• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    NJAL
    NJAL --- ---
    GRANTORINO: Nemuzu, na seznamu jsou pouze ti, co ho nepiji vubec :-)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NJAL: ja taky pivo vylozene nepiju pivo, davam si tak dvakrat trikrat rocne treba u grikovani prasete, jinak ne muzes si me pridat na seznam :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    NAVARA: me spis pobavily ty snatky s cizincema. Vubec tam neni videt ten ekonomickej faktor, nene :)
    SITH
    SITH --- ---
    SUBVERSION: nechci být hnusný, ale po kolika letech motání se kolem stolů o sobě mohu prohlašovat, že jsem truhlář?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Mne na tom celym vlastne prijde problematicky to mnozstvi pozadavku, respektive uz to tady padlo, serazeni zebricku hodnot apod...
    Ja treba osobne mam nekolik nepodkrocitelnejch veci (nesmi bejt uplnej debil, nesmi bejt zlej, mel by mit smysl pro humor, mel by me mit rad) a zbytek je prijemnej bonus, respektive veci, na kterejch se da spolecne pracovat, vyvijet, rozvijet se spolecne atd. Nepodcenovala bych moznost byt pro sebe vzajemne inspiraci a “rust” vedle sebe.
    Pro me je zasadni spis podvedomej a intuitivni pocit nejakyho “spojeni” a to je to, na co beru zretel + ty nepodkrocitelny veci (ale tusim, ze s nekym, kdo je treba hloupej bych proste ani ten pocit spojeni nemela). Ostatni je bonus, a kdyz nektery veci nejsou, nikdo nerika, ze nemuzou bejt.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AMORESMORTIS: Pěkný rozdíl u rozvedených mužů, kteří už do starší ženy jít nechtějí - a naopak rozvedené starší ženy klofnou jen naivní nováčky :)
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    Mně přijde celkem běžné, že někdo zajištěný se může bát, že by s ním někdo mohl být jen kvůli penězům. Nebo někdo s někým známým jen kvůli slávě a publicitě... nebo že někdo mladý a pohledný se bude bát, že je s ním ten druhý jen kvůli vzhledu a že až bude starší, vymění ho za mladší model.
    Takže z tohoto pohledu mi Koudyho legrácka o parkování za rohem přijde na prosto v pohodě.

    KOUDY: Ona tím možná myslí, že holka z neziskovky se ti sice může snažit například přispět na hypotéku. Ale zároveň je dost možné, že samotná částka toho podílu se může vyšplhat výš, kolik by si mohla dovolit za bydlení platit, kdyby byla sama. A že by jí pak taky mohlo zbýt už jen na gothaj v Albertu.
    AMORESMORTIS
    AMORESMORTIS --- ---
    jedna holubia štatistika od ČSÚ

    AMORESMORTIS
    AMORESMORTIS --- ---
    AVATAR: jasné, že sa do toho nechcú vrhať, to je pochopiteľné, akurát to nebude otázkou iba materiálneho zabezpečenia (i keď to sa mi tiež zdá ako taká nejasná méta) Čo tak pozorujem a sama som zažila, tak aj týpci, kt. zaistení sú, ťahá im na 40, človek by povedal, že ok, snáď už budú aspoň trochu vyrovnaní sami so sebou a schopní fungovať vo vzťahu, tak omyl! same shit.
    NJAL
    NJAL --- ---
    Thy french shall be pardoned.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SUBVERSION: Jakych 40 cisteho? Ja nepotrebuju aby zena vydelavala 40 cisteho. V zasade to znamenalo pouze to, ze nechci zlatokopku. Nechci zenskou pijavici, ktera bude chtit za jeden sex novou kabelku a kdyz mi porodi dite, tak bude chtit dve chuvy a SUV za odmenu. Za poslednich 12 let jsem chodil se sebevedomejma zenskejma, ktery se o sebe umely financne postarat a kdyby nebyly semnou, tak se treba nepodivaj na maledivy, ale bude jim to u prdele, protoze hlady nezemrou..Takovou zenskou chci i dal..to je vec ze ktery fakt nehodlam slevovat a nevim co je na tom divnyho. Chodil jsem i se zenskou na manazersky pozici v mezinarodni firme, ktera vydelavala vic penez nez ja a bylo to supr. Klidne bych dalsi takovou chtel. Nemam s tim zadnej problem ze zenska vydelava vic nez ja, stejen jako nemam problem s tim bejt s ditetem doma. Proste zenska musi bejt ve vztahu samostatna jednotka nezavisla na mejch penezich..Coz dneska minimalne v praze neni pro 90% holek nad 25let zadnej problem imho.
    CHA1NDLER: Musis cist cele vety. Nejen par slov v nich. "Ale kdyz s nekym ses tri roky a cely ty tri roky to smeruje k diteti a pak ti ten nekdo rekne ze mu je sice uz 30..ale na dite se jeste neciti a ze ho chce az za pet let..tak premejslis jestli s tim clovekem chces bejt 8-9 let nez ted "dozraje" do toho stavu kdy chce dite..a nebo jestli se na to nevysrat a nenajit si nekoho, kdo to dite bude chtit uz treba za dva roky :)."
    NJAL
    NJAL --- ---
    CHA1NDLER: Lidi se meni, i slecna s velmi presnym postrehem muze byt po 5+ letech vztahu jinde. Ano, na co jsem reagoval predtim a co pises ted, to je takovy ten hezky ideal, ale realita idealem fakt neni :-)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    KOUDY:
    Líbí se mi ten posun od:
    "nenajit si nekoho, kdo to dite bude chtit uz treba za dva roky "
    k
    "Primarne chces partnerku se kterou si dokazes predstavit stravit zbytek zivota..coz je ale na zacatku randeni treba kazda a z v prubehu let zjistujes jestli to tak je nebo ne..:)"

    Jseš na dobré cestě!
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    TRISSIE: KOUDY prý zajistí servis pro rodinu po mateřské, ale chce aby žena věděla jak se má uživit, aspoň takto jsem to pochopila já
    KOUDY, 40k čistého ale není málo, měl bys tu slevit.. Jinak mineš spoustu opravdu inteligentních žen, co pracuji například v neziskovkach, divadlach, školství atd. Jinak děláš tu samou chybu kterou vyčítáš té poslední slečně, že tě diskriminuje podle profese a výdělku :)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    NJAL: Záleží co chceš :) Pokud chceš ženu, pro kterou je to důležité, tak samozřejmě.
    Já bych s takovou ale třeba žít nechtěl :]

    Ohledně navazování vztahů - jedna slečna mi k tomu kdysi napsala velmi přesný postřeh:

    "Partnerske vztahy mas podle me obecne takove, na jake jsi dost zraly a lidi po svem boku takove, jake si vybiras (...) Nejdulezitejsi za me v tomto smeru je lidska citova vybava, kterou si prinasis ze sve rodiny (nebo taky ne) - to je hotovy poklad, pokud ji mas dobrou. Vzhled neni samozrejme zcela nepodstatny, predevsim u prvotniho kontaktu, ale vsude dal uz jen zavistive bledne nad tim, co jsem popsala jako zolika cislo jedna."
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    PASTAFARIANKA: myslim si, ze je (nejen) na nyxu dost auditek, kde se muzes politicky angazovat, fakt nechapu, proc to musis resit tady a na osobni urovni.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KOUDY: faktem ovšem zůstává, že to dítě, o kterým mluvíš už x let, furt nemáš, a nemáš k němu ani potenciální matku.
    Takže možná to neděláš blbě, ale dobře taky ne (protože kýžený výsledek to nenese).
    Ovšem kdo jsem já, abych ti praskala tvé bubliny...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRISSIE: Nektere z zen se kterymi jsem chodil uz ty deti maji. Treba - https://www.facebook.com/...hp?fbid=10212294211330604&set=pb.1238342406.-2207520000..&type=3&theater . Ja jen nechtel cekat dalsich treba sest let, nez do nej dozraly. Nekterym je ted okolo 35 let a dite stale nemaji. A jinak se mylis, protoze ja mam uz deset let nastaveny business model tak, ze dokazu byt bez problemu cely den doma s ditetem 4 dny v tydnu kdyz je potreba. Naprosto mi teda nevadi zenska, ktera podnika, ma svoji firmu a po porodu se te firme bude dal venovat a ja budu doma s ditetem. Mam nastavenou variabilni pracovni dobu, takze kdyz je potreba, makam sedm dni v tydnu a kdyz je potreba, tak dokazu 95% veci delegovat dal a byt otec na materske. Ostatne plno lidem pomaham za posledni leta s hlidanim jejich deti a muj bracha ma treba skoro dvouletou dceru, kterou hlidam minimalne jednou tydne posledni pulrok - [ KOUDY @ FOTKY KLUKU+MUŽU Z NYXU ]
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KOUDY: tak ještě jednou: ženy, s kterými jsi chodil, a které splňovaly všechny tvoje ostatní požadavky, měly jedno společné: děti se jim do jejich životního stylu nehodily - rozhodně ne v době, kdy bys je chtěl ty, a možná vůbec nikdy. A nebyla to jedna, ale bylo jich víc.
    Ženy, pro které je jejich kariéra důležitá, které jsou dobré a úspěšné (a to nejen coby instagramové influencerky, ale i v byznysu, nebo třeba ve vědě), takové samozřejmě existují. Ale úspěšné jsou právě proto, že tohle mají na prvním místě. A pokud i přesto chtějí mít děti, a nechtějí model "dvě filipinské au-pair, aby to na hodiny za týden vyšlo" (i takovou znám), tak si najdou partnera, který naopak svou kariéru na prvním místě nemá, protože někdo ubrat musí. Proto říkám, že těm nemáš co nabídnout.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    TRISSIE: udelej si nazor sama:
    --" Tim se ti jen snazim vysvetlit..ze to neni o nejakem patnactiletem rozdilu koudy 36 let a holky 21..ale o tom, ze holky byly treba o 2-4 roky mladsi nez ja :). Ale kdyz s nekym ses tri roky a cely ty tri roky to smeruje k diteti a pak ti ten nekdo rekne ze mu je sice uz 30..ale na dite se jeste neciti a ze ho chce az za pet let..tak premejslis jestli s tim clovekem chces bejt 8-9 let nez ted "dozraje" do toho stavu kdy chce dite..a nebo jestli se na to nevysrat a nenajit si nekoho, kdo to dite bude chtit uz treba za dva roky :)."

    --"nevim jak to mas ty nebo on, ale ja ve vztahu docela potrebuju, aby se nejak vyvijel a nekam smeroval. Na zacatku to jsou hezky ruzovy brejle..sukani 3x denne..Pozdeji to je predstavovani rodicum..Spolecny dovoleny apod..a po ctyrech-peti letech vztahu a nekolikaletyho spolecnyho bydleni v najmu by mel vetsinou prijit nejakej dalsi "zlom"..at uz to je treba svatba, nebo dite, nebo spolecny vlastni bydleni apod..A kdyz ten zlom neprichazi..Tak me osobne ten vztah postupne prestava davat smysl. Nechci chodit deset let s holkou a zit s ni jako bracha se segrou. Se zadnou ze svejch pritelkyn jsem se ale nerozesel primarne z toho duvodu, ze by nechtela deti...Ostatne muj posledni vztah trval pres tri roky a holka mi rikala od zacatku, ze deti moc rada nema a nechce je. Presto jsem s ni v tom vztahu byl i dal.."
    NJAL
    NJAL --- ---
    CHA1NDLER: Ve finale plati - muz musi umet zaujmout.. a nemel by k tomu potrebovat status, pozici nebo prachy :) - tyhle faktory ovsem rozhodne neuskodi - zpravidla mit alespon jednu z nich je dost velke plus.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam