• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    KOUDY: vycházím z dojmu z příspěvků zde za pár let. Zpět za 8 h.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ale to uz odbocujem zas...Vy holky na sebe pri prvnim rande vzdycky prasknete vsechno?..Nebo si nechavate i neco pro pripadny dalsi rande?..Ja jako chlap se na prvnim rande spis ptam..posloucham a snazim se zustat trochu tajemnej..Co jsem sondoval u kamosu..tak to delaj podobne. Nechavame proste mluvit spis holky.

    PASTAFARIANKA: definuj povrchni..materialisticky..pozersky a devkar..Protoze ani jedno slovo na me nesedi :).dik
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    Haha, KOUDY poslední spravedlivý správný muž pro rodinu, rozhodně ne povrchní materialistický pozérský d*vkař... To ty holky... :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    je fakt, ze v Koudyho pripade je asi rozumny nechat mluvit ji, co z ni vypadne, protoze oslnit ji muze vzdycky... takze si nedavet pozor na zlatokopky, ale na blbky :D
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    GRANTORINO: Jo. Z celé historky neni důležité, zda to byla nebo nebyla zlatokopka, ale že to byla prostě blbka :)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    AVATAR: no tak jistěže potřebuješ zaujmout, to je přece už z logiky věci podstata seznamky, kde je k dispozici pár fotek a omezený množství textu :-D a upřímně - pokud vidím, že týpek nepochopil tohle naprosto primitivní a jasný zadání (jsem na seznamce, tak je asi cílem co nejlépe a nejzajímavěji oslovit mou cílovku), tak z toho vyvozuji, že asi není dostatečně inteligentní/ důvtipný, čímž mě nezajímá a dávám doleva.
    Morbidně obézní týpek, pokud nehodlá se svou obezitou nic dělat a chce si ji dal pěstit, by se měl jít seznamovat na seznamku xxxl, kde bude mít daleko pravděpodobněji úspěch, než na swajpovaci appce založený na zejména na fotkách, no ne?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: to je jedno, ale prvni, co bych udelala, ze si te prolustruju na Instagramu a FB a vubec :))) i v 31... proste blbka.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GRANTORINO: Kovarina je fajn remeslo..Na tu se chci prihlasit pristi rok k id marvel..ale umeleckou asi nedam :)
    SIBILLE: Bylo ji 31..Nevim kolik je tobe :)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    KOUDY: Ale nechci ti křivdit. Netuším, jak mladá a nezkušená ta dívka byla a chápu, že mladé holky mají ty požadavky dost povrchní. Dívám se na to už optikou starší ženský, která bude mít radši chlapa, co voní dřevem, než co jí bude zahejbat s celou účtárnou :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: vsak rikam, ze je blba :D ...//pritom umeleckej kovar, toma jina kamoska a je to taky takova romantika, ji zavidim :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SIBILLE: Tak znovu..Pro holku nebylo remeslo truhlare atraktivni a zajimavy..Stejne jako kdybych ji treba rekl ze jsem umeleckej kovar..Kdyby byla tak chytra..tak by stacilo aby si me prolustrovala treba na instagramu a celkem dost by se dozvedela zejo..Ale ocividne to neudelala..takze jeji smula..a je to tak v poradku. Pro plno holek neni v dnesni dobe remeslo zajimavy a radsi budou chodit s trenerem z fitka :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: ta je dobre blba, jeste, ze jste se nedali dohromady :D
    /id Gregi vyrabi designovy kousky, ja rikam, kluk, co tam rusakum prodav drevenny louskacky na orechy XD
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    KOUDY: Je to zvláštní. Cheš mít rodinu, ale pak před ženskou tajíš, že se o ní (na mateřský) a o děti budeš umět postarat?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GRANTORINO: Precti si moje predchozi prispevky prosimte :)..Rikam, ze jsem pro holku jako nekdo, kdo se zivi remeslem nebyl dostatecne atraktivni do zivota jako nekdo..kdo by byl treba reditelem pobocky banky nebo neco..Nektery holky maj proste tohle mysleni..to jako chlap neovlivnis :)..Jinak dreveny kraviny na staromaku prodava treba ID Gregi a ma za to slusny penize..Ja proste nesoudim lidi za to co delaj..zvlast ne na prvnim rande.
    TEKKANNE: Dik dik :)
    SIBILLE: Maledivama ani seyschelama nebo karibikem jsem se nechlubil..Jen jsem rekl ze kus sveta jsem taky procestoval..Ja obecne nechavam na prvnim rande mluvit spis holky nez ze bych se nejak chvastal co jsem prozil..kde jsem byl apod..Hraju si na skromnyho kluka :))
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    KOUDY: Tak pokud jsi jí řekl, kdes byl všude na dovolený (1/3 světa, pokud si správně pamatuji), tak asi těžko mohla dojít k závěru, že máš 15tis měsíčně, ne??
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: to je teda legracni :), takze se na rande tvaris, ze jsi neschopnej truhlarskej nouma a pak jsi prekvapenej, ze pro holku je to taky urcujici. samozrejme, ze je. ja taky nepoletim na sorry kam, kamarada, kterej prodava ve stanku na Staromaku drevenny kraviny. Proste sorry. a ty ses ted uz jenom truhlar jo? navic ty prece nedelas normalni truhlarinu, ale exkluzivni truhlarinu, ne?
    ....to jako si hraješ prince Miroslava jo :D? tezka romantika, to se musi nechat
    SITH
    SITH --- ---
    SIBILLE: pořídíš selfíčka, ale fotky z dálky celé postavy musíš lovit v minulosti
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    KOUDY: jako fakt????? :-D no tak asi byla divná....já Tě tu pozoruju už léta a svou truhlářskou kariérou jsi v mých očích naopak v velmi povýšil :-D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SIBILLE: O cem se s lidma bavis na prvnim rande?..O praci..o cestovani apod :)..Obrazek si urcite udelala..jen pro ni imho nebyl do zivota atraktivni nekdo, kdo se zivi rukama. Nerikal jsem ji o svejch dalsich firmach nebo investicich..Zjistuju jak si prazsky holky poradej s tim, ze nekdo se zivi remeslem :)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    SITH: Tak snad, když jdu na tinder a nemám žádný fotky, tak si je nějak pořídím ne??? :) Vše je o motivaci
    SITH
    SITH --- ---
    SIBILLE: imho je to tím, že se tak často nefotíme před zrcadlem a neděláme tolik selfíček jako vy ženy, imho :) já kdybych šel na tinder, tak mám sakra co dělat, abych našel nějakou fotku, kterou bych tam mohl dát.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam