• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    SITH: Tak snad, když jdu na tinder a nemám žádný fotky, tak si je nějak pořídím ne??? :) Vše je o motivaci
    SITH
    SITH --- ---
    SIBILLE: imho je to tím, že se tak často nefotíme před zrcadlem a neděláme tolik selfíček jako vy ženy, imho :) já kdybych šel na tinder, tak mám sakra co dělat, abych našel nějakou fotku, kterou bych tam mohl dát.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    ROLAND: to je dost zvláštní teda, asi máš tragickej profil nebo nevím.... můj kámoš se přes Tinder seznámil tak, ze každej den vyčerpal všechny holky v nastavený vzdálenosti, prostě swajpoval doprava až na doraz zásob :-D pro každýho tady na tom světě je někdo, komu se bude líbit a vonět IMHO....ten kámoš se loni v červnu oženil, s velmi kvalitní dívkou o asi 8 let mladší ;-)

    jo, rande, libimseti.....to je podle mě jiná sorta, kde se nechceš seznamovat.....pokud do ní teda nepatříš...:-)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    KOUDY: A o čem jste se teda bavili? Neumim si představit, že bych byla s někym na rande a nebyla schopná udělat si trochu reálný obrázek.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SIBILLE: Spis si myslela ze beru tak 15 cistyho..zaparkoval jsem za rohem a na prvni rande nenosim nikdy zadny hodinky..Tak jsem ji asi zaujal jako chlap, protoze rande se ji moc libilo, ale zaroven si myslela ze jsem socka a ze truhlari vydelavaj malo. :D..Vidis?..jedno z mejch sit.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    AVATAR: Morbidně obézní maj jít na podvázání žaludku a ne na tinder.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SIBILLE: mno, ze pojem krasa je dost sirokej a casto se u ruznych lidi zasadne lisi, to je snad jasny, takovy veci si tu snad nemusime vypisovat. Point je, ze bez fotky, ktera zaujme (prachy a bicaky byly jen priklad, tech veci je pochopitelne vic), ten like nedostanes.

    A realita je takova, ze nekterym lidem nepomuze ani sebelepsi fotka. Jen malokdo da lajk treba morbidne obeznim.

    A vubec, ze mi tu argumentujete, ze to jde... vsechno jde, jen je otazka jak snadno a jak je to pravdepodobny :)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    KOUDY: Tak to nevím, jak ses v průběhu rande sebeprezentoval.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SIBILLE: tak jako popravde, kazdej chlap, kterej maka je nekde,, bud v truhlarne nebo na stavbe nebo v kancelari, zni to fakt trochu divne, ze to nejaky holce vadi XD
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    KOUDY: Prostě se jen bála, že budeš pořád v truhlárně.. a měla pravdu, ne? :D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    BAAL: prosimte, vzdyt ty se hezkej, vysokej, vysportovanej, v idealnim veku, tak jaky mas asi tak zkusenosti s neatraktivnima fotkama :D
    text asi pomuze, ale je fakt, ze fotky budou stejne hrat prim, ale aspon to vypovida o cloveku, co ma v hlave trosku, respektive, jeslti tam neco ma nebo nema :))
    KOUDY: ale ty prece mas prachy, tak proc to porad tak strasne resis, jestli ta holka ma prijem, taky to moc nechapu... i kdyby byla kvuli prachum, tak ji bud chces nebo nechces ne? to snad prece poznas, jeslti ji jde jen o prachy a jeslti ji jde oprachy, ale chova se mile a pro tebe vyhovuje, tak v cem je sakra problem?
    avokadovy tousty ti snad PEtra delala nejlepsi na svete, pokud si vzpominam :D? tak ji to nauc a je po problemu
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    KOUDY: Vždyť právě! :))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NAVARA: 25-33 jsou imho idealni..20 uz jsou moc mlade a resej pokemony :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Říkal jsem si, že 25 už na mne budou příliš mladé, ale ještě se nad tím zamyslím :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SIBILLE: No vsak to nerikam..:)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    KOUDY: No, právě to je ono. Argumentuješ samými extrémy. Většina holek jsou samostatný, ale bydlej ve společném bydlení, protože samy hypotéku neutáhnou. Ale to přeci neznamená, že by z ní byla vyžírka nebo feťačka nebo neuměla spát ve spacáku, ne? :)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    AVATAR: Ano, foto musí zaujmout. Ale to nemá s krásou nic společného. Bohužel velmi málo mužů si dá s výběrem fotek záležet.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    KOUDY: Tak nějak to na mě působí tak, že stále hledáš ten stejný "špatný" model ženy. Pořád se oháníš slovem "nezávislá" (z toho mám už trochu osypky), která nemá 40k čistýho, s tou si nemáš co říct. Takové ženy ale opravdu nehodlají zahnízdit dříve, než jim gynekolog pohrozí.
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    KOUDY: výmluvy. Napadlo tě někdy, že krom toho, že ony nechtějí být matkami!!! Jaká troufalost! pro ně taky ty nemusíš splňovat představu otce? Že tě mají pro legraci, ale neviděj tě jako moudrého a vyzralého, aby si troufly přinést na svět vaše doživotní lepidlo?
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    AVATAR: Sama musím potvrdit, že text byl pro mě na tinderu opravdu důležitý. Často jsem díky němu dala like klukovi, který by mi bez textu nijak zajímavý nepřišel a poslala bych ho doleva. A naopak, pěkný chlap a blbý text? Nezájem!
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    BAAL: pouze pokud je zaujme foto :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam