. ale to jen proto, že místní ID z jednoho z táborů chorvati ani srbové nejsou.
      GREGI
      GREGI --- ---
      nekdo nejake shrnuti co se deje? nemam cas to procitat...
      COOLER
      COOLER --- ---
      FIONOR: já myslím, že v téhle argumentaci si nezadáš se svobodnými :)
      KEIKIN
      KEIKIN --- ---
      FIONOR: ale to už se tu opakujem.
      Ta představa je lichá. Oni tam naženou lidi, aby tam fyzicky "žili", ale sami budou pokuřovat někde v Srbsku a domlouvat kšefty do bezcelní zóny. Srbsko - to je zem pašeráků. Pro místní je určitě lákavá představa, že by přes Liberland pašovali zboží do EU.
      KEIKIN
      KEIKIN --- ---
      A to je na tom Lieberlandu asi nejlepší - tedy ta diskuse. Dycky se nějak začne a pak se to rozjede různými směry, končí to v emocích v noci u rozsvícených úsporek a normovaných banánů.
      GILHAD
      GILHAD --- ---
      MAWERICK: Tak to se teda mas, me moji manipulatori ze strany, co vznikne tak za 8 let nejdriv nakazali jeste chvili kutit na elektronice :)
      MAWERICK
      MAWERICK --- ---
      GILHAD: meh... to je na me moc gordicky :) Jdu spat :) Zitra jdu pracovat :) Abych mohl odevzdat pres polovinu mzdy statu a unii a mel se porad lip a lip a slunickoveji :)
      GILHAD
      GILHAD --- ---
      MAWERICK: Hele, nemanipuluj me jeste ty - pokud bych s tim mel neco delat, tak to prece rozhodnou ti manipulatori, ja prece nemuzu mit na nic vlastni nazor, kdyz nesouhlasim s Fionorem, tak jak po me muzes chtit nazor na manipulaci, kdyz jsem tak strasne zmanipulovanej? :)
      MAWERICK
      MAWERICK --- ---
      GILHAD: taky se citim zmanipulovanej :ú nemeli bysme s tim neco delat? :)
      GILHAD
      GILHAD --- ---
      FIONOR: proste kdyz s tebou nesouhlasim, tak jsem zmanipulovany. Kdyz ne svobodnyma, tak ods, kdyz ne ods, tak iluminaty, nebo astarem, nebo kymkoli jinym - proste jsem zmanipulovany, protoze kdybych nebyl, tak s tebou souhlasim a basta. Tak jsi to myslel? Tak si to tak klidne mysli dal.
      MAWERICK
      MAWERICK --- ---
      ok. jsem na hlavu porazen... zmlacen opoustim boj...
      MAWERICK
      MAWERICK --- ---
      FIONOR: to je hodne blbej argument... Ja jen rozlisuju prinosne veci a balast kterej fakt nicemu nepomaha
      GILHAD
      GILHAD --- ---
      FIONOR: pokud vim, tak svobodni vznikli nekdy kolem roku 2009, takze patrne maji stroj casu, kdyz me dokazali manipulovat uz pred rokem 2001 - zajimava konspiracni teorie, ale radsi v tom dal neslapej ...
      MAWERICK
      MAWERICK --- ---
      AXTHEB: jestli jsem nakupci ovoce tak je moje prace tak nejak zajistit aby ovoce co kupuju bylo kvalitni jinak zkrachuju...

pormin ze to nechci chapat, ale podle me je EU proste zlo...
      Bohate by stacilo EHS a shengen.... Evropskou vladu nebo lisabonskou smlouvu fakt nepotrebujem...
      GILHAD
      GILHAD --- ---
      FIONOR: jo precetl jsem si to, nektere detaily jsem neznal, ale co jsi tim chtel jako rict? Ze EU nezarizla zarovky? Clanek tvrdi, ze zarizla. Ze rozbita usporka je stejne neskodna jako rozbita zarovka? To clanek jiste netvrdi. Ze si lidi kupovaly usporky tam, kde se jim vyplatily usporky a zarovky tam, kde se vyplatily zarovky, takze je EU donutila k pro ne nevyhodne zmene chovani? To prece vime. Ze usporka nedokaze zarovku plne nahradit a v dobe toho zakazu na tom byla jeste mnohem hur? To vime taky. Ze se zavedenim usporek spotreba elektriny nijak znatelne nesnizila? Jeste ze mame tu uzasnou EU, bez ni bychom byli uz davno v haji, protoze by si kazdy svitil tim, co mu nejvic vyhovuje a externality platil v cene elektriny, misto v cene elektriny a jeste usporek? A to me ma jako presvedcit o cem?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam