• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PATR1KMatrix: Dies Irae Reloaded
    KONTAKT NA ORGANIZACI

    Vlezné činí, jak již bylo inzerováno, 500 Kč. Pokud chcete plati přes účet, údaje jsou následující:
    Číslo účtu 1099422143/0800
    Jako VS uveďte 000
    Do zprávy pro příjemce napište vaše herní a reálné jméno, ať platbu správně přiřadíme.


    OBECNÁ PRAVIDLA
    FÓRUM

    Pokyny k registraci
    rozbalit záhlaví
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    PATR1K: respektive jinak - bude ji mit kazde druhe cpko, nebo budou mit spise chladne zbrane?
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    VLADDRACUL: chladné zbraně budou také podporovány.
    Jak moc nudou potřeba k přežití? To záleží hlavně na tom, kolik hráčů jí bude používat.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    PATR1K: a jak moc budou potrebne k preziti? Jsem radeji, kdyz mam jen novinovy obusek, ktery vydrzi me nesetrne zachazeni :)
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    ALDARION: ano, nerfky.
    V zásadě je možné používat jakékoliv. Pravidlově (pravidla právě teď připravujeme k finálnímu zveřejnění, mimochodem :-)) to bude tak, že manuální nerfku může používat kdokoliv, na elektrickou bude potřeba schopnost (nikterak vzácná).
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Hra se už pomalu blíží... Pokud se nepletu, zvažovalo se, že se budou používat NERFky nebo jak se tomu nadává. Pokud ano, bylo by fajn znát přesně specifikace co nejdříve, abychom si stihli sehnat případnou výbavu, přeci jen je to poněkud náročnější, než starý dobrý novinový obušek nebo karimatková dýka...
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Ještě jedna taková upřesňující (protože se na to pár lidí ptalo).
    Ano, postavy píšeme my, podle toho, co jste napsali do přihlašovacího formuláře, popř. po nějaké upřesňující dohodě. To ale neznamená konečný stav. Potom, co vám postava dojde bude i nějaký čas na připomínky a doplnění.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Novinky ze světa Matrixu!

    Postavy až na několik vyjímek jsou už celkem jasné, ode dneška za týden je můžete začít vyhlížet ve svých e-mailových schránkách. Je tedy na čase vymýšlet pro své postavy jména (a v případě posádek lodí, programátorů a hackerů i nějaké ty cool přezdívky)!

    Pravidla už jsou v zásadě hotová, jen je potřeba je ještě tak trochu uhladit, takže během víkendu už bychom je mohli vyhodit ven.

    Nejvíc se teď kouří z přípravy "reality", kde se budou prohánět lodě, sentinely a tak podobně. Na té je toho ještě hodně co dělat, ale brzy začnou přibývat nějaké konkrétnější informace.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Přípravy Matrixu jsou v plném proudu. A na čem momentálně děláme?

    Hlavní nápor od nás dostávají postavy. Během tohoto týdne byli a nebo ještě budou obesláni hráči, u kteých jsou kolem postavy ještě nějaké nejasnosti, ale už se nám pěkně rýsují posádky lodí, programy a různá uskupení, která se budou Matrixem prohánět (a nebo jen tak vysedávat po barech, však to znáte).

    Také finalizujeme konečné znění pravidel, která by měla být zveřejněna příští týden.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Matrix bude!

    Přihlášek nám došla pěkná řádka, všem přihlášeným děkujeme. Několik míst ještě zbývá, proto registraci ještě úplně nezavíráme, pouze se může stát, že později přihlášení budou mít role více nalajnované organizací a nebude tolik prostoru pro realizaci nápadů "pozdějších" hráčů.

    Na co se tedy můžete těšit nyní? Rozeslali jsme potvrzovací maily o přijetí přihlášky (zkontrolujte si proto mailové schránky, pro jistotou i spamy. Kdybyste měli pocit, že vám mail měl dorazit a nedorazil, ozvěte se) a začneme pracovat na konkrétních postavách a skupinách individuálně s přihlášenými hráči. Další info k tomuto přijde příští týden.
    Také budou zveřejňovány podrobnější informace o hře, jako pravidla apod.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    VLADDRACUL: zapomeňte na dělení npc a hráči :D Ale jsou role, se kterými jsme oslovili konkrétní lidi - aktivní agenti mezi ně patří - viz [ PATR1K @ Matrix: Dies Irae Reloaded ] :) Ale to neznamená, že se dotyční oslovení nemají registrovat! :D
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    PATR1K: ok
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    VLADDRACUL: aktivní agenti jsou vyjímka z pravidla a mají svou speciální kategorii :-). Nicméně už jsou obsazení.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    ZMYJKA: myslim, ze jsem to prehlidl - budou aktivni agenti hraci, nebo npc?
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Malá ale důležitá organizátorská poznámka: množí se nám dotazy a povzdechy v duchu: „mohl bych hrát jenom dva dny v týdnu, nemůžu první/poslední víkend, nemám sílu na to vymýšlet si nějakou roli, chci vám pomoct jako NPC“ atd. Ozývají se především ti z vás, kteří mají zkušenosti se starými Dies Irae a hrami podobného formátu a s jejich časovou náročností. Mám pro vás dobrou zprávu :) Matrix, jakkoli je to Dies Irae Reloaded, počítá s tím, že řada z nás už pracuje, nemá dovolenou, má rodinu, řešení problémů má dost v normálním životě apod. Matrix je postaven tak, aby se dal hrát i za těchto okolností (a to i v posádce lodí, nejen jako programy). Samozřejmě počítáme i s „nonstop“ hráči a jsme na ně připraveni :) , ale nemáme problém ani s tím přizpůsobit vaši roli vašim požadavkům a možnostem. Potřebujeme mít ovšem všechny informace o tom, kolik času máte a jaká máte přání pohromadě a proto vás prosím – i pokud máte pocit, že chcete hrát NPC, nebo jste si s někým z nás už něco takového i domlouvali, registrujte se – a do formuláře nám napište, kdy můžete hrát a co od nás čekáte – třeba i ať vám něco vymyslíme, nebo vás zneužijeme dle potřeby :) Ale registrujte se, prosím (případné diskusi o slevě z registračního poplatku pro ty, co budou třeba hrát jenom jeden víkend jsme otevřeni).

    A pro zkušené (rozuměj známe je a máme s nimi dostatečné dobré zkušenosti) hráče s minimem času, ale chutí si alespoň trochu užít atmosféru Matrixu ,je tu speciální nabídka hrát „spící agenty“. Což, zjednodušeně řečeno, znamená, že s sebou budete nosit černé brýle a placku. A když náhodou potkáte hráče, můžete se aktivovat :) A když náhodou budete mít čas, podíváte se do „agentského“ fóra, kde se zrovna něco děje a můžete vyrazit. Nebo vás osloví někdo z aktivněji hrajících agentů, jestli nemáte čas na menší razii. Ale i v případě, že vás láká tahle nabídka, registrujte se (a napište nám do poznámky, že chcete hrát spícího agenta) – je to Matrix, systému neuniknete (a fakt vás potřebujeme mít všechny pohromadě a přehledně) :)

    Konec hlášení.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Nejčastější poznámka, kterou v registracích dostáve je taková, že byste chtěli postavu ještě probrat s organizací.
    Možná bych tedy měl blíže vysvětlit, jak celé přihlašování probíhá.

    Přihlašovací formulář, který vyplňujete, je zjištění vašich preferencí a očekávání od hry. Nejedná se ještě o plnohodnotnou postavu. Dolaďování a samotná tvorba postavy bude individuální s každým hráčem na základě e-mailu, popř. osobního setkání.
    Máme předpřipravených několik rolí/skupin, o kterých si myslíme, že by mohly být pro hráče zajímavé a vesměs se zatím ukazuje, že i hráči míří podobným směrem, jaký jsme si představovali.

    Tedy nebojte se do formuláře napsat, že ještě nemáte jasnou představu a nebo naopak nějaký svůj nápad. S tím vším se dá pracovat a my už se těšíme, jaké pěkné postavy se nám začínají rýsovat :-).

    Stále ještě by se nám hodilo více hráčů, abychom mohli udělat svět Matrixu živější a zajímavější. Neváhejte proto pozvat svoje kamarády, popřípadě se ptát, jestli vám něco není jasné. Přihlašování ještě několik dní poběží :-).
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Zbývá jeden týden do konce registrace. Na hru se však zatím přihlásilo velmi malé množství hráčů, a proto je celé konání larpu ohroženo. Pokud tedy plánujete hrát, ale stále ještě jste se nepřihlásili, doporučuji tak učinit co nejdříve.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Zbývají dva týdny do uzavření registrace. Pokud jste nám říkali, co byste tak chtěli hrát a nebo už to dokonce máte už i nějak rozmyšleno, stejně nám pošlete klasickou registraci ;-).
    Na všechny vaše přihlášky se těšíme :-).
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    REGISTRACE

    Z důvodů technických problémů na webu to bude trochu punkově, ale to snad nikomu nevadí :-).

    K přihlášení je potřeba vyplnit níže přiložený formulář. Jeho vyplnění nám pomůže začlenit vás do hry podle vašich představ. Na jeho základě se vám ozveme a společně dotvoříme vaší postavu.

    Obsah formuláře se všemi údaji je samozřejmě pouze pro organizaci a nebude nikde veřejně dostupný.

    Před samotným přihlášením výrazně doporučujeme přečíst obecné informace.

    Přihlašování končí v pondělí 14. září, doporučujeme však neotálet. Pokud by došlo k naplnění kapacity hry, přednost mají dříve přihlášení. Čím dříve také pošlete formulář, tím spíše mohou být vaše nápady zapracovány do hry.

    Případné dotazy směřujte buď sem, mně do zpráv a nebo na mail larp.matrix@gmail.com.

    PŘIHLAŠOVACÍ FORMULÁŘ
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Jelikož betatest proběhne už příští týden, rádi bychom vás vyzvali, abyste se nám začali závazně hlásit.

    V betatestu si vyzkoušíte už nějaký miniquest, v rámci kterého se otestují bojová i nebojová pravidla. Nebude to nic fyzicky náročného.
    Bude se vám hodit:
    - nerfka (manuál a nebo elektrika, popř. obě)
    - chladná zbraň (do 60 cm nebo do 90 cm, popř. obě)
    - čtečka QR kódů
    Ani jedna z těch věcí není povinná, bude možnost si ji případně zapůjčit (pouze v omezeném množství), máte-li vlastní, bude lepší, pokud si vezmete (a dáte nám vědět, co si berete).

    Pro připomenutí: středa 17. 6. v 18:00, přesné místo a další podrobnosti ještě účastníkům upřesníme, bude to však v Praze a nebudeme jezdit nikam daleko od centra, nebojte ;-).

    Přihlašování: buď tady do zpráv (asi nejlépe mně) a nebo na larp.matrix@gmail.com

    Těšíme se na vás a na vaši pomoc si určitě vzpomeneme i později ;-).
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    ACE_: asi prostě řekneš, že máš zájem, žádný velký obstrukce :-). My si Tě poznamenáme a ozveme se. Je to přeci jen ještě několik týdnů, takže závazně to budeme chtít asi až později.
    ACE_
    ACE_ --- ---
    Ha, sice nevím jestli jsem schopný hrát podzimní běh, ale ... kde se dá hlásit na betatest? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam