• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SNOWWHITE: oo ja jsem chapavej parchant, jen se nenecham snadno urazit. Kdyz jste se tu trefovali nemistne do R a snazili se ji co nejvic ublizit, taky jsem vam to vymlouval. Proste tohle stadni buceni nemam rad.

    Jo, bojuju s vetrnymi mlyny, ale me to ba. Jsme na diskuznim serveru a ja si vzdy vyberu slabsi stanu konfliktu, je to vetsi zabava ;)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    AVATAR: jestli se vas neco z toho, co jsem kdy rekla dotklo, tak se teda omlouvam.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    GRANTORINO: reborna si taky dite planovala a nema ho. Ver mi, neni v tom sama a ne vsechny jsou silene. Ze to tobe "vyslo" a planujes tretiho partnera pro svy deti jeste neznamena, ze to tak maj vsichni.

    Co s tim mas delat? Inu treba se omluvit, ze to vyznelo jinak, nez jsi myslela a ne si jeste kopnout.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    AVATAR: Hotovej Don Quijote, fakt. Ale mimo, pokud nechápeš, že se tímto příspěvkem směju Tobě, nikoli Koudymu, ty lynči jeden :D
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SNOWWHITE: tak aspon mam koule se postavit lynci. Zato ty si prijdes vzdy jen kopnout. Ale se srdickem! :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    AVATAR: problem je, ze si z toho udelal zkratku, kterou jsem nikdy nerekla.
    Rekla jsem, ze lidi si planujou deti mebo neplanujou a podle toho jednaji. Samozrejme, ze si za to "muzou i nemuzou" podle toho jestli v urcity momenty tomu dali nebo nedali prioritu.
    Jestli ti to pripada necitlivy, tak co s tim mam delat?
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    ATELIER: Vždycky bude mít svého věrného Avatara. Empatie a zbožňování imo nebudou problém ♥
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    GRANTORINO: Porad mijis point - neni to o tobe, ty smirena jsi, pred x lety jsi nebyla tak, jako dnes jini lidi :)

    proto rikam predstav si, ze jsi v jejich situaci a az pak postuj necitlivy kydy o tom, jak si za to muzou jen sami, ze jeste nemaj dite.

    Ja fakt nechapu, jak muzes byt tak nechapava a kdybych si chtel rypnout, tak bych ti napsal, ze doufam, ze neucis cestinu, kdyz nerozpoznas cas minuly od pritomneho. Ups...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Horsi by bylo v tom zustat. Nebyla bych tam, kde jsem dnes.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    AVATAR: Ja jsem s tim smirena, chapes? Nebabram se v tom. Muzes mi v tom zkouset machat cumak, jak chces. A ver tomu, ze rodina mi to dala a dava sezrat a bude az do smrti smrtouci. Tim, ze to tu vytahujete, se nic nezmeni. Je to pryc.
    Dneska je to za mnou. Ale nevymlouvam se na to, bylo to podle me. Bylo to jak jsem chtela.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    GRANTORINO: nejak jsi uplne minula point. Je uplne jedno kdy a jak se co stalo. Point je, zes v blbe zivotni situaci byla a kdyby ti v tom tehdy nekdo vymachal cumak, dotklo by se te to. A tvoje prohlaseni, ze staci strategie a clovek nepotrebuje stesti k tomu, aby nasel vhodneho partnera pro deti je tim machanim cumaku.

    Btw, strategii (zivotni plan) ma kazdej s iq vetsi, nez trava, takze tvoje poucovani o jeji nutnosti je urazka sama o sobe :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Nesvadim to na zivot kluci... vetsina toho bylo moje rozhodnuti.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KOUDY:
    AVATAR: to neni docela presny a nevim jak ten dojem vzniknul.

    Zcela presne to bylo tak, ze jsem odesla ze vztahu do vztahu, kdy jsem byla hrozne zamilovana, coz trvalo dva roky. Pak jsem zjistila, ze to nevyjde, dala mu kopacky a teprve tehdy jsem byla svobodnou matkou, ale chtela jsem treti dite :) To uz samozrejme byl podstatne vetsi orisek. To uz ale bylo pred tema sedmi lety... nakonec to dopadlo dalsi laskou a tretim deckem takze sest let to bude ted. Ale vidim to jeste na dalsiho partnera. Tahle partie sice jeste neni dohrana, ale moc tomu nedavam.
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    PASTAFARIANKA: Já si taky kupuju věci, protože se mi líběj. Proč by si Koudy nemohl koupit něco jenom proto, že se mu líbí design té věci nebo proto, že je to jeho klukovský sen.
    Výchova a rodiče na nás mají vliv, ale nejsme automaty, které by byly čistě determinovány výchovou.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    AVATAR: (nehlede na vsechny zeny, ktere deti mit nemuzou, ty si za to taky muzou samy, zejo?)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    GRANTORINO: ja te nehanim, ze vztah nevyjde pokladam (uz) za normalni proces, za kterej neni proc se stydet. Ze to lidi nechteji je vec jina.

    Ale vrat se tech 10 let zpatky a vzpomen si, jak nahovno ses tehdy citila. A ted si predstav, ze by z toho vztahu k tomu vsemu ani nebyly deti. A ted si predstav, ze jsi emocne rozdrbana a nakej chytrak rezolutne prohlasi, ze je to tvoje chyba, ze se stestim to nemelo nic spolecnyho a zes mela mit strategii a kdybys ji mela, tak... co?

    I kdyz jsi mela strategii, ze se mozna rozvedes, deset let si pamatuju, jak tezko jsi to nesla, jak jsi byla zahorkla. K cemu teda takova strategie (mno, ja bych vedomi, ze k rozvodu muze dojit strategii nenazyval) byla?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GRANTORINO: Ano..ale neco sis nejak nalajnovala a nevyslo to..zivot ti to prekazil.,.ja uz se to stava..Takze jsi mela deti s nekym, s kym ses pak rozvedla..byla jsi svobodna matka a celkem v hajzlu (jak jsi tu na nyx sama psala)..a hledala jsi dalsiho partnera do zivota nejen pro sebe, ale i pro svoje deti..Cimz by ti odpadl treba Bren..kterej cizi deti vychovavat nechce..Takze jsi musela na dalsiho partnera upravit castecne pozadavky a zaroven ses musela vejit do pozadavku jineho chlapa "nevadi mi, ze zenska ma deti z predchoziho vztahu"..A neznamena to prece ze se musis uskromnit a bejt pokorna pred vesmirem a bejt s nekym kdo cizi deti nesnasi..Muzes si vybirat a cekat na nekoho, kdo ty tvy preference bude splnovat..s kym zase budes stastna..budes s nim mit dalsi dite..etc.
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    KOUDY: no, hele, kopeš hloub. Já s tebou nesouhlasím, že ty věci si lidi kupují, protože se jim libej. Já si myslím, že to dělají kvůli tomu ocenění a zejména opačnýho pohlaví. Nebo prostě toho, po kterým prahnou. Ale v zásadě záleží na výchově, tam to všechno pramení. Buď má v tomhle důležitější slovo otec nebo matka. Naprosto teoreticky, když ženě určitý muž řekne, že jí to sluší, zatímco ona bude vytírat schody v děravých teplákách, může to mít větší efekt, než diamantovej náhrdelník pro nějakou plastickou missku. Prostě máma a táta určují, kdo jaký divadlo v životě hraje.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    AVATAR: s tim tozvodem nemas pravdu, pocitala jsem s tou moznosti od svatby, kdyby to nevyslo, jinak bych se tak mlada nevdavala. Teta se rozvedla trikrat, mela tri muze, tri zivotni obdobi, prislo mi to v pohode.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Jeste me napada, neni dobry zit v minulosti.

    Tady Avatar vytahuje moji etapu zivotni kapitolu, btw s tim prvnim muzem se zname 27 let, z toho jsme spolu byli docela klasicky osm let par a potom osm let manzele/tezko se teda vysmivat, ze to vyslo/ nevyslo, protoze bychom se snad neznali nebo jsme to uspechali. Uz to davno neresime, jsme kamaradi dal a v dobrym. Rozchod je deset let stara vec a pravej duvod byl jinde, ale pochopila jsem to az casem a je to slozitejsi.
    Takze to je usmevny vsecko to radobyhaneni :) opravdu se me to nijak nedotyka.

    Ovsem teda ani cas neni zaruka niceho.


    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam