• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    KOUDY: aha, tak to je zvláštní.... nicméně já všechny tyhle "nedorozumění" a "wtf náhlý obraty" beru jako nitky osudu, co čistí zrna od plev....

    po prvním rande toho člověka vůbec neznáš a nevíš vůbec, co má v hlavě, jak má vyřešený svý předešlý vztahy anebo jestli zrovna předevčírem nebyla na rande s tím vytouženým ředitelem banky, se kterým to bylo stejně dobrý, jako s Tebou....."pomsta" zasláním IG profilu mi přijde teda fakt dětinsky trapná :-D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AVATAR: Přesně, použitelnou fotku mi nedokázal vyrobit ani fotograf :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    TEKKANNE: a pak jsou lidi, kteri nejsou fotogenicky, na fotku nikdy nikoho nenalakali a musi to ukecavat nazivo, v cemz jsou podstatne uspesnejsi. Treba jako ja :)

    Bren se ptal, proc mu tinder nefunguje, ja mu z vlastni zkusenosti odpovedel. Zbytek jsou jen vase argumenty, ktere ve vysledku papouskuji to, co jsem mu napsal (pripadne post od vysokyho vysportovanyho krasavce, kterej ma zkusenosti az s tema, co se na nej prokliknou).
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    Hm, tak Rebornu vystřídal Koudy......
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KOUDY: ja s vekem taky zraju a moudrim:) tohle neni jen vysada muzu.
    mne spis fascinuje, jak xy let balis a chodis se slecnama co studujou, jsou mladounke, nejsou to evidentne pipinky co chteji sedet v koute a ty s nima planujes rodinu, chces se usadit, ten model se ti opakuje a jedinej vystup co si z toho odnasis = pojedu DiCaprio style a nejaka se objevi, az mi bude 45.. mno.
    Bud si s tou nej par let pockej a ona si treba taky dojde do faze, chci rodinu a je cas, nebo si co par let vymen model slecny a zkousej stejny vzorec..dle libosti.
    Je stejne vtipne, jak je 25-28 - nedozrale na rodinu a skok prazdno pusto, resp.slecny co nedodavaji elan do zivota, 40let - jsou to stare karieristky:)


    jo a hlavne hrat tanecky a tajemno okolo randeni, protoze rict druhemu, hele hledam chlapa, zenskou na zalozeni rodiny - je proste moc:D muhaha.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    KOUDY: Vole, pokemony resim i ja, uz 20 let :))
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KOUDY: tak z druhé strany - já se po své třicítce od svého nyní ex dozvěděla, že to je prostě z holek v tomhle věku strašně cítit, že jsou žhavé na děti a já to mám napsané na čele
    zrovna jsem se přestěhovala, náhodou mne kamarád doporučil do firmy, kde mi svěřili managerskou roli, kde jsem se musela sakra učit a makat 12 hod. a více, abych se chytla
    tak jasněže jsem chtěla jednou děti, ale nic jsem neplánovala

    po jeho výšplechu jsem si echt dávala pozor na podobné otázky od protějšků - protože jsem si připadala, že tu nálepku na čele mám
    nemluvě o tom, že jsem si primárně říkala - nejdřív dotyčného trochu poznám a pak to nějak vyplyne, jak to dopadne
    ale jakmile začal se smráďaty hned na začátku, vždy to byl průser - nejsem tu od toho, abych někomu plnila jeho ambice
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TEKKANNE: jak by k tomu přišel chudák Vacchi, kdyby odmítal chudší holky než on? :)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    KOUDY: No Tak jestli vám bylo oběma 20, Tys už vydělával randál zatímco ona studovala a neměla vůbec šanci dosáhnout jakkoli Tvých standardů bydlení, dovolených na Seychelách apod., tak to se vůbec nedivím. Zažila jsem přesně tohle a nebylo to vůbec dobrý, ono to nebylo dobrý ze spousty jinejch důvodů teda, ale ta finanční disproporce prostě byla na hovno (ale umim si představit, že ve funkčním vztahu by to nemusel bejt takovej problém)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    KOUDY: A tos měl! :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TEKKANNE: Hele je to mozny..ale prislo mi ze se bavila fakt dobre a sama rikala ze tak pekny prvni rande dlouho nezazila. Byli jsme na veceri tri hodiny a odchazeli pri zaviracce. Intelektualno mi u holek taky nevadi. Naopak..pul hodiny jsme resili Jordana Petersona treba..Spis to z ty smsky vyznelo tak, ze napsala kamoskam ze rande bylo supr..ale typek je truhlar..kamosky ji napsaly ze truhlar je low..tak me poslala dohajzlu :)..mel jsem fakt chut ji poslat svuj instac a napsat ji ze neni truhlar jako truhlar, ale udrzel jsem se..Rande jsem si nicmene taky po docela dlouhy dobe uzil..ale ne vzdycky to vyjde..zivot jde dal :)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    KOUDY: hele a co když jsi ji prostě jen "nějak" nesedl? to úplně stačí.....a holt třeba byla navíc zaměřená intelektuálním směrem, tak to prostě svedla na truhlařinu, i když ten pocit byl komplexnější, ale těžko definovatelnej....
    AVATAR: Ale takhle to přece funguje se vším, to jsou normálně zákony celýho světa, Tinder je jen nevýznamná podmnožina ;-) rozdíl naživo je "jen" v tom, že krom svýho vzhledu můžeš rovnou oslňovat i svým charisma, vtipem a feromonama; na druhou stranu pokud Ti ty ostatní kvality chyběj tak moc, že je to čitelný i z fotek s dokonalým zevnějškem, tak máš smůlu taky, obal neobal....
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    KOUDY: To byla ta nesoběstačná, ten nejhorší vztah?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    TEKKANNE: cimz jsme se vratili k memu prvnimu postu na toto tema - tinder neni pro vsechny a cim hezci obal ma tvy zbozi, tim vic lajku dostanes :)
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    KOUDY: vycházím z dojmu z příspěvků zde za pár let. Zpět za 8 h.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ale to uz odbocujem zas...Vy holky na sebe pri prvnim rande vzdycky prasknete vsechno?..Nebo si nechavate i neco pro pripadny dalsi rande?..Ja jako chlap se na prvnim rande spis ptam..posloucham a snazim se zustat trochu tajemnej..Co jsem sondoval u kamosu..tak to delaj podobne. Nechavame proste mluvit spis holky.

    PASTAFARIANKA: definuj povrchni..materialisticky..pozersky a devkar..Protoze ani jedno slovo na me nesedi :).dik
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    Haha, KOUDY poslední spravedlivý správný muž pro rodinu, rozhodně ne povrchní materialistický pozérský d*vkař... To ty holky... :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    je fakt, ze v Koudyho pripade je asi rozumny nechat mluvit ji, co z ni vypadne, protoze oslnit ji muze vzdycky... takze si nedavet pozor na zlatokopky, ale na blbky :D
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    GRANTORINO: Jo. Z celé historky neni důležité, zda to byla nebo nebyla zlatokopka, ale že to byla prostě blbka :)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    AVATAR: no tak jistěže potřebuješ zaujmout, to je přece už z logiky věci podstata seznamky, kde je k dispozici pár fotek a omezený množství textu :-D a upřímně - pokud vidím, že týpek nepochopil tohle naprosto primitivní a jasný zadání (jsem na seznamce, tak je asi cílem co nejlépe a nejzajímavěji oslovit mou cílovku), tak z toho vyvozuji, že asi není dostatečně inteligentní/ důvtipný, čímž mě nezajímá a dávám doleva.
    Morbidně obézní týpek, pokud nehodlá se svou obezitou nic dělat a chce si ji dal pěstit, by se měl jít seznamovat na seznamku xxxl, kde bude mít daleko pravděpodobněji úspěch, než na swajpovaci appce založený na zejména na fotkách, no ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam