• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SUBVERSION: 167/55 akorát
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SUBVERSION: Však tě na rande nikdo nezve. Okurku si nechám pro jinou.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    SUBVERSION: Preference se samozřejmě různí ♥, nicméně pakliže mám docela vysoké nároky a hledám cosi velmi výjimečného, asi bych měl/a nabízet plus minus totéž, ne?
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Tak ee každý má nějaké preference? Já bych nemohla zas chodit s někým kdo je moc hubený (s okurkou) :)
    Bmi 20 po 30tce je imho reálné, záleží ale na samotné postavě a mind setu, mám 167cm a 55 kg, víc pro mě není pohodlné, cítím se potom jak baba
    Hejty nehejty, ale Koudymu se vše povede, vsadím litr :) protože chce a něco pro to udělá. Nikdy jsem nemyslela že budu KOUDYho supportem, ale myslím že už to to trochu přehánite
    SITH: yes, téma děti je obecně jakési společenské tabu, většina se o tom stydí hovořit, přitom je to úplně normální.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Wow, coze? Holky pres 60 kilo, to existuje? No tak to je nechutny...
    TUILE
    TUILE --- ---
    uz sem chtela koudymu psat, ale sem pres :/

    SITH
    SITH --- ---
    VENDULKA: přesně tak. Těch single lidí po 30, co hledají vztah, je stále hodně, ale problém je v tom, že oni oficiálně vztah nehledají, mají jednoho dva milence/milenky a své koníčky, víceméně jim to tak vyhovuje, ale kdyby někdo byl,tak by to bylo super. Ale tímhle přístupem to dost razantně likvidují.

    Na rande večer už nejsi tak v kondici, protože sis ráno zašukal s kámoškou, s kámošema lítáte po trailech na Klínovci namísto randění po Petříně a navenek musíš říkat, že nikoho nechceš, protože ten kdo někoho hledá, tak je zoufalý a zoufalý lidi nikdo nechce. Takže vlastně chceš, ale děláš, že nechceš. U ženských k tomu přidej ještě nechtít děti, abys nevystrašila ty poslední zbytky chlapů, na které ještě narazíš
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    KOUDY: ve skrytu duše věřím, že si ten příspěvek nemyslel úplně vážně ;) Ale znám tě jen přes nyx, takže se odkazuju na to, co jsem četla tady na nyxu
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VENDULKA: Sorry ale celej ten prispevek je branej jako humor vzhledem k tamni diskuzi..Proto ma taky tolik lajku..realita je takova ze jsem chodil s holkou ktera mela 158cm a byl jsem s ni pet let..i s holkou ktera mela pres 60 kilo..Je potreba rozlisovat realitu a vtipny prispevky na nyxu..Z toho pak ocividne vznikaj pomyleny prispevky jako ten chaindleruv, prestoze jsem tu nekolikrat psal, ze mi u holky vicemene nezalezi na veku, nebo barve oci ci vlasu..a moc rad si od nej jako od nekoho kdo me v zivote nevidel a nic o me nevi prectu..co ze konkretne nesplnuju za veci ktery chce zenska od chlapa se kterym ocekava stravit zbytek zivota.
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    VENDULKA: to je zlo. Egoismus/kokotismus level pro. To jsem ani netušila :/
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    KOUDY: [ KOUDY @ SEZNAMKA :-) NYXaku a NYXacek...need more meetings ]
    Když to vztáhnu jenom na ty nároky na postavu...hledáš holku s maximálním BMI 20 (57kg, 170cm). To je pro mnoho ženských po třicítce nereálnej cíl nebo jedině za cenu drastickejch diet, odsávání tuku nebo denní návštěvy ve fitku. Já mám BMI 23 a hodně sportuju, držet si váhu tak, abych měla max. BMI 20 je pro mě po třicítce dost nereálný
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CHA1NDLER: Co od zeny do zivota chci prosimte?..A co chce zenska s nohama na zemi od chlapa se kterym chce stravit zbytek zivota?..A co je na reseni lidi jako Peterson neintelektualniho?
    ZUULUU: Ale notak..intelektualno je sirokej pojem a i reseni Petersona a jeho vyroku do nej patri..
    VENDULKA: Z jakych naroku?..co je na mych narocich konkretne prehnaneho? :)
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    CHA1NDLER: hele zase nemusíme tak přehánět ne? I po 30 se najdou chlapi a ženský, co hledají vážný vztah, dbají o sebe (co se týče vzhledu) a mají to v hlavě v pořádku. Problém je jenom v tom, že je jich míň, nenosí na čele štítek ("jsem single a hledám vztah") a někdy to trvá, než na sebe narazí.
    Koudymu doporučím ať hledá. Možná najde co hledá a když ne, tak třeba sám dojde k tomu, že musí slevit ze svých nároků.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    CHA1NDLER: Škoda, že mě má ten kripl v DI, chtěl bych se mu vysmát.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    S randěním po 30. je to jako s parkováním. Všechny dobrý místa jsou většinou zabraný, a zbejvaj
    placený, pro kriply a nebo rodiny s dětmi:]

    Dle mého soudu má Kouďák naprosto nerealistickou představu, co za ženu vlastně chce a na druhou stranu (opět dle mého soudu) nesplňuje prakticky nic z toho, co ženská s nohama na zemi chce od chlapa se kterým očekává strávit zbytek života.

    Ale za větu " Intelektualno mi u holek taky nevadi. Naopak..pul hodiny jsme resili Jordana Petersona" díky, to hodně pobavilo :)))

    NJAL
    NJAL --- ---
    Ted jeste aby s plany spolupracovala i matka priroda a nejlepsi dobu na otehodneni dala na posledni 2 dekady pred prechodem :-)
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    SITH: ano, je a zada si kompromisy...a prave proto to ne kazdy partner zvladne. Kazdopadne to je ta nezavislost, jak ji definuji sama pro sebe. Uplne chapu, ze kazdy to tak proste nema. A tak narazime na to, ze pro nas planovace je obcas tezky pochopit partnery, kteri proste planovat neumi, nechapou ruzna rizika a plno veci je jim proste jedno.
    SITH
    SITH --- ---
    EFFKA: tak to je velmi ambiciózní plán, což ale jak musíme chápat, ne každá, resp. ne každý, zvládne :))
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    SITH: pro me je to porizeni si vlastniho bydleni i za cenu toho, ze odejdu z hlavniho mesta a zaroven si diky mistni relativne nizke cene bytu/hypoteky postupne vytvaret takovy polstar, abych nemusela resit, co si kde poridim ci co musim zaplatit. A pokud bych byla na materske, tak z toho castecne fungovat a posleze v pripade nutnosti mit dostatek financi na to, abych v pripade, ze by se ze me stala samozivitelka, mohla bez problemu sebe a dite uzivit a postarat se (i si zaridit pripadnou chuvu, kdybych chtela zpet do prace rychle).

    A v pripade, ze bych dite nemela, tak co nejdrive splatit byt a mit vic financnich moznosti se postarat o starnouci rodice a prarodice.

    kupodivu ani boticky ani kabelky jsem si nekupovala, ale zato jsem toho dost utratila za zabavu a nelituju toho.
    SITH
    SITH --- ---
    TEKKANNE: tak si ale pojďme tedy definovat, co je to ta nezávislost. Je to schopnost si vydělat tolik, abych si sám zaplatil tržní nájem v Praze? nebo je to vytvoření si takového peněžního polštáře, že jej můžu tři čtyři roky čerpat, když se ocitnu na mateřské? nebo platit 20k za pronájem, k tomu být na mateřské a ještě mít pošltář? tak to mě zajímá, kdo z místních měl do 33let našetřeno 300k CZK .) imho většina to má utraceno za kabelky, botičky a dovolené.

    Ale chápu argumenty "to dítě je vaše, VAŠE", takže nastupuje chlap, který by měl splňovat to samé, co jsem psal nahoře.

    na vesnici a maloměstě se to řeší tak, že mladý pár bydlí u rodičů, s hlídáním pomáhá babička, co bydlí o tři místnosti vedle a mladá pár jezdí do nejbližšího města makat
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    SITH: no ono na tom není nic divného: familie z menších měst a vesnic mají většinou vícero statků anebo tak velkých, že se dá žít vícegeneračně, takže krom jiný mentality tam je i tenhle existenční luxus, že když se Ti partnerství/manželství rozpadne, máš kam jít. při dnešní 50% rozvodovosti je vcelku logický, že se inteligentní holka chce trochu zajistit (rozjet kariéru a vydělat nějaký peníze) předtím, než odejde na několik let z pracovního trhu, protože nechce úplně závislá na svým muži - ne proto, že by byla apriori kariéristka, ale proto, že nechce svou existenci a veškerou budoucnost vkládat do naděje, která se může jednoduše rozplynout.

    jsem přesvědčená, že kdyby to s vlastním bydlením fungovalo jako za totality, spousta žen by klidně rodila dřív, byla by na to psychicky nastavená, protože by neměla obavy o holou existenci typu "co když"......
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    MOODYCAT: jo, mne je 38, darovat vejce uz nemuzu (jelikoz mi tahle moznost, ktera by nekomu pomohla, napadla prilis pozde) a biologicky hodiny mi jeste nikdy v zivote netikaly. Kazdopadne jsem ve fazi, kdy si stale stojim za tim, ze dite nechci, a tudiz misto pripadnych partnerovych natlaku na rodinu by mi nevadil partner, co je rozvedeny a ma sve deti...kazdopadne nikdy neni vylouceno, ze svuj nazor zmenim a treba tu rodinu mit nekdy budu, co ja vim, ale proste ja se zas napriklad nechci seznamovat jen za ucelem vytvoreni funkcni rodiny. Takze selekce je pak jasna.

    Clovek si v urcitem veku vystaci sam, nepotrebuje uz tu druhou osobu na nejake zajisteni apod. Vlastne i na volny cas ma pratele. Ale takovy ten zdravy vztah, kdy se maji lide radi, neocekavaji velke veci jeden od druheho, jsou schopni spolu fungovat, ale i zit nezavisle...neco takoveho je fajn:)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    MOODYCAT: Já to taky tak měla. Nakonec jsem děti chtěla především, že mě to v práci už sralo :)) Ty svoje mám nakonec celkem i ráda, ale cizí mě stále nic neříkaj.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam