• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    KOUDY: Sedan? Děláš si prdel??
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY: jenze to je prave ten paradox, pokud jsi v situaci, ze si kupuje Porsche a tvoje deti tim nestradaj, tak proc musi manzelka makat a ne se venovat detem, sobe a tobe?
    takze na jednu stranu hazes velkorysosti (hlavbe vuci sobe, ale dobre i okoli), ale na druhou stranu se prezentujes jako nekdo, kdo ma milion pozadavku za to.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PASTAFARIANKA: Vsak to tu uz tak deset let vime vsichni..ale jdi to spis kazat do ty afriky a asie..:)..Tady je to jak s Gretou..ze ktery maj vsichni prdel.
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    KOUDY: a ještě jo. To je právě point. Nemusejí se omezovat, ale svým konzumem škodí těm okolo. Ve chvíli, když ti dojde problém s klimatem a životním prostředím obecně, pochopíš, že tvoje současná spotřeba ničí krom životního prostředí nyní (emise, waste zdrojů na výrobu) všem kolem taky budoucnost tvých dětí. Takže tyhle lidi si kupují obrněný auta, aby jejich děti přežily bouračku, ale neviděj, že neudržitelný životní styl způsobí, že za 30 let tady bude polopoušť a za 60 neobyvatelno. Ale jde to samozřejmě ignorovat a prostě se na to vykašlat... Mám na to, tak co má bejt! Po mně potopa.
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    KOUDY: ha ha :)
    Ale no tak, KOUDY, tady si zase nebudeme lhát do kapsy, ne? Sám jsi říkal, že používáš filtr na zlatokopky, tak to asi holky, který se kolem tebe točej, zajímá, zda a co vlastníš. To je přece asi tak třetí kritérium krom baví mě a hezky se ke mně chová, jak bych s ním já a moje děti žily.
    A jak tu již taky někdo párkrát uvedl, holky, o který bys možná stal kvůli povahovým vlastnostem, tyhle předměty odrazují.
    Ty vždycky odignoruješ ten můj point, je to možná příliš intimní téma. Ten pocit dostatku, vnitřní hodnoty, které má vlastnictví materiálních statků nasycovat (neúspěšně) a zda by to nešlo udělat i jinak. Možná ale nejsi schopen si tyhle dimenze lidské psychiky představit.
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    Jinak jsem chtěla taky KOUDY říct, že jsem si o víkendu, když jsem seděla na kopci a koukala do kraje a běžela tam jedna koňská síla, když jsem prožívala radost, představila tu radost z jízdy v nějakým tom autě a věřím, že existuje :)
    Tak akorát to máme každý prostě jinde.
    Líbí se mi tady názor GranTorino, taky pěkný auto a pěknej film, vyjadřující skvělý hodnoty.
    Třeba než sporťák tu pro tebe správnou ženu budoucí matku zaujme jiná věc a tak se ti splní sen o založení rodiny.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO: ja bych treba stejne auto za milion prodala, koupila normalni dodavku z druhy ruky a investovala to jinak, treba do toho decka a sebe... proste rada se tim projedu, ale hodnotu vidim jinde. nesoudim.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PASTAFARIANKA: sice muzes se celkem strefit, ale prijde mi, ze to uz se fakt miji s tematam auditka.

    jinak jsem k tomu mela myslenku v hlave, ze pokud ekonomove rikaji, ze dite do dospelosti spolkne milion korun, a Audi stoji milion, pak mam doma tri miliony, jen misto tri Audin v garazi, ktery jsem mohla mit, mam ty tri deti :)
    a to mi pripada jako dobrej deal.
    mozna kdyby misto auta zainvestoval milion do ditete, tak by tu partnerku mel i s deckem.

    kazdej si musi rozhodnout do ceho chce investovat prachy a energii i ciste ekonomicky...
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    VENDULKA: výše uvedené již dělám. Nekritizuju, že má někdo motorku. Kritizuju, že ty prostředky obtěžují emisema hlukem a majitel to považuje za přidanou hodnotu. Tak ukazuju druhou stranu mince. To, že tě něco baví a považuješ to za cool ještě neznamená, že je to bez následků a neškodí to. Tu škodu nejde vykoupit těma penězma, za který si to koupíš. To je přesně vada týhle civilizace a postoj spousty lidí tady, když si to zaplatím, jako by ta škoda (hluk, emise, waste zdrojů, případně nehody v případě motorek) nevznikla a můžu teda začít škodit zbytku populace, protože mě to baví? Třeba když kouříš někomu do obličeje, tak se takový člověk většinou ozve, že mu to vadí. Tady je princip stejný.
    Kritizovala jsem tady, jak to nazval PALEONTOLOG, statusovou spotřebu. Možná tady někdo uslintne nad nějakým autem, ale má to prostě taky druhou stranu mince. Zdroje nejsou nekonečný. Můj point byl, pokud KOUDY potřebuje kupovat věci, aby pak lidi říkali, jakej je borec, může si třeba zaplatit psychoterapii od nějaký fakt pěkný holky se správnýma parametrama, aby mu říkala, že je hustej borec a nemusí vzniknout spousta bordelu, kterej si bude chtít KOUDY koupit, aby si to ego polechtal. Taky ušetří a dřív bude moci jít do penze, třeba už v 39. :)
    A teď začne KOUDY vysvětlovat, že to nedělá kvůli pocitu, že je borec, ale doplň libovolný odstavec, proč jsou hodinky/auto/dovolená nezbytný a skvělý. :)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    ZUULUU: 5 minut? :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    EKG: seznamka na krátko je v [ SEXSEZNAMKA ] :)
    EKG
    EKG --- ---
    ZUULUU: Nerdi se nerdi;)

    Nebo treba seznamka pro samotare, to by se mohlo spouste lidem hodit:
    "Hledam vernou a oddanou partnerku, ale musi mi slibit, ze s nikym dlouho nevydrzi. Verna mi muze byt s kymkoliv a na libovolnou vzdalenost."
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Taky jsi mohl hodit link na tu předchozí odpověď ;)

    Ostatně takové Reborně by stačilo pět postů a pak na ně jen linkovat, by shrnula svých předchozích 15 let…
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: To je na diskuzaku samozrejme ta uplne nejcastejsi volba. Ze si na nem lidi neodpovidaj a v klubech se nic nedeje. Od toho diskuzaky jsou zejo..aby si lidi neodpovidali a nediskutovali spolu.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: no ještě je tu ta možnost neodpovídat vůbec, že jo...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Kdyz tu neco trikrat napises a pak prijde ctvrtej clovek a polozi stejnou otazku na kterou uz jsi trikrat odpovedel..Tak jeste abys nebyl zacyklenej zejo :)
    EKG
    EKG --- ---
    Kdyz to tady tak ctu, samej odbornik, tak ze bych se taky zeptal.

    Mate nekdo zkusenosti s nejakou internetovou seznamkou? Mam na mysli trochu otevrenejsi druh. Od nevinneho "hledam/e par na spolecne vylety do prirody" treba az po "spolecne bydleni v dome z kamenu a cihel". Nezaskodilo by po case potkat zas par normalnich lidi.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: cool!

    Jinak sorry, nečtu, páč seš už skoro stejně zacyklenej jak ta Reborna, akorát se klíčový slova změnily z mimísek, byt a znásilnění na instagram, hodinky a chalupu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam