• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NAVARA: jako taky to existuje v nektere spolecnosti :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GRANTORINO: A nebo jich jet několik paralelně a třeba to na některou z nich přijde!
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    KULA: Někdy to hodně bolí...

    AVATAR: Jsem porušil své pravidlo a zkusil ten Tinder po x letech znovu nainstalovat a teď jak na to koukám je to vyloženě o vzhledu a umělosti. Takže teď už bych asi index souměrnosti u Tinderu vyrušil. I když ty technologie dost pokročili. Ale typuji že to tam jede teď trochu jinak a dalo by se to asi nějak zmanipulovat. Ale rozhodně pokročilo chytřejší tahání love z kapes. :)

    Ano každého z nás zajímá obal, to si přiznejme. I když máme zkušenosti tak prostě obal bude hrát velkou roli vždy. Ale mě jen obal na člověku nezajímá.

    Co si pamatuji ze statistik co jsem s pár lidmi kdysi zkoušel dělat na seznamkách. Tak to tak nějak v průměru bylo.
    Žena i ne moc pěkná, nebo inzerát bez fotky dostala tak cca 60-100 odpovědí. Kdežto muž od nějakých asi pár-60. Hezouni se přibližovali stejným počtům co dostávají holky.
    Zajámavý byl pak obsah kdy z těch 100 odpovědí v počátcích bylo použitelných až tak 30. Což časem šlo dost dolu a žena mohla být ráda že použitelných odpovědí bylo tak max do 20. Zbytek takové nechutnosti že u některých bylo šoufl i mě. A nějak jsem absolutně nepobral jak tohle někdo může myslet váže a napsat při seznámení ženě. I když i pěkného žádaného chlapa to bylo s oplzlostma obdobné, ale i tak asi poloviční oproti reakcím mužů. Takže jako plně chápu znechucenost holek a že se tím nechtějí probírat a pak často prostě udělají logickou chybu a přehlédnou.

    Tinder má aktuálně 3.6 hodnocení což znamená že je to dost špatná seznamka a je ve stádiu kdy mu nepomůže moc ani kupování fake recenzí a mazání negativních recenzí. :) Naposledy když jsem jej zkoušel míval tuším někde 4.2 nebo snad i 4.5? Apky co mají hodnocení pod 4 jsou špatné.

    Fake profily jsem zakládal jen z průzkumných výzkumů kdysi a jelp v tom se mnou i pár žen, protože holčičí text mi nešel a potřeboval jsem i ženský translátor. :) Po získání dat a přehledu jsem se na to definitivně vykašlal. A na článek jsem se vykašlal taky. :)

    TEKKANNE: Nevím jak tragický profil mám nebo nemám. Ale řekl bych že nejhorší snad nebude, mám tam tedy jen jednu fotku. Swipovat všechno doprava? Tak tak odvážný nejsem. :) Uvidím, tohle bude můj asi poslední experiment. Možná že ještě zkusím poprosit známého ať mi nabouchá nějaké profi fotky. A ne nejsem zoufalý, jen spíše otrávený a unavený.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    KOUDY: A kolik je tvým ex dnes je naprosto irelevantní.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY:
    KOUDY: ja to nemuzu potvrdit proste, ze by fakt tak hrozne radikalne chctely deti ve ctryriceti, takovy neznam v me socialni bubline/ovsem ja teda se pohybuju mezi holkama, co do toho vetsinou slaply az po 30-35+ ne pozdejc a uvedomovaly si dobre, ze je to jejich idealni vek a ne pozdejc.

    spis fakt mam honde zkusenosti, ze do 30+ bylo dite neco fuj, a pak se to zmenilo behem rekneme dvou tri let, takze porad mi z toho vychazi pockat, ele nmusis se zas tak bat, ze 8-9 let, proste po 30+ uz to obvykle do tech 35 let dozraje k tomu prvnimu decku a u nemnoha z nich nasledovaly dalsi dve deti/ jako nejsem fakt vyjimka s trema detma uz vubec :)

    trpelivost asi zrejme a vyckat na to, az to holce dojde... do tech 35 tomu davam vysokou sanci, do 42 let muze byt deti 3 a vice :))
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    KOUDY: tak já myslela třeba 35
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SARAJ: Jasně, ale ve 30 to bude výjimka, ve 40 spíše bude výjimkou pokud to půjde přírodně

    SARAJ: Náhodou, v minulé firmě uspořádaly večírek IT s HR a několik párů z toho vzniklo, vím i o dvojčatech! :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    NAVARA: k tem se muzes dostat i ve 30 a neni jen Babis.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    KOUDY: Když si ty tvoje příspěvky čtu, tak mi z toho vychází pouze jedno doporučení. Zaměř se na starší, než dosud. Dnešní 30+ jsou kolikrát stejně krásný a pružný, jako byly ve 25 a se sexem je to u nich dokonce lepší.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KOUDY: mas smysl pro drama, jo,:D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SARAJ: třeba doufá, že k tomu nedospěje až ve chvíli, kdy jedinou nejistou naději budou Babišovy množírny?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KOUDY: well, vitej na strane zen 30+ co tohle resi s muzi:)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SARAJ: tak koudy ma aspon sanci ji najit, protoze si muze vybirat. Dost lidi tihle volbu nema a veme co se nabizi.

    Nicmene jeden postreh, Koudy. Az najdes tu pravou a perfektni, co s tebou bude chtit potomka, porad to neznamena, ze vam to vydrzi. Obzvlast, kdyz do toho harmonickyho vztahu hodis deti :)

    Je to naprd, ale je to tak. City se meni a dost casto jinym smerem, nez by se nam samotnym libilo.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    GRANTORINO: mno, ano... viz muj prispevek dole, ze..bud opakujes model - co par let nova micina, nebo si s jednou pockas... vekove se dostanes na stejnej level, ale aspon toho druheho znas a vis, ze:)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    FATTY: achboze, a ty si vyndej hlavu z prdele. sympaticka mozna, bez predsudku evidentne nebyla ani smykem
    SARAJ: vlastne kdyby to vydrzel jeste par let, tak by se jim holkam treba ozvaly materske pudy a bylo by po problemu, problem byva vydrzet pro ty holky a tady je to asi naopak...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KOUDY: ted je jim 32 a 34:D tak jo, mne je taky o par let vic, nez mi bylo, kdyz jsme zacali s muzem randit. To mas jedno, ty mas trosku seklou predstavu o tom, jak by to melo vypadat, co by ta zenska mela delat, umet, nemela delat, kolik min vydelat, jak nejlip vypadat, takze ted ji uz jen najit a dosadit zivej dilek do skladacky:)
    FATTY
    FATTY --- ---
    zkontroluj si kontext me reakce.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    FATTY: ? to by davalo smysl, kdyby ji teda nevadilo, ze je truhlar :D, to co popisujes jsou holky, pohybujici se ve svete bez predsudku, ale taky si potom umi predstavit, ze truhlar je dobrej job a ne se tim predvadet kamoskam/
    neboli ten typ holek, co mas na mysli, by vedel, ze truhlar je dneska docela dobre placenej job :))
    MRKATKO
    MRKATKO --- ---
    KOUDY:
    KOUDY:

    Prosím Tě, ty nevíš, kolik ti je let? Nebo má tahle mystifikace nějaký vyšší cíl :D?
    FATTY
    FATTY --- ---
    GRANTORINO: me spis prijde sympaticky, ze nekdo se pohybuje v normalnim svete bez predsudku, a ne podle "kravin z podstaty" online.. U me by za to mela male nevyznamne plus.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    KOUDY: Jo, máš pravdu. Sorry, někdy jsem jen dětinsky škodolibá :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam