PSYCHO:
Já si myslím, že Kouďákovi tady všichni štěstí a lásku přejeme.
Já se mu jen snažil naznačit, že nemá smysl jí v jeho případě hledat někde, kde má mizivou šanci jí najít, to je celý :)
Třeba ten příběh s poslením rande:
--"Ja byl nedavno na moc fajn rande a holka mi pak napsala ze to bylo skvely, ale ze nemuze bejt s nekym kdo je truhlar a ze se omlouva :)"
--"Spis si myslela ze beru tak 15 cistyho..zaparkoval jsem za rohem a na prvni rande nenosim nikdy zadny hodinky..Tak jsem ji asi zaujal jako chlap, protoze rande se ji moc libilo, ale zaroven si myslela ze jsem socka a ze truhlari vydelavaj malo. :D..Vidis?..jedno z mejch sit."
--"O cem se s lidma bavis na prvnim rande?..O praci..o cestovani apod :)..Obrazek si urcite udelala..jen pro ni imho nebyl do zivota atraktivni nekdo, kdo se zivi rukama. Nerikal jsem ji o svejch dalsich firmach nebo investicich..Zjistuju jak si prazsky holky poradej s tim, ze nekdo se zivi remeslem :)"
--"Tak znovu..Pro holku nebylo remeslo truhlare atraktivni a zajimavy..Stejne jako kdybych ji treba rekl ze jsem umeleckej kovar..Kdyby byla tak chytra..tak by stacilo aby si me prolustrovala treba na instagramu a celkem dost by se dozvedela zejo..Ale ocividne to neudelala..takze jeji smula..a je to tak v poradku. Pro plno holek neni v dnesni dobe remeslo zajimavy a radsi budou chodit s trenerem z fitka :)"
--"Praveze byla chytra a vzdelana..to mi na ni celkem imponovalo..ale proste to od ni pak vyznelo tak..ze bych se nehodil do jejiho zivota a ze by kamoskam nemohla rikat ze chodi s truhlarem :)..Coz je treba pochopitelny..premejslel jsem pak jak to mam ja a nam je asi vicemene fuk co holka dela za praci..Mel jsem triletej vztah s recepcni z hotelu a vubec mi to nevadilo :).."
--"Hele je to mozny..ale prislo mi ze se bavila fakt dobre a sama rikala ze tak pekny prvni rande dlouho nezazila. Byli jsme na veceri tri hodiny a odchazeli pri zaviracce. Intelektualno mi u holek taky nevadi. Naopak..pul hodiny jsme resili Jordana Petersona treba..Spis to z ty smsky vyznelo tak, ze napsala kamoskam ze rande bylo supr..ale typek je truhlar..kamosky ji napsaly ze truhlar je low..tak me poslala dohajzlu :)..mel jsem fakt chut ji poslat svuj instac a napsat ji ze neni truhlar jako truhlar, ale udrzel jsem se..Rande jsem si nicmene taky po docela dlouhy dobe uzil..ale ne vzdycky to vyjde..zivot jde dal :)"
Tady je to celkem pěkne shrnutý. Nejvíc asi pobaví to ublížený "měj jsem jí poslat ten instáč, aby píča viděla, jak jsem prachatej, jakou mám káru a kam jezdim na dovo, aby viděla, o co přišla". A vůbec mu nedochází, že ten jeho instagram je přesně to, co každou rozumnou ženskou okamžitě odradí. Na jednu stranu píše, že byla chytrá a vzdělaná - a na druhou stranu si domýšlí, že ho tato - chytrá a vzdělaná žena - poslala k ledu po konzultaci s kámoškama protože je low... jako nevím, neznám, ale zkušenost říká, že chytré a vzdělané ženy se takto prostě nechovají.
Jako proc si ti dva nesedli nevim, tech duvodu muze byt zilion, ale byl bych velmi opatrny to - opakovane - svadet na tu truhlarinu. Ve finale plati - muz musi umet zaujmout.. a nemel by k tomu potrebovat status, pozici nebo prachy :)