• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    Jo aby to nevypadalo, že mám jako něco proti autům...tak to zas úplně ne ...jako zákaz vjezdu do centra a na nábřeží je podle mě jasná věc a je to sice pro zdejší městskej život zbytečnej smradlavej přístroj, co překáží všem a všude, blokuje často dopravu a zdržuje zácpami lidi v MHD, co spěchaj do práce, ohrožuje chodce i cyklisty, zamořuje to tu smradem a šedí a hlukem a co já vim, ale aby nedošlo k mýlce...JÁ AUTO NUTNĚ POTŘEBUJU... ALE JEN ASI TAK SUMA SUMÁRUM 20 DNÍ V ROCE =

    =20 DNÍ Z 365... TAK ASI MAX JEDNU DESETINU ROKU ANI NE...

    V autoškole jsem byla docela dávno, ale rozhodně je dobrý, aby muj partner měl řidičák a byl dobrej řidič, abychom si právě mohli to auto od jeho rodiny nebo z půjčovna na těch minimálně 10 dní v roce = 1x týden na něco a pak 2x 2 dny třeba na nějakou párty nebo výlet, kam se nedá dostat vlakem/busem a pěšky nebo na kole, půjčit, to rozhodně...

    A pak krom případné nákupní pohotovosti typu rohlik.cz nebo jiný dovážky, pokud bychom ve dvou neunesli tašky, ale to se mi ještě nikdy nestalo, tedy někde v pustině to tágo....ale tam, kde je to potřeba, což myslim někde právě kde byl spor, zda je nutno ho brát a platit, nebylo...ale prej jsem za to mohla já, že jsem řekla, že pospícháme, jinak nemá cenu tam jezdit...
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    GRANTORINO:

    Vyřazenej byl, ale kvůli nosu...měl ho širokej a nebyl muj typ...ale žádost jsem přijala, že prostě relativně oproti ostatním tzv. ,,ušel" ...

    Ale za mě jako dítě??:

    Že je zmrzka na každym rohu a hodně domů a tak tepleji mi: nevadilo
    Že tu je dost lidí mi jako dítěti ještě: nevadilo

    Že by mě jako holčičku unesli cigáni ze Smícháče: nehrozilo

    Ale teď je to město prej údajně pro děti nějaký fuj nebo nebezpečný nebo nezdravý a měly by ,,víc na vzduch", jakej vlatně??...

    Tak tam byla jasná ta odpověď, čím to vlastně hlavně je, že...

    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    REBORNA: to si pletes, ja nerikala nic o tim, jit na vzduch, jen rikam, zs bydleni mimo Prahu je klidnejsi i pro lidi i pro deti. Tezko se to vysvetluje, kdyz to nevidis, ale nekteri utecou i z mensich mest na vesnici.

    kazdopadne tohohle muzes rovnou vyradit :)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    AVATAR: Promiň, ale teď se pokoušíš o manipulaci. A budu tě žalovat že jsem musel vyhledávat jestli to Koudy psal.
    Nikde nevidím od Koudyho tuhle otázku: A Koudy ti psal: Rolande, jeste tvuj nazor na to, jakej jsem jsme neslyseli, muzes mi poradit co bych mel zmenit, abych si nasel holku?

    A pokud by nastala tak určitě mu na to nebudu odpovídat veřejně. ;)

    A ano napsal jsem to, ale ty si to znásilnil. :) A nebo jsem úplně přesně neodhadl koudyho.

    Ale mou pointu ti osvětlím klasické na pohádce. Je bohatý a pohledný princ co hledá svou princeznu. Jenže hledá princeznu co se mu bude líbit a která jej nebude chtít jen proto že je pohledný a bohatý. A tak se princ převlékne a jde mezi spodinu a nakonec svou budoucí princeznu najde. konec pohádky. :) Ještě se může přidat uvědomění že budoucí princezna je hrdá a chce to princovi trochu osolit že ji tahal za nos a dělal ze sebe něco co není. ;)

    Jenže mi nežijeme v pohádce. Nicméně některé prvky z té pohádky můžeme použít a používáme. Vše co má nějakou skutečnou hodnotu není obvykle vidět na první ani druhý či další pohled a už vůbec ne v reklamách nebo na stránkách časopisu.

    Stejné je to tak i s přátelstvím ty skutečné přátele můžeš poznát až když máš nouzi nebo nejsi v kondici a někdy tak poznáš i nové přátele, které by si jinak nepoznal.

    Takže v tom je můj význam který jsem v té své větě použil.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    GRANTORINO: No když takhle odpovídáš a vůbec odpovídáš, asi jsi to nečetla pořádně...já totiž pamatuju dobu před 30 lety , a dobu před 18 lety, kdy jsem měla ještě referenci od známýho, co tu taky studoval jako já, co tu jsem po generace: ,,Prague is more like the town than like the city (a jelikož jsem byla mladá a blbá, tak ani si nepovzdechla: ,,Díky bohu za to!", ale brala to snad jako urážku mýho města... )

    A co já si tedy pamatuju, tak naši nejčastej říkali, že je třeba jít do přírody NA VZDUCH...

    Že účelem přírody a pobytu v přírodě je prej nějakej jekejsi jinej VZDUCH,, že... tedy mimo jiné...

    (btw doporučuju si dát chvíli nájem u Plzeňský a bude to jasnější...jak jsem to myslela...)

    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tyvole snowflake a amant..vsl :D ..Dva tragedi se nasli.

    VENDULKA: Presne tak..Nevim proc bych si nemel doprat neco co se mi libi a vydelal jsem si na to.

    PASTAFARIANKA: S rodicema a vychovou to ze podnikam a nechci skoncit pod mostem nema nic spolecnyho :)

    TEKKANNE: To uz je ale celkem starej clanek a lidi kolem nej vedi ze chodi na terapii..Protoze si moc bere to co, o nem lidi na instaci pisou a zaroven si obcas neni sam sebou co se reklamy a penez za ni..jistej :)

    jinak instagram prave je jeho denicek a nedela ze je skromnej kluk..Umi si penize uzit..umi udelat radost sobe i ostatnim..ale to, ze si vyfoti Rollse neznamena, ze se tim chlubi a dava okazale najevo svoje prachy jak to chapes ty a ostatni :)..Kdybych to mel zjednodusit tak on dela to same co ja..ale v mnohem vetsim meritku..ale u nej ti to nevadi, zatimco u me te to drazdi :)..Ekologii u prdele samozrejme nema..stejne jako nema u prdele treba charitu..ostatne zalozil treba dobroden ;)

    AVATAR: Snowflake je ublizeny kotatko no :)..Lepsi ji moc nedrazdit..pak chce kousat
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    AVATAR: ja se ospravednujem, dneska mam brutalni migrenu... takze nic nedelam
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    MILUCH2: njn kluk pari na xboxu, dcerka si vyrabi slizy a na me zbyl jen mobil :)

    V cem jsem domyslivej? Odpoved asi dtto jako snehule, ze...
    FATTY
    FATTY --- ---
    SNOWWHITE: Zajimave, muzes to rozvest? Me prijde pokrytectvi porad stejne u kohokoli, motiv jasny a stejny, tuctova vec rek bych az zakladniho charakteru.. Jakoze, co na tom.. Boj mi prijde obdobny jako u ostatnich negativnich vlastnosti, ktere druhemu komplikuji zivot (asi? neresim cizi problemy)
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    ROLAND: zlata slova mizim
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ROLAND: aha, takze:
    Koudy dokud se budeš takhle reprezentovat jak se reprezentuješ nikdy tu správnou ženu pro život nenajdeš.
    jsi nenapsal? Tak to ma asi Nyx nakej bug v systemu.

    A Koudy ti psal: Rolande, jeste tvuj nazor na to, jakej jsem jsme neslyseli, muzes mi poradit co bych mel zmenit, abych si nasel holku?

    come on...
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    MILUCH2: Stále lepší než to samé provádět v reálu. ;)
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    FATTY: Její podoby a projevy u různých osob. To, jak je většinou provázeno těžkým denialem a jak těžce se proti tomu bojuje :D

    AVATAR: Přijde mi to jako ztráta času a zbytečně vynaložená námaha, takže nějakým výkladem se obtěžovat nebudu. Já svoje donkichotství páchám jinde :D. Opatruj se.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    SNOWWHITE: tu kopu volnyho casu a tu domyslivost taky zavidim ... jsou to tady sami borci
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    AVATAR: A to si vydedukoval sám nebo ti někdo pomohl? ;)

    Já Koudyho mám rád/beru ho a jen jsem zdělil jeden z mých názorů a pohledů dle parametrů které jsem vyhodnotil. Je na něm jak s tou informací naloží. Ano mrzí mě že se mi nedaří osobně poznávat s některými lidmi více. Ať už třeba že oni o to nestojí a nebo že je to i trochu má vina protože není to pro mě úplně jednoduché. To bych si mohl postěžovat o pár dalších stovkách lidí se kterými se mi nepovedlo udržet kontakt. S některými se třeba zase po čase v "" náhodou potkám a mám problém si vzpomenout odkud je znám. Internet svými možnostmi, umožňuje něco co mimo něj je pro mě složitější a dosti náročné.

    To jestli skončí sám a bezdětný je také na něm a okolnostech. Nikde jsem nepsal, že tak skončí nebo musí skončit. Dítě jaksi není zboží, které můžeš vrátit nebo, které by mělo krátkou životnost. Lepší být nešťastný sám než do toho uvrtat ještě dítě či další lidi, jen proto aby z klasické sobeckosti v tom nelítal jeden sám. Stejně tak jako různé náhražky samoty co lidé často používají.

    A to že jsem neměl žádný vztah, neznamená že neumím porozumět nebo chápat jak vztahy fungují. Z tvé pozice na mě je to klasický boj experience vs pravděpodobnost.

    A ano jsem trochu extrémě náročný sobec. Ale právě že vím moc dobře co vztah obnáší a jaké jsou možnosti tak se do vztahu nehrnu a ulovit mě zase třeba nestojí druhým za námahu a nebo jim vyprchá čas a možnosti. Tak to bohužel je a já s tím nic nesvedu. Pokud nechci žít v nějaké lži.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    REBORNA: ne kazdej je z Prahy odvarenej. Spoustu lidi proste dava prednost treba zivotu bliz prirode a klidnejsimu. Ono to ma neco do sebe. Tezko se to vysvetluje, kdyz to tak nevidis sam.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    REBORNA: pozdě, tvůj deník byl hijacknutej enviromentálním žalem a koudovým análem!
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    A k tomu, co tu momentálně řešíte...zaznamenala jsem zatím jen něco typu: AUTO VS. DÍTĚ... a řeší se prachy...

    Nečetla jsem tedy zatím všechno, ale jedna věcná poznámka jen tak na okraj...

    Měla jsem na seznamce konverzaci s chlápkem, co bydlí v JČ, tak nevim, proč mi jako psal, ale to prej proto, že má v Praze prej 3+1 na Stodůlkách, ale bydlet tam prej nehodlá a ani to nepronajímá...

    (No tak je alespoň vidět, že krom cizáků (ať už bohatej korporáťáků, nebo těch běžnejch) nám tu byty na mimíse blokujou i Češi, co tu ani nebydlej A JSOU STEJNAK V JČ...

    ..ale stejně nevim, proč mi tedy jako psal, když žije v JČ...

    Každopádně psal, že by stejně nechtěl, aby jeho děti vyrůstali v Praze, že by to pro ně byl horor nebo tak...

    No tak jsem kontrovala, že proč jako, že by měli naopak školku blíž a nemuseli by se pak tak dlouho trmácet do školy nějakými zdlouhavými busy nebo vlaky celejch cca 18 let zakladní, střední a VŠ školní docházky a že stejně vyučování nebo kroužky končí tak, že přírody by si už odpol a večer moc neužily...

    A že na víkendy bych je občas mimo Phu vlakem vyvezla,na hrady nebo do lesa a že na prázdniny by se pak dovča a příroda řešila jinak, že já to měla taky tak, že jsem půlku prázdnin v přírodě byla, u prababi a pradědy, co z Prahy kdysi na čas odešli do baráku v Brdech, nebo na vodákách a tak...a že druhou půlku prázdnin u babi a na místech pražských zelených, ale že těch ubývá, že to je fakt...

    ALE JISTĚ NA TOM, CO PSAL, NA TOM VÝROKU, ŽE PRO DĚTI JE TO DĚTSTVÍ V PRAZE HOROR, NĚCO JE.

    Tak může mi někdo vysvětlit PROČ??!! Jakej je rozdíl mezi tím bydlením někde mimo a v PRAZE??

    Čím je to jako způsobený??!!

    Jako když pominu developery, že to tu zastavujou a že je tu tím pádem víc vedro a menší chládek A ŽE JE TU HLAVA NA HLAVĚ PŘISTĚHOVALCŮ Z ,,PRDELÁKOVIC" NEBO OD NĚKUD ZE SVĚTA, TAK CO JÁ VÍM, TAK MNĚ JAKO DÍTĚTI TEPLO NEVADILO, SPÍŠ NAOPAK JSEM MĚLA TY DNY VEDER RÁDA, DĚTI MAJ DOCELA DOBROU TERMOREGULACI PRÁVĚ TAK, ŽE JIM VÍC VADÍ ZIMA NEŽ VEDRO, COŽ JÁ TEĎ MÁM NAOPAK A RADŠI BAJKING V CHLADU NEŽ VE VEDRECH, ALE JAKO DÍTĚ JSEM MĚLA RÁDA TEPLO A TAHÁNÍ PO HORÁCH V MRAZE MI SPÍŠ VADILO V TĚCH 5 LETECH NA TĚCH MINI-LYŽIČKÁCH NEBO VLÁČENÍ S TÁTOU V MRAZE PO HORÁCH...

    TAK HÁDÁM, ŽE DĚTI MAJ TEPLO DOCELA RÁDI A domy jim až tak nevaděj, vyhnou se jim a na stezku nebo do zeleně si o víkendu dojdou nebo do ZOO...A Z TOHO, ŽE JE TU VŠUDE SPOUSTA PŘISTĚHOVALCŮ, SE KTERÝMI SE NECHTĚJ MNOŽIT, ASI TAKY ROZUM NEMAJ, ŽE...KDYŽ JSOU TO PŘECI DĚTI A MNOŽIT SE TUDÍŽ ZATÍM NECHTĚJ A NEPOTŘEBUJOU A ŽE JE VŠUDE SPOUSTA LIDÍ, CO NÁM TU PŘEKÁŽEJ, DĚTEM SPOLEČENSKÝM TAKY NEVADÍ...TAKŽE PROBLÉM ,,DEVELOPEŘI A VÝSTAVBA, TEDY KONKRÉTNĚ PROBLÉM EXISTENCE NECHTĚNÝCH KANCELÁŘÍ A BYTŮ, PRO NĚ NEBUDE TAK ZÁSADNÍ...

    TAK SE ZNOVU KONTROLNĚ PTÁM...

    Pozor, řečnická otázka: Tak může mi někdo objasnit ten výrok toho maníka ze seznamky, co je odtud, ale prchnul jako prchnul zpět na Moravu bývalý snoubenec, může mi někdo vysvětlit PROČ by tu mělo být bydlení horor??!! Jakej je rozdíl mezi tím bydlením někde mimo a v PRAZE??

    Jakej je rozdíl mezi tím bydlením někde mimo a bydlením v PRAZE?? A čím je vlastně to vyrůstání u nás v Praze, v mém dříve krásném městečku, PRO TY DĚTI HOROR...??!!

    Co je tu vlastně to, co TU VADÍ A DĚLÁ TO MĚSTO JINÝM, NĚJAK SNAD OŠKLIVĚJŠÍM, ŠKODLIVĚJŠÍM NEBO NEBEZPEČNĚJŠÍM...ZELEŇ SE TU NAJÍT DÁ - RŮZNÝ ÚDOLÍ A PARKY ZELENÝ...TAK CO TU VLASTNĚ TEDY VADÍ??!!

    Co ten fakt, že vyrůstání v Praze je horor, vlastně ZPŮSOBUJE??!!

    Stačí uvést příklad, jeden (přičemž pochybuju, že jsou vůbec dva! )

    .)
    FATTY
    FATTY --- ---
    SNOWWHITE: Co je na ni zvlastniho?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SNOWWHITE: njn v postu, kterej mi nyx sezral jsem zacinal "jsem presvedcen" :)

    prosim, v cem jsem pokrytec? Slibuji, ze ti nebudu oponovat, zajima me to. Diky ;)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: může bejt, mě v každým autě v kterým sedím, zajímá jen jeden dislej - taxametr
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam