• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    GRANTORINO: kdyz nekdo napise svuj pohled na vec, neznamena to, ze chce poradit nebo to dokonce vyvracet osobnimi utoky a zesmesnovanim. Ja vim, ze je to pro nekoho neodolatelny, ale me to proste tak nejak lidsky sere :)

    to sis jeste nevsimla, ze koncem vzdy zabiju neco, co zacina nadejne? This my way of ninja :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    AVATAR: celou dobu ten prispevek vypadal rozumne a nakonec se to stejne zvrtlo :D
    kdyby to neresil, tak to nevime
    kdyby to sem sam nenapsal, tak to nevime
    a nakonec vsichni vime, ze to je z velke casti sazka do loterie, ale zase uplne jako ne
    problem je, ze casomira bezi hrozne rychle a neni cas na opakovany pokusy a v urcitej moment je pro nektere veci game over
    a dovolim si tvrdit, ze pres ruzne ironicke poznamky tu nikdo Koudymu nic spatnyho nepreje a je tam i realna snaha najit ten problem
    IMHO by mu mozna pomohlo to probrat s nejakym odbornikem koucem vztahovym ciste jen tak... ma tam priority, ktere se tlucou

    pak jeste skutecne existuje sorta zen, ktere maji karieru, jsou krasne, vysokoskolsky vzdelane v tom veku, chteji deti, ale bohuzel statisticky musim potvrdit, ze si najdou cizince za zapadu na urovni s dobrym prijmem a zajistenim, treba znam pary Francouz, Belgičan 2x, Portugalec, no anebo sestrenice se nakonec v podobne tizive situaci dala dohromady s Čechem, ale v Bruselu, kde oba pracovali

    proste mirit jeste vys, jenze tam.sorry je potreba byt hvezda v oboru.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    MOODYCAT: (a ted trochu vazneji)

    imo mas (taky) pravdu, vztahy jsou nakonec vzdy o kompromisu a toleranci. A ten, kdo tvrdi, ze ne, si vetsinou lze do kapsy, nebo smeruje k rozchodu, protoze jednostranna tolerance ve vztahu funguje jen do te doby, nez se utrhne ucho.

    Ja osobne sel i do vztahu, ktery mi mozek rozmlouval, coz teda skoncilo katastrofalne, ale co kdyby to byla ta prava, zejo...

    imo zadnej navod na uspesnej vztah neexistuje a muze te k nemu dovezt jak pecliva selekce, tak rychlovka na dyze.

    Proto me tohle tvoje povidani pobavilo, ale co me k te sarkasticke odpovedi donutilo je to, ze tu lidi resi, kde koudy dela chybu, ze i kdyz chce deti, zadny nema. Jakou chybu doprdele, ze hleda nekoho, kdo mu bude vyhovovat? Tak to asi chce vic, nez ty deti, ne? On se vas prosil o rady? A z jakyoho pedestialu mu tady radite? Vsechny jste stastne vdane a s detmi? Doubt it...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Droopi vyhrava Zlatýho bludišťáka :D [ DROOPI @ Co vas nedavno potesilo nebo pobavilo? ]
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    MOODYCAT: lidi jsou k hovnu obecne. Lepsi byt single :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    AVATAR: Mas pravdu, jsme uplne priserny avsechny vas chceme zmenit a pripravit o vasi integritu! Lepsi chodit s kamosem :).
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    MOODYCAT: jj holky rikaj vzdycky veci jako "spolecnej rust", ale vskutecnosti mysli: ja ho zmenim :)
    ACKO
    ACKO --- ---
    Pořád stejný lidi pořád stejný problémy, žádej posun. Mno Koudymu svoji dceru už nabídnout nemůžu, je šťastně zadaná a má šestiměsíčního syna ;-). Nebuďte tak zaseklí ve svých stereotypech, to se bude dělat pořád stejné chyby.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    AVATAR: Ale hovno, to jsem fakt nerekla :D.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Jinak me to nepripada nerealny, pokud by si nasel nejakou z vychodu. Rusky, Ukrajinky, nakonec i Slovenky ty si umej drzet vahu nizko pod normal, i po detech, jsou zvykle na drill a umi se premahat, kdyz je potreba, myslim, ze Subversion muze potvrdit ;). Deti taky daji, o domacnost se muze starat zaplacena pani. Sportovat nebude problem. Akorat ji bude muset zcela a absolutne zaplatit.
    Kariera tam moc nebude, bude obetovana vztahu a rodine, logicky k veku, ale neco delat bude, nakonec zreba vizazistiku nebo manikuru, to jo, salon krasy, rodinu ovsem jednoznacne potahne muz a pripadny rozvod bude drahej.
    BMI, anal, deti, rodina, pruznost, sex, to vsecko by to splnovalo, az na ty prachy, ale treba to bude uspesna vizazistka nebo moderatorka, ale to budes muset nekam zase se jeste vetrit mezi elitu ;))
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    MOODYCAT: jj to je znama vec, ze partner se da vychovat, to je jasny, ze se behem rustu vedle tebe zmeni k obrazu tvemu. Lol...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NJAL: ja taky pivo vylozene nepiju pivo, davam si tak dvakrat trikrat rocne treba u grikovani prasete, jinak ne muzes si me pridat na seznam :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    NAVARA: me spis pobavily ty snatky s cizincema. Vubec tam neni videt ten ekonomickej faktor, nene :)
    SITH
    SITH --- ---
    SUBVERSION: nechci být hnusný, ale po kolika letech motání se kolem stolů o sobě mohu prohlašovat, že jsem truhlář?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Mne na tom celym vlastne prijde problematicky to mnozstvi pozadavku, respektive uz to tady padlo, serazeni zebricku hodnot apod...
    Ja treba osobne mam nekolik nepodkrocitelnejch veci (nesmi bejt uplnej debil, nesmi bejt zlej, mel by mit smysl pro humor, mel by me mit rad) a zbytek je prijemnej bonus, respektive veci, na kterejch se da spolecne pracovat, vyvijet, rozvijet se spolecne atd. Nepodcenovala bych moznost byt pro sebe vzajemne inspiraci a “rust” vedle sebe.
    Pro me je zasadni spis podvedomej a intuitivni pocit nejakyho “spojeni” a to je to, na co beru zretel + ty nepodkrocitelny veci (ale tusim, ze s nekym, kdo je treba hloupej bych proste ani ten pocit spojeni nemela). Ostatni je bonus, a kdyz nektery veci nejsou, nikdo nerika, ze nemuzou bejt.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AMORESMORTIS: Pěkný rozdíl u rozvedených mužů, kteří už do starší ženy jít nechtějí - a naopak rozvedené starší ženy klofnou jen naivní nováčky :)
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    Mně přijde celkem běžné, že někdo zajištěný se může bát, že by s ním někdo mohl být jen kvůli penězům. Nebo někdo s někým známým jen kvůli slávě a publicitě... nebo že někdo mladý a pohledný se bude bát, že je s ním ten druhý jen kvůli vzhledu a že až bude starší, vymění ho za mladší model.
    Takže z tohoto pohledu mi Koudyho legrácka o parkování za rohem přijde na prosto v pohodě.

    KOUDY: Ona tím možná myslí, že holka z neziskovky se ti sice může snažit například přispět na hypotéku. Ale zároveň je dost možné, že samotná částka toho podílu se může vyšplhat výš, kolik by si mohla dovolit za bydlení platit, kdyby byla sama. A že by jí pak taky mohlo zbýt už jen na gothaj v Albertu.
    AMORESMORTIS
    AMORESMORTIS --- ---
    jedna holubia štatistika od ČSÚ

    AMORESMORTIS
    AMORESMORTIS --- ---
    AVATAR: jasné, že sa do toho nechcú vrhať, to je pochopiteľné, akurát to nebude otázkou iba materiálneho zabezpečenia (i keď to sa mi tiež zdá ako taká nejasná méta) Čo tak pozorujem a sama som zažila, tak aj týpci, kt. zaistení sú, ťahá im na 40, človek by povedal, že ok, snáď už budú aspoň trochu vyrovnaní sami so sebou a schopní fungovať vo vzťahu, tak omyl! same shit.
    NJAL
    NJAL --- ---
    Thy french shall be pardoned.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SUBVERSION: Jakych 40 cisteho? Ja nepotrebuju aby zena vydelavala 40 cisteho. V zasade to znamenalo pouze to, ze nechci zlatokopku. Nechci zenskou pijavici, ktera bude chtit za jeden sex novou kabelku a kdyz mi porodi dite, tak bude chtit dve chuvy a SUV za odmenu. Za poslednich 12 let jsem chodil se sebevedomejma zenskejma, ktery se o sebe umely financne postarat a kdyby nebyly semnou, tak se treba nepodivaj na maledivy, ale bude jim to u prdele, protoze hlady nezemrou..Takovou zenskou chci i dal..to je vec ze ktery fakt nehodlam slevovat a nevim co je na tom divnyho. Chodil jsem i se zenskou na manazersky pozici v mezinarodni firme, ktera vydelavala vic penez nez ja a bylo to supr. Klidne bych dalsi takovou chtel. Nemam s tim zadnej problem ze zenska vydelava vic nez ja, stejen jako nemam problem s tim bejt s ditetem doma. Proste zenska musi bejt ve vztahu samostatna jednotka nezavisla na mejch penezich..Coz dneska minimalne v praze neni pro 90% holek nad 25let zadnej problem imho.
    CHA1NDLER: Musis cist cele vety. Nejen par slov v nich. "Ale kdyz s nekym ses tri roky a cely ty tri roky to smeruje k diteti a pak ti ten nekdo rekne ze mu je sice uz 30..ale na dite se jeste neciti a ze ho chce az za pet let..tak premejslis jestli s tim clovekem chces bejt 8-9 let nez ted "dozraje" do toho stavu kdy chce dite..a nebo jestli se na to nevysrat a nenajit si nekoho, kdo to dite bude chtit uz treba za dva roky :)."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam