AVATAR: pokud by měl apriori napsáno, že hledá partnerku na těch posledních pár let, tak určitě ne - nevidím důvod, proč záměrně hledat utrpení a smutek, když hledám především štěstí a pohodu (asi jako každej).
pokud by tam měl napsáno, že hledá kohokoli na jakýkoli společný aktivity, který třeba nikdy nezkoušel (teď nemluvím o sexu), tak ano. a kdyby to byl tak skvělej chlap, že bych se pak "omylem" zamilovala a bylo by to "to ono", tak bych to všechno asi dala s ním až do konce a brala to tak, že to tak mělo bejt....
po právu potrestán? máš pocit, že Tě to nijak neobohatilo? že Ti to nic zásadního pozitvního nepřineslo, co bys třeba bez toho vůbec nepotkal/neměl/nevěděl?
KOUDY: uffff :-D to bude na dlouho....a asi dost zbytečně, protože ty to asi stejně vůbec nejseš schopnej ze svý pozice vidět a chápat (což je normální)....až bude čas a chuť, pokusím se ještě jednou
jinak aby nedošlo k nějakýmu nedorozumění: já tady od loňska stalkuju jen tu, jejíž jméno se nesmí vyslovit; Tebe jsem nikdy nijak záměrně nesledovala, asi by se hodilo spíš "pozoruju" nebo "vnímám". celý ty léta chodíš do stejnejch auditek jako já a docela se v nich projevuješ ( a teda tý pohádce o tom, jak moc si hlídáš soukromí, se musím od srdce zasmát, vzhledem k tomu, že mám celkem solidní přehled o Tvých veškerých partnerkách, která měla ráda anál a která ne, kdy sis dal trojku atd.....jako neeee, že by tady nebyla hromada jinejch ID, co se s těmahle osobníma věcma taky vůbec netají, ale aspoň se neprsí, jak diskrétní jsou, víš jak ;)...)