• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ZUULUU: jo, dada, jakoze jsem v tvem postu postradal nejaky nazor a tim padem i smysl :)

    kazdopadne ne, nemuzeme. Na lidi se vecne vali hromada sracek a s nekteryma se da poprat, s jinyma zas ne. Zrovna kdyz tu probirame tema vaznych nemoci, coz je krasna ukazka toho, co neovlivnis.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ZUULUU: to uz je na me moc dada :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    TEKKANNE:
    nepotkal
    od te doby jsem sam a pripadna rande ci jednorazovky me spis odradily od dalsich pokusu

    nemel
    asi bych nemel xbox a netflix, na druhou stranu bych mel treba zubni peci a neposkrabany skla bryli

    nevedel
    asi bych nevedel, kolik casu se da proprokrastinovat u netflixu pri cekani na dalsi vyplatu, ze ktere ti zbyde leda tak na ten netflix :)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    AVATAR: pokud by měl apriori napsáno, že hledá partnerku na těch posledních pár let, tak určitě ne - nevidím důvod, proč záměrně hledat utrpení a smutek, když hledám především štěstí a pohodu (asi jako každej).
    pokud by tam měl napsáno, že hledá kohokoli na jakýkoli společný aktivity, který třeba nikdy nezkoušel (teď nemluvím o sexu), tak ano. a kdyby to byl tak skvělej chlap, že bych se pak "omylem" zamilovala a bylo by to "to ono", tak bych to všechno asi dala s ním až do konce a brala to tak, že to tak mělo bejt....

    AVATAR:
    AVATAR:
    po právu potrestán? máš pocit, že Tě to nijak neobohatilo? že Ti to nic zásadního pozitvního nepřineslo, co bys třeba bez toho vůbec nepotkal/neměl/nevěděl?

    KOUDY: uffff :-D to bude na dlouho....a asi dost zbytečně, protože ty to asi stejně vůbec nejseš schopnej ze svý pozice vidět a chápat (což je normální)....až bude čas a chuť, pokusím se ještě jednou
    jinak aby nedošlo k nějakýmu nedorozumění: já tady od loňska stalkuju jen tu, jejíž jméno se nesmí vyslovit; Tebe jsem nikdy nijak záměrně nesledovala, asi by se hodilo spíš "pozoruju" nebo "vnímám". celý ty léta chodíš do stejnejch auditek jako já a docela se v nich projevuješ ( a teda tý pohádce o tom, jak moc si hlídáš soukromí, se musím od srdce zasmát, vzhledem k tomu, že mám celkem solidní přehled o Tvých veškerých partnerkách, která měla ráda anál a která ne, kdy sis dal trojku atd.....jako neeee, že by tady nebyla hromada jinejch ID, co se s těmahle osobníma věcma taky vůbec netají, ale aspoň se neprsí, jak diskrétní jsou, víš jak ;)...)
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PASTAFARIANKA: no to jsme teda nepotřebovali nikdo, teprv né děti. ty tvý moudra jsou taky jedlý, twl
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    PALEONTOLOG: tak asi jsi to nějak potřeboval, no
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    PASTAFARIANKA: Ja vubec nevim, co mam na tohle rict :D.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MOODYCAT: když je člověk snílek, tak mu život musí nafackovat.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    PALEONTOLOG: Jasny, vysrat se na toxickej vztah, got it :). Nejsme ve pri.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PASTAFARIANKA: imho tady jen konstatujeme klišoidní pravdy a přitakáme si. oba s avatarem řešíme především posraný vztahy.
    MOODYCAT: tak jak se řešilo s koudym, tak teď to teda budem řešit opačně ? kdy se na člověka vysrat včas ? :)
    jen předesílám, že já osobně mám na mysli toxickej vztah, kterej bylo potřeba odepsat dávno. avatar to má o dost jinak.
    PASTAFARIANKA: no vítej na scéně :D ty máš potenciál :D
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    MOODYCAT: zvětšující se nádory mozku zabíjejí docela rychle, ne?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    PASTAFARIANKA: Mozek usima, zajimavy.
    Ja se tady toho o ty rakovine dneska jeste dost dozvim :D.
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    MOODYCAT: byla bych pro tu volbu, aby to člověk mohl udělat sám. Třeba v případě ALS, čekat až se udusim, nechtěla bych! Nebo až mi vyleze mozek ušima v případě rakoviny... :/
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    A jak dlouho teda ma clovek verit, ze vsechno dobre dopadne? Nemelo by to bejt jako s tema konma, ze jakmile clovek onemocni, tak ho zastrelit s "ten uz nikdy nebude behat"?
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    To teda zavání silnými příběhy tady... Já těmhle situacím říkám jízda na mrtvym koni. V kontextu asi trochu necitlivé pojmenování, ups.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AVATAR: a to je to, co se nevyplácí. věřit do konce, mě osobně se to tvrdě nevyplatilo a jakmile člověk získá odstup, tak jen lituje, kolik promrhal prostředků a ztratil času na padající raketoplán
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    PASTAFARIANKA: dokud ma clovek nadeji, veri v dobry konec a jedna podle toho. Ve chvili, kdy nadeji pozbyde je najednou vse uplne jine.
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    AVATAR: tak, co tě nezabije... chci říct, že z hlediska statistik, kdy máme v ČR třetinu populace obézní, třetinu kuřáků, 800k s problémem s alkoholem, 800k lidí se závislostí na lécích, každý 4. člověk má v životě rakovinu, je tu nemalá sebevrazednost, nejvyšší u mužů středního věku a taky máme hodně automobilistů, tak ta pravděpodobnost, že tvůj životní partner do 5 let nebude schopen se o sebe postarat a nebo umře je vlastně docela velká... Prostě riziko vztahu. Letos s tím trošku zahýbaly povodně a covid.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    PASTAFARIANKA: hele nechce se mi to resit, snazim se to nechat za sebou. Nelituju niceho, je to muj zivot a volba byla vzdy ma. Snazil jsem se zachovat spravne a byl za odmenu po pravu potrestan. Ale ja uz holt jinej nebudu a ten trest jsem prijmul s hrdosti, vyzral si ho az do dna (eh vyziram) a parkrat ho na nyxu i popsal. Jestli te tak moc zajimam, najdi si to ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam