• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NJAL: Kazda zena ma jiny naroky zejo..Me by spis zajimalo tohle "nesplňuje prakticky nic z toho, co ženská s nohama na zemi chce od chlapa se kterým očekává strávit zbytek života."..co napsal chaindler...Co teda zenska s nohama na zemi chce od chlapa a ja to nesplnuju? :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    CHA1NDLER: Napriklad je vysoky... Sorry, jen jsem si trosku zatrollil ;-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CHA1NDLER: Uz jsem je tu psal.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    KOUDY:
    "Stejne tak maji zase ony vysoky naroky na muze, ktery splnuju ja."

    Hele ale tohle je zajímavé :-)))) Můžeš prosím definovat ty podle tebe důležitý nároky, který splňuješ, a zároveň jsou "vysoký" ??
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    MRAKY: No, zrovna můj ex něco takového chtěl zavést, ale o žádném střídání nemluvil :D
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:
    REBORNA:

    Tady je odkaz, co mi jde otevřít bez čekání, moc rozdílů nevidim, ale on rozdíl v ,,looku" plic by asi stačil:

    Jaký je rozdíl mezi DVOJČATY KUŘÁK x NEKUŘÁK? Podívejte se sami! – TYČÍČO.cz
    https://www.tycicooo.cz/jaky-je-rozdil-mezi-dvojcaty-kurak-x-nekurak-podivejte-se-sami/

    Ale tady asi v kombinaci z kouření oddělaným organismem i nějaký pigmentový, snad jaterní skvrny, nevim..zatím jsem nečetla a nevim, jestli tam ta informace je:



    Jinak tedy pod odkazem ,,vrásčitá kuřačka" - hledat obrázky GOOGLEM, je hned třetí obrázek:

    ,,VĚTŠINA LIDÍ NECHCE KUŘÁKY ZA PARTNERY".... ,,PŘI VÝBĚRU PARTNERŮ DÁVAJÍ LIDÉ PŘEDNOST NEKUŘÁKŮM" atp.

    AMANT
    AMANT --- ---
    ne. lidstvo je nepoucitelny.
    zase se tu najde nekdo "s dobrym srdcem", co se s ni bude pokouset vecne diskutovat, tenhleten mesiaskej komplex ze zrovna ja sem ten, diky kterymu se ty osobe po 20 letech bludu rozsviti, protoze si s ni budu povidat na internetu a reagovat na obsah tech jejich hovadin se ve vas bere kde prosimvas?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Round 354
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    **asi špatnej odkaz

    Dvojčata kuřáci a nekuřáci: Takhle ničí kouření obličeje! | Blesk.cz
    https://www.blesk.cz/...udalosti/216949/dvojcata-kuraci-a-nekuraci-takhle-nici-koureni-obliceje.html


    Ale příklad je třeba pod heslem: vrásčitá kuřačka - hledat obrázky Googlem:


    vrásčitá kuřačka – Vyhledávání Google
    https://www.google.cz/...dDQ75zqAhWPh1wKHcjlA6YQ_AUoAXoECAwQAw&biw=1362&bih=638#imgrc=qIu6XLl50Ll6FM

    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    REBORNA: "se počítalo" a "já měla plán" mi furt nezní, jako že by ten plán měl i někdo kromě tebe.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    SIBILLE: mozna by jsi byla prekvapena, ale existuje rada zen, kterym tento model vyhovuje. Akorat ma kazda mince dve strany a tenhle model vyzaduje dost financi a zvyk. Imho to bezny chlap ze stredni evropy neni schopen rozchodit :))
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TRISSIE:

    Jo, o hlídání, s tím se počítalo, jen bych jí ho radši svěřila na noc (a měla případně do druhýho bytu chůvičku, net tam šel kdysi pro oba byty jeden sig. , tak nevim), radši svěřila na noc v těch prvních letech, než abych jí ho svěřila na ulici, prostě na ven...což je zodpovědnost nechat důchodkyni s dítětem na veřejnosti, kde ho spíš může něco ohrozit, někdo ukrást to dítě...to bych si odbyla sama a psala jsem, že jsem chtěla radši kluka...abych ho hodila na krk bývalýmu na fotbal, florbal atp.

    Tak my bychom nevyspávali totiž, my bychom se v průběhu let střídali s chozením do práce... Ale 3-5 let doma/ pak part time (=zkrácenej úvazek) na pár hodin denně jen nějaký dny v týdnu asi jen za desítku, jsem plánovala od toho plánovanýho porodu, co měl být 2019, určo = tgž za mě NO HYPOTÉKA, HYPOTÉKA URČO NOT!

    Jen právě když byl krom programování i DJ, tak na ty akce bychom vyspávat a po nich dospávat o víkendu mohli klííďo - mimís by byl vedle u matky a hluk z kvílení a pohádek od 5:00 by nás tedy nechával chladnými a my bychom si chrněli standardně do těch 7/8 nebo o víkendech standardně do mých ovlíbených 10-11, někdy i do 13 h, ale to už jen velmi výjimečně.

    ale že já měla fakt plán, jak mít dítě a nezbláznit ani nerozvést ze z toho šílenství kolem toho.

    A do toho neměli ani jeden z chlapů = otec/býv. snoub. zasahovat a tátova přítelkyně už vůbec ne, ale ta ani nevěděla, že táta k bytu přišel vlastně přes mámu a že na něj dal jen těch 350 tis. a nebyl vlastně ve vztahu dědictví bytů předchozích a dekretu jeho, ale z historickýho hlediska bytů předchozích vlastně mý mámy...



    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    MANDALA: ne, ona je duševně nemocná a evidentně jsme svědky progrese a nástupu reálných bludů a paranoí. bohužel, dokud se "něco" nestane, nějaký střet se zákonem či ohrožení na životě, tak si pofrčí tuhle diskotéku dál....

    PASTAFARIANKA: :-D
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    Zlatý KOUDY...
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    REBORNA: všimla sis, že uz tu máme úplně jinou diskusi a nikdo ti nic nepíše? pokud ti vadí, že na tebe někdo reaguje, proč sem zase vypisuješ třístránkový hovna půcentimetrovým fontem?

    na dítě vůbec nepomýšlej, zůstaň u těch morčat, tam ti bez něčího udání nehrozí žádnej velkej postih ;-) a vyhledej toho psychiatra, je nejvyšší čas, říkáme ti to tady ÚPLNĚ VŠICHNI, zkus se nad tím zamyslet.

    AVATAR: taky jsem si toho všimla, ale hele myslím si, že to má mnohem víc co dělat s mentalitou než s penězma. ony ty holky víc na východ jsou o dost poslušnější partnerky a hospodyňky a obecně inklinující k patriarchálnímu modelu, přičemž ještě k tomu o sebe - krom luxusní genetický výbavy "křehká Nastěnka" - velmi dbají. to, že český holky inklinujou k víc emancipovanejm národům, je úplně logický - vybav si veškerý Rusy a Ukrajince, který si kdy potkal.....
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    REBORNA: já se zkusím zeptat - ten nápad, že by dítě v noci spalo s tvojí matkou, důchodkyní, zatímco vy byste vyspávali, ten jsi někdy třeba před matkou řekla?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    REBORNA: ja se te na nic neptal a promin, ale nehodlam to cist, nedavas smysl. Prosim vyhledej lekare, ktery ti pomuze, abys ho zas davala. Ne kvuli me, nebo sub. Kvuli sobe.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    AVATAR: myslim, že moje předchozí odpověď na toto byla vyčerpávající, ale přeci jen:

    "jo, padlo tu par hnusnejch veci, ale to jen proto, ze ty dobre a slusne minene rady jsi ignorovala nebo zcela zcestne odargumentovala. Lidi to tedy zacali zkouset po zlym, coz jsi ignorovala taky...."

    Já už jsem ti odpovídala, jak to celý vzniklo a já za to nemohla, asi jsem si to, že se tady budou organizovat trestný činy, jejichž budu obětí taky, nevymyslela a ani o tom, jak to vzniklo, pak nevěděla..

    tak nedělej taky blbýho, když je jasný, že celej ten vývoj tý debaty do kolovrátku, místo abych zůstala u tehdy ještě vtipných ON TOPIC zážitků ze seznamky, byl právě kvůli tomu, co tu psali mně od začátku a od listopadu taky... a to kvůli tomu trestnýmu činu na mě spáchanýmu, a ne kvůli mně.

    ( i když po tom, co mě nějakej asi sociál upozornil do pošty na reakci SUB., a já nepochopila, že myslel, že mi to prej napsala dobře, že myslel jako to s mými agresivními hysteriemi o penězích..., a myslela jsem si omylem, že on si kvůli ní myslel, kvůli její druhý reakci na mě, že mám snad opravdu nějaký psychický problémy, tak to jsem na to reagovala ve více reakcích, protože to bylo na každou část jejího příspěvku zvlášť - jiný moje odpovědi k on topicu a jiný na ten zbytek...tak to možná začlo být delší a mimo téma..)

    Asi jsi to nepostřehl, ale S IGNORACÍ TO BYLO NAOPAK:

    1. Co se jedná o OT zasílání k nějakýmu odborníkovi, tak to vzniklo tak, že jsme si tu psali o vztazích, co jsem měla a co hledám...no a když psal o nějaký bývalce labilce, tak jsem zareagovala tím, že jsem to obešla... a držela se tématu...pak jsem tedy, když to OT adresovali přímo mně, napsala, že PMS se léčí antikoncepcí a že jsem ho měla po roce a chtěla dítě a tím jsme už i s holkama to téma opustily, dost rychle, jak sis jistě vloni všiml, a pokračovala jsem dál striktně On topic..

    Jenže po útoku na mě se zase objevilo OT, OVŠEM NE Z MÝ STRANY, JÁ JEN NĚCO NAPSALA A KDYŽ MI TU ODPOVÍDALI, TAK JSEM ODPOVĚDĚLA K TOMU NĚCO, BYLA ODBOČKA, ALE PAK SE VRACELA K ON TOPICU, ŽE JSEM BYLA NA SEZNAMCE STÁLE V KOMUNIKACI S FAKE ID a psala tu o tom, ale OT následovalo ne z mý strany pak znovu...BYLO TO V PODOBĚ POSÍLÁNÍ MĚ K ODBORNÍKOVI.

    A v listopadu znovu...ještě v kombinaci s urážkami dost sprostými...což jsem fakt necháapala proč, něvo mi bylo jedno a něco mě mrzelo...no a napadlo mě, že to vycházelo od úplně cizího člověka, co něco o mně napsal do nějaký sto let starý diskuse...tak jsem se k tomu vyjádřila,přešla to a jela dál...

    Na to konto jsem reagovala on topicem a jela si svou, a snažila se držet tématu, což tu i víc lidí psalo, že já v tématu jsem, daleko víc, než některé elementy, anebo tedy už jsem zareagovala k tomu a znovu, co se mě týče, k tématu PMS...

    ...už to bylo jak s protidrogovou agitkou dost vyčerpávající, pro všechny snad i téma ženy a psychika vyčerpáno, tak jsem se vrátila k tématu.

    Jenže jsem tu opět byla POSÍLÁNA ZA ODBORNÍKEM, TAK JSEM V RÁMCI ODPOVĚDI, abych už se vyhla znovu tématu PMS- ženy a psychika nebo protidrogový agitce, HLEDALA, O ČEM TEDY BYLA ŘEČ PŘEDTÍM, abych se obloukem vyhnula tomu, co tu bylo už omíláno 4x A TAK SI JELA DÁL TÉMA O BYTĚ....

    STYLEM A: vy PSYCHIKA B: já BYT .... PAK UŽ TO BYLO DOST OBTĚŽUJÍCÍ PRO VŠECHNY.

    Ale S IGNORACÍ TOHO, CO SE TU PO VÁS Z MÝ STRANY A ZE STRANY NĚKOLIKA OSTATNÍCH CHTĚLO, TO BYLO NAOPAK:

    protože:

    2. několik lidí Vám tu psalo, ať mě necháte být, ale některým elementům to bylo úplně jedno.

    3. dalších několik Vám psalo, že tedy nemáte na mě zle nebo nějak dráždivě reagovat...taky to bylo některým elementům úplně jedno a pokračovali v tom A V TÉMATU NEBYLI VŮBEC...

    4. Mou reakci předtím, kdy JSEM PSALA: ,,Jemu vadí, že na mě reaguješ a že já pak reaguju" = tím jsem mu vzkázala de facto: nereaguj, nebo budu logicky reagovat dál (, protože mou nostalgii po vidění bývalého snoubence v listopadu a řešení ztráty bytu na miminko a tak mý životní perspektivy, coby plánovaně t.č. 2018 budoucí matky, což se pak nestalo a MÁ SE ŘEŠIT PŘES SEZNAMKU, už jsme tu měli za sebou a místo abych se vrátila k tématu a vtipným story ze seznamky, si tu naopak jela svou druhá strana a já jen reagovala na OT krávoviny o nějakých psychických pomocech pro mě, když to, že to bylo nedorozumění nebo manipulace táty nebo bývalýho snoubence jsem už přeci psala V RÁMCI DEBATY O BYTĚ A ŽE TO POLEMIZOVÁNÍ O MÝ ÚDAJNĚ PROBLEMATICKÝ PSYCHICE, ZE STRANY TÁTA, CO MĚ ANI NEVIDĚL, VZNIKLO PRÁVĚ KVŮLI PRODEJI BYTU, NEBO KVŮLI VÝMLUVĚ BÝV. SN., KTEREJ NAOPAK VĚDĚL, ŽE TO BYLA REKACE NA ZTRÁTU PRÁCE, JEN ASI NECHÁPAL, ŽE DOST V POPULACI STANDARDNÍ, A TO UŽ JSEM PSALA UŽ ASI 4x ...(a reagovala dál, protože to už to jsem to neměla jen chvílěmi otevřený pod rukou v práci, ale doma, při nemoci, tak to jsem na to měla už moře času),a mou reakci ,,Jemu vadí, že na mě reaguješ a že já pak reaguju" = aby na mě už nikdo v tomto smyslu nereagoval, tu asi taky některé elementy přehlídli, nebo já nevim...

    5. A dokonce jsem tu pak úplně konkrétně napsala větu: ,,Tak už toho nech!" ...ale nestalo se a opět mi bylo odpovídáno, ASI VÍŠ CO A PROČ...

    Tak kdo se spíš držel tématu a kdo tu koho obtěžoval a posílal za odborníky a tím směřoval debatu mimo téma a proč jak kolovrátek, je asi jasný...

    Takže tak.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    _BENNY: vypada to fakt, ze nektere deti se fakt radsi nenarodej... a vedej proc
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    NAVARA: Kolika holkám už jsi tento koncept navrhnul?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam