• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    FATTY: Její podoby a projevy u různých osob. To, jak je většinou provázeno těžkým denialem a jak těžce se proti tomu bojuje :D

    AVATAR: Přijde mi to jako ztráta času a zbytečně vynaložená námaha, takže nějakým výkladem se obtěžovat nebudu. Já svoje donkichotství páchám jinde :D. Opatruj se.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    SNOWWHITE: tu kopu volnyho casu a tu domyslivost taky zavidim ... jsou to tady sami borci
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    AVATAR: A to si vydedukoval sám nebo ti někdo pomohl? ;)

    Já Koudyho mám rád/beru ho a jen jsem zdělil jeden z mých názorů a pohledů dle parametrů které jsem vyhodnotil. Je na něm jak s tou informací naloží. Ano mrzí mě že se mi nedaří osobně poznávat s některými lidmi více. Ať už třeba že oni o to nestojí a nebo že je to i trochu má vina protože není to pro mě úplně jednoduché. To bych si mohl postěžovat o pár dalších stovkách lidí se kterými se mi nepovedlo udržet kontakt. S některými se třeba zase po čase v "" náhodou potkám a mám problém si vzpomenout odkud je znám. Internet svými možnostmi, umožňuje něco co mimo něj je pro mě složitější a dosti náročné.

    To jestli skončí sám a bezdětný je také na něm a okolnostech. Nikde jsem nepsal, že tak skončí nebo musí skončit. Dítě jaksi není zboží, které můžeš vrátit nebo, které by mělo krátkou životnost. Lepší být nešťastný sám než do toho uvrtat ještě dítě či další lidi, jen proto aby z klasické sobeckosti v tom nelítal jeden sám. Stejně tak jako různé náhražky samoty co lidé často používají.

    A to že jsem neměl žádný vztah, neznamená že neumím porozumět nebo chápat jak vztahy fungují. Z tvé pozice na mě je to klasický boj experience vs pravděpodobnost.

    A ano jsem trochu extrémě náročný sobec. Ale právě že vím moc dobře co vztah obnáší a jaké jsou možnosti tak se do vztahu nehrnu a ulovit mě zase třeba nestojí druhým za námahu a nebo jim vyprchá čas a možnosti. Tak to bohužel je a já s tím nic nesvedu. Pokud nechci žít v nějaké lži.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    REBORNA: ne kazdej je z Prahy odvarenej. Spoustu lidi proste dava prednost treba zivotu bliz prirode a klidnejsimu. Ono to ma neco do sebe. Tezko se to vysvetluje, kdyz to tak nevidis sam.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    REBORNA: pozdě, tvůj deník byl hijacknutej enviromentálním žalem a koudovým análem!
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    A k tomu, co tu momentálně řešíte...zaznamenala jsem zatím jen něco typu: AUTO VS. DÍTĚ... a řeší se prachy...

    Nečetla jsem tedy zatím všechno, ale jedna věcná poznámka jen tak na okraj...

    Měla jsem na seznamce konverzaci s chlápkem, co bydlí v JČ, tak nevim, proč mi jako psal, ale to prej proto, že má v Praze prej 3+1 na Stodůlkách, ale bydlet tam prej nehodlá a ani to nepronajímá...

    (No tak je alespoň vidět, že krom cizáků (ať už bohatej korporáťáků, nebo těch běžnejch) nám tu byty na mimíse blokujou i Češi, co tu ani nebydlej A JSOU STEJNAK V JČ...

    ..ale stejně nevim, proč mi tedy jako psal, když žije v JČ...

    Každopádně psal, že by stejně nechtěl, aby jeho děti vyrůstali v Praze, že by to pro ně byl horor nebo tak...

    No tak jsem kontrovala, že proč jako, že by měli naopak školku blíž a nemuseli by se pak tak dlouho trmácet do školy nějakými zdlouhavými busy nebo vlaky celejch cca 18 let zakladní, střední a VŠ školní docházky a že stejně vyučování nebo kroužky končí tak, že přírody by si už odpol a večer moc neužily...

    A že na víkendy bych je občas mimo Phu vlakem vyvezla,na hrady nebo do lesa a že na prázdniny by se pak dovča a příroda řešila jinak, že já to měla taky tak, že jsem půlku prázdnin v přírodě byla, u prababi a pradědy, co z Prahy kdysi na čas odešli do baráku v Brdech, nebo na vodákách a tak...a že druhou půlku prázdnin u babi a na místech pražských zelených, ale že těch ubývá, že to je fakt...

    ALE JISTĚ NA TOM, CO PSAL, NA TOM VÝROKU, ŽE PRO DĚTI JE TO DĚTSTVÍ V PRAZE HOROR, NĚCO JE.

    Tak může mi někdo vysvětlit PROČ??!! Jakej je rozdíl mezi tím bydlením někde mimo a v PRAZE??

    Čím je to jako způsobený??!!

    Jako když pominu developery, že to tu zastavujou a že je tu tím pádem víc vedro a menší chládek A ŽE JE TU HLAVA NA HLAVĚ PŘISTĚHOVALCŮ Z ,,PRDELÁKOVIC" NEBO OD NĚKUD ZE SVĚTA, TAK CO JÁ VÍM, TAK MNĚ JAKO DÍTĚTI TEPLO NEVADILO, SPÍŠ NAOPAK JSEM MĚLA TY DNY VEDER RÁDA, DĚTI MAJ DOCELA DOBROU TERMOREGULACI PRÁVĚ TAK, ŽE JIM VÍC VADÍ ZIMA NEŽ VEDRO, COŽ JÁ TEĎ MÁM NAOPAK A RADŠI BAJKING V CHLADU NEŽ VE VEDRECH, ALE JAKO DÍTĚ JSEM MĚLA RÁDA TEPLO A TAHÁNÍ PO HORÁCH V MRAZE MI SPÍŠ VADILO V TĚCH 5 LETECH NA TĚCH MINI-LYŽIČKÁCH NEBO VLÁČENÍ S TÁTOU V MRAZE PO HORÁCH...

    TAK HÁDÁM, ŽE DĚTI MAJ TEPLO DOCELA RÁDI A domy jim až tak nevaděj, vyhnou se jim a na stezku nebo do zeleně si o víkendu dojdou nebo do ZOO...A Z TOHO, ŽE JE TU VŠUDE SPOUSTA PŘISTĚHOVALCŮ, SE KTERÝMI SE NECHTĚJ MNOŽIT, ASI TAKY ROZUM NEMAJ, ŽE...KDYŽ JSOU TO PŘECI DĚTI A MNOŽIT SE TUDÍŽ ZATÍM NECHTĚJ A NEPOTŘEBUJOU A ŽE JE VŠUDE SPOUSTA LIDÍ, CO NÁM TU PŘEKÁŽEJ, DĚTEM SPOLEČENSKÝM TAKY NEVADÍ...TAKŽE PROBLÉM ,,DEVELOPEŘI A VÝSTAVBA, TEDY KONKRÉTNĚ PROBLÉM EXISTENCE NECHTĚNÝCH KANCELÁŘÍ A BYTŮ, PRO NĚ NEBUDE TAK ZÁSADNÍ...

    TAK SE ZNOVU KONTROLNĚ PTÁM...

    Pozor, řečnická otázka: Tak může mi někdo objasnit ten výrok toho maníka ze seznamky, co je odtud, ale prchnul jako prchnul zpět na Moravu bývalý snoubenec, může mi někdo vysvětlit PROČ by tu mělo být bydlení horor??!! Jakej je rozdíl mezi tím bydlením někde mimo a v PRAZE??

    Jakej je rozdíl mezi tím bydlením někde mimo a bydlením v PRAZE?? A čím je vlastně to vyrůstání u nás v Praze, v mém dříve krásném městečku, PRO TY DĚTI HOROR...??!!

    Co je tu vlastně to, co TU VADÍ A DĚLÁ TO MĚSTO JINÝM, NĚJAK SNAD OŠKLIVĚJŠÍM, ŠKODLIVĚJŠÍM NEBO NEBEZPEČNĚJŠÍM...ZELEŇ SE TU NAJÍT DÁ - RŮZNÝ ÚDOLÍ A PARKY ZELENÝ...TAK CO TU VLASTNĚ TEDY VADÍ??!!

    Co ten fakt, že vyrůstání v Praze je horor, vlastně ZPŮSOBUJE??!!

    Stačí uvést příklad, jeden (přičemž pochybuju, že jsou vůbec dva! )

    .)
    FATTY
    FATTY --- ---
    SNOWWHITE: Co je na ni zvlastniho?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SNOWWHITE: njn v postu, kterej mi nyx sezral jsem zacinal "jsem presvedcen" :)

    prosim, v cem jsem pokrytec? Slibuji, ze ti nebudu oponovat, zajima me to. Diky ;)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: může bejt, mě v každým autě v kterým sedím, zajímá jen jeden dislej - taxametr
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    AVATAR: No jo, to se stává, když člověk víc věří než přemýšlí, chápu. Pokrytectví je vážně zvláštní vlastnost.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    REBORNA: tak jo, predavam stafetu :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SNOWWHITE: Hele je mi lito, ze ti nekdo strasne ublizil a ty tu bezmoc kricis do sveta svym sarkazmem a britkosti. Chlapi jsou prasata a zivot v neustalym strachu sis nezaslouzila. Mou empatickou dusicku to boli a kdyby tu ten zmrd dnes byl, dal bych mu to sezrat.

    Nicmene, verim ze koudy ma co nabidnout a jeho pozadavky jsou spis uprimne, nez prehnane. Nepochybuju, ze az narazi na tu pravou, nektere pozadavky dokaze prekousnout a bude mit i ty deti.

    Verim, ze se do nej lidi na nyxu strefujou i kdyz jim nikdy neudelal nic spatnyho, nebyl na ne sprostej a diskuzi vede na urovni, kterou mnoho z tech, kteri mu nadavaj do bezmozku, nezahlidne ani z vlaku.

    Verim, ze pokud nekdo napise neco necitlivyho a je mu receno, ze to zabolelo, tak se za to ma omluvit (diky GT).

    Verim, ze kdyz nekdo dava nevyzadane rady, je to vetsi ztrata casu, nez moje boje s vetrnymi mlyny.

    Verim, ze to pastafarianka mysli dobre a chapu, ze je vydesena z budoucnosti, kterou nam prognozy malujou cerne (ostatne ja taky), ale presto jsem presvedcenej, ze delat z lidi, co muj svetonazor nesdileji, zmrdy je spatne, aaano...
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    PASTAFARIANKA: K té výchově - jak říkám, nejsme automaty. Výchova a prostředí, ve kterém vyrůstáme nás do určitý míry může ovlivnit, ale není to čistý determinismus. Každý člověk (pokud na to mentálně má, pokud mu v tom třeba nebrání nějaká psychická porucha) je schopný určité sebereflexe, vlastní volby, vyznávat jiné hodnoty, než prostředí, ve kterém byl socializován. Já mám třeba staršího bratra, měli jsme stejnou výchovu a náš životní styl, hodnoty atd. jsou úplně rozdílné.
    Mě u Koudyho původně zarazily některé požadavky (např. výška a váha), které uvedl dříve v diskusi v jiném auditku. Koudy následně vysvětlil, že to nebylo myšleno úplně vážně - o.k.(samozřejmě, ne každý mu to musí věřit). To, že nechce zlatokopku, že chce ženu, která bude chtít mít děti atd. jsou podle mého názoru legitimní požadavky.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Omlouvam se rovnou i za to, ze mi to vyslo, kdyby se to nahodou nekoho dotklo... Samozrejme jsem mela stesti. Muz mi spadnul z nebe, deti prinesl čáp a vrána. Vic podilu na tom nemam.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    KOUDY: ...in the meanwhile.... :-D nechci se k tý debatě vracet, ale tohle na mě vyskočilo, přide mi to velmi ilustrující:

    To jste o Leoši Marešovi nevěděli. Už čtyři měsíce chodí s manželkou na terapii - Super.cz
    https://www.super.cz/...-o-leosi-maresovi-nevedeli-uz-ctyri-mesice-chodi-s-manzelkou-na-terapii.html

    (já ho začla uznávat právě za to, že i když by mohl bejt hroznej kretén, tak není. vydělal na nevkusu, ale neztratil nadhled a nemaže nikomu kolem huby, jakej je děsně skromnej kluk a že přece jeho IG je jen běžnej deník z jeho života, když evidentně není a když on sám ví, s jakým záměrem na duši a v hlavě tam ten kterej příspěvek dává....užívá si svoje bohatství opulentně okázale a ekologii má evidentně úplně u prdele, ale aspoň se navenek netváří, že to tak není, nedělá kolem toho zagorku a nazývá věci pravými jmény....máš se co učit, imho...;) )
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Zaznamenala jsem tu, že ZAS řešila jedna pani nějakou párty s kamarády.

    A ad diskopříběhy, tedy ten, co mi tu předkládali v únoru?? A zásah security?

    Jak měl někdo potřebu mi psát sem, k mý story ze seznamky versus seznámení se Slovákem v klubu, tedy k mýmu ON TOPICU, jak měl někdo z mně nejdřív nepochopitelných důvodů potřebu mi sem psát OTčka o nějaký jedný párty, kde jsem něco zakřičela asi půl hodiny předtím a pak jen tam klidně pařila a chodila a něco rapovala a tak mě security z pro mě dost nespravedlivých důvodů po vyjití ven střízlivět nechtěl pustit zpět a pak i po příchodu známýho ještě místo toho, aby se pro mě situace zlepšila, security napadl v nestřežené chvíli pepřákem...což generovalo právě moje dožadování se koupelny a vyhrocení situace, ale mnou fakt nejdřív ne...

    Tak já tedy musím na to zareagovat ještě v rámci OTčka, že jsem byla tedy v pátek taky po delší době zase na párty skoro celonoční, která probíhala v jednom nejmenovaném klubu stylem, že jsme v sedm/osm večer přišli, pak v povinnou zavíračku před půlnocí se vyklidili (asi teleportem pařit na jinou planetu) a pak zase se teleportovali zpět do toho klubu k ránu, kdy už se to zase může, protože je ráno, neasi a pokračovali v mejdanu několik hodin až skoro do 8 do rána.

    A MUSIM TEDY ŘÍCT, ŽE V JAKYM STAVU JSEM BYLA NA TÝ PÁRTY únorový (, KDE MI DĚLAL PROBLÉM SECURITY, ŽE MĚ NECHTĚL PUSTIT ZPĚT), BYL SLABEJ ODVAR PROTI TÝHLE...

    Nejdřív jsem v klidu pařila a skákala, ale pak jsem tam viděla Čecho-taliána, což mi tedy zkazilo náladu...NO A PAK ZNOVU I TO, že se tam baví s jinou holkou , když předtím (po tom, co jsem si s ním začla ca před měsícem povídat a chtěla si fakt jen popovídat, že byl jeden z mála, co tam mluvil česky, ) dělal tehdy do mě...

    A taky mě NAŠTVALO, že když jsem ho v jednom jinym klubu potkala ve středu, kde jsem byla na chvíli zapařit a přátelsky jsem se zeptala, kde pařil a jestli půjdeme zase někdy spolu na párty, kde jsem měla známý já jako minule a že už byl i openair jeden, TAK JEN SEDĚL A NIC NEŘÍKAL, ALE PAK KDYŽ JSEM SE PŘIŠLA ZNOVU ZEPTAT SLUŠNĚ, JESTLI SI PŮJDE se mnou zase jako minule ZATANCOVAT, že hezky hrajou a proč sedí venku a nejde ani na chvíli, TAK BYL NA MĚ JEN KVŮLI TOMU, ŽE TAM MĚL DVA KÁMOŠE, PĚKNĚ HNUSNEJ, ŽE MÁM ODEJÍT A ŽE PREJ TEHDY CHTĚL JEN SEX, COŽ JSEM NECHÁPALA, PROČ MĚL POTŘEBU MI SDĚLOVAT, KDYŽ JÁ SE S NÍM CHTĚLA JEN KAMARÁDIT, KDYŽ STEJNĚ VIM, ŽE ZA MĚSÍC ODJÍŽDÍ A CO BYCH SI NA NĚM VZALA...A ŽE JSEM STEJNĚ MÍSTO ROMANTIKY ZVRACELA PRVNÍ DOSIER VÍNA PO PANDEMICKÝ KARANTÉNĚ...TAKŽE JSEM JEN CHTĚLA SE KAMARÁDIT A DOPROVODIT PŮVODNĚ A JEN SE ZAJÍMALA, že mluví tak hezky česky a vypadá jako Čech, ale je Ital taky a jen si chtěla povídat a přidala se tehdy před měsícem jen, že věděl jízdní řád a jel stejným spojem, fakt jsem ho původně nebalila!...Tak nevím...PROTOŽE KDYŽ ŘÍKAL, ŽE SE K NĚMU CHOVÁM JAK JEHO MANŽELKA, že jsem se jen ptala, jestli se vídá s tou Řakyní , jen jsem ověřovala, zda někomu nelezu do zelí nebo spíš se jistila, jen tak pro případ, že by pak mezi námi k něčemu nááhodou došlo, jestli se nebude někde kurvit a něco nechytnu od nějaký Řekyně, nbo nevim, jen jsem se zajímala spíš...TAK TO MOHL POCHOPIT, ŽE TO BYLO ASI ZE ZVYKU ŽENSKÝ, CO BYLA LÉTA S PARTNEREM POŘÁD A MĚLA SE VDÁVAT, COŽ VĚDĚL A MOHL TAKOVÝ CHOVÁNÍ K MUŽI, CO JDE VEDLE MĚ A SLÍBIL MI, ŽE TU SE MNOU BUDE TRÁVIT ČAS A KAMARÁDIT SE TY DVA MĚSÍCE, NEŽ NA KONCI ČERVENCE ODJEDE ZPĚT, POCHOPIT...A NEBRAT SI OSOBNĚ...ale nepochopil...


    A teď tedy k problému jediná ON TOPIC a k seznamování z tohoto příspěvku užitečná INFORMACE - dámy (tedy ty neseznámené a ještě bezdětné), PROSÍM ČTĚTE: Vzal si mě stranou a řekl velmi nasraně, jak kdyby to byla nějaká targédie, ŽE PREJ SI MĚ DAL ZABLOKOVAT PROTO , ŽE JSEM MU NAPSALA ASI 9 SMSek....

    Sice je tu kvůli jeho soukmenovcům koronavirus, ale skutečná katastrofa a živelná pohroma bylo to, že jsem ,,si dovolila mu poslat 9 SMSek" - tragédie, to asi všichni Z TOHO ZEMŘEME! A je nutno rychle kontaktovat operátora!! A blokovat....A případně i prchat před těmi SMskami ze země!!!


    No ony byly ve skutečnosti ty SMSky jen 4 a bylo to asi pět dní potom, co jsme byli ve Stromovce a na jídle a dal mi bonboniéru a byl znovu u mě na návštěvě na filmu a zdravil i sousedku a přes balkón si s nim povídala i dcera majitelky domu, který platím nájem na její děti, že ona ani ten její nechodí do práce a pak dva dny potom, co jsme se domluvili na další schůzce, vlastně den předtím, než jsme se měli sejít a měli se domluvit na další párty a že půjdem jako kámoši plavat, že mu ukážu přeci ten bazén s vířivkou, nebo slanej bazén, aby mu nechybělo moře....takže jako jsme byli domluvený a nevim ani, co tak hroznýhol jsem TEDY VLASTNĚ TĚMA 4 SMS UDĚLALA??!!

    Mě tam ve středu dost zpucoval, tak jsem jakoby nic mu se smíchem vpálila, že jsem přeci stejně na seznamce ( to, že by chtěl jen sex přeci vím), A ŽE JSEM JEN CHTĚLA, ABY SI ŠEL SE MNOU ZATANCOVAT A ODBĚHLA SKÁKAT, ALE PAK MI TO BYLO DOMA LÍTO A PLAKALA JSEM A ZASE JSEM BYLA MYŠLENKAMA U TOHO, JAK KRÁSNEJ VZTAH JSME MĚLI S BÝVALÝM SNOUBENCEM, JAK SE MI VĚNOVAL A MĚL MĚ RÁD...což tedy jako Čecho-talián (, co si se mnou nejdřív hezky povídal, na párty, kam jsem přišla před měsícem z jiný párty, kde mě lidi sprostě pomlouvali a doprovodil mě, když jsem plakala a pak mi bylo špatně a pak mi i dal na druhym rande bonbonieru), zase na druhou stranu dost posral !


    Nicméně po tý středě v ten pátek, kdy jsem ho na tý párty viděla a pak byla z mnoha důvodů JAK DĚLO, NEJDŘÍV Z RADOSTI, ŽE JE PÁRTY, AŤ UŽ TEDY HRAJOU COKOLI, I STYL TECHNA KETEREJ JINAK VŮBEC NEMUSIM A VYBRALA BYCH SI ZA NORNÁLNÍCH OKOLNOSTÍ JINEJ (třeba ten, co byl na párty, o který jsem se bohužel dozvěděla až v sobotu) NEBO ANI TECHNOPÁRTY NE A ŠLA BYCH NA TEN NÁŠ TRANCE, KDYBY BYL, ALE Z RADOSTI NEBO I PAK Z TOHO, CO MI VPÁLIL DO XICHTU MLADEJ ČECHO-TALiÁN, JSEM PROSTĚ BYLA JAK DĚLO, to probíhalo (co se týče řvaní) asi takto (pro věrné umělecké ztvárnění recenze omluvte prosím jadrné nebo Snad pejorativní výrazy):

    Hoši zařvali: Ty kurwo posraná!

    A já na to: Vyliž mi prdel, ty pýčo..pořád jen koukáš a válíš se na tom otomanu...vyliž mi prdel ty pýčo!
    Tomuhle říkáte hudba?! Hrajte normálně?!

    A ze speakerů (=REPRÁKŮ) se ozvalo: Ty kurwo posraná! A hoši zase sborově zařvali: Ty kurwo posraná!

    Tak já na to: Děvko, poseru ti kozy!

    A ze speakerů (=REPRÁKŮ) se ozvalo: Ty kurwo posraná! A hoši zase zařvali: Ty kurwo posraná. Trvalo to tak jen 2x 20 minut.

    Pak jsem tam nějak skákala, už nevim, pak jsem se od nějakejch mlaďochů do mého oblíbeného litru vína ještě napila vodky, že měli celou flašku koupenou z baru.

    Pak jsem jim řekla, že BYCH RADŠI NĚJAKÝ MELODICKÝ TECHNO, ŽE MĚ TOHLE UŽ NABAVÍ, KDYŽ TAM ANI NEJSOU TY MEZI-MELODIE (vnořený inter-melodie) A ŽE JAKO FAJN, ALE ŽE JE TO DOST HODIN NA JEDNO BRDO, ŽE MĚ TO NEBAVÍ A ŽE JE TO MÍSTY HROZNÝ TA MUZIKA A ŽE ,,Jdem radši šukat! No ne?! Pojďte radši škat!"

    Tak oni se usmívali a já zase odskákala pařit dopředu...

    (, kde byl ovšem Čecho-talián, kterýho jsem moc nechtěla vidět, páč mi to po tý scéně, co mi úplně zbytečně udělal ve středu, když jsem ho jen šla vesele zdravit a pak se jen dívat, jestli je venku a pak jen jak hrajou fotbálek, fakt jen tak, že se dívám tam vždycky, jak kluci hrajou, jakýkoli a po tý scéně, co mi zbytěčně udělal a zkazil ve středu náladu, bylo v ten pátek nepříjemný...)

    Pak jsem po tý vodce nějak uklouzla na schodech, pak zase odskákala...

    Pak jsem zase spontánně řekla nějaký borce, co pařila vedle mýho kamaráda Čecho-italskýho, že se on vrací za 20 dní do Itálie, pak vona prej, proč jí to jako říkám...

    Tak jsem zase odplula, ale zezadu asi z 5 m vzdálenosti na ní zařvala, že protoč, že proot, že se mi chce a proto, že je třeba píča...

    Ale pak se zase ze spaekerů ozvalo něco sprostýho, ani nevim co...

    Pak jsem zas vyhlásila nějakýho kuřáka, stylem ,,je koronavirus, tak vole třebas dokonce i kuř!, ale pak zas se napila a vyměnila za: ať s tim jde do hajzlu na zahrádku, že můžu bejt třebas i těhotná, když se mi bude chtít...
    A to i přesto, že mě vstupař upozorňoval, že nebude dnes tedy v ten pátek, nikdo kvůli tomu, že je sucurity u vstupu kontrolovat, zda se dole kouří a já slíbila, že nebudu otravovat a že jsem vůbec ráda, že nějaká párty je a že je mi to jedno...
    No a pak jsem zase blikala vypínačem jak malý dítě... a svítila na lidi... Pak jsem, co si tak pamatuju, dala nějakej jump up, ale už neupadla, asi klesla hladinka....

    Za mixákem jsem byla taky...asi půl hodiny...

    ALE NIKDO NIKOHO NEVYHAZOVAL ANI PEPŘÁKEM NEVYSTŘÍKÁVAL - ZAJÍMAVÝ! INTERDASTING.


    Pak jsme se ve vší poslušnosti odebrali s Čecho-taliánem, ŽE VIM, ŽE MÁME SPOLEČNOU CESTU KUS, místo jako minule na autobus tentokrát na metro a omluvil se mi, že byl na mě ve středu ošklivej..

    Tak jsem mu jen řekla, že jak vidí, je ze mě opilec, ale že jsem předtím žila s bývalým partnerem, co byl se mnou pořád, měli jsme se brát a byla jsem zvyklá na jeho plnou pozornost a tak že to prej asi omylem nějak projektuju do něj, ale že ať si to nebere osobně a kdyžtak se ozve, že někam zajdem...když mi přeci slíbil, že se sobě budeme než odjede, věnovat...

    Ale nikdo nikoho z párty nevyhazoval..

    To jen tak btw, pro info.

    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    AVATAR: Ze zásady, vždy a bez ohledu na vlastní přesvědčení :O? Zvláštní, ale ok.

    Sice ti závidím tu kopu volného času, ale jinak tedy přeju hodně štěstí s touto misí.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ROLAND: a nepridal ses snad k silnejsi strane, kdyz jsi (uz asi jako dvacatej) zacal koudymu vysvetlovat, ze pokud se nezmeni, tak skonci sam a bezdetnej?

    i proto jsem si do tebe stournul :)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    AVATAR: Jsi si jistý, že si vždy vybereš slabší stranu konfliktu? ;)
    PASTAFARIANKA
    PASTAFARIANKA --- ---
    VENDULKA: myslím, že výchova určuje, co se nám líbí. Proto KOUDYmu záleží hlavně na tom, aby se měl dobře - protože se přece musel od 17 živit sám. Mít se dobře = mít prachy. Čím víc peněz, tím líp se mám... Pak ale existují i jiný způsoby, jak se mít dobře - třeba dobrý vztahy, mít lidi, s nimiž mluvíš, cítit se doceněná, milovaná, pochopená a tak. :) to je k nezaplacení.
    No a z tý životní historie vychází, co se nám líbí a nelíbí... Proto třeba někomu týrání zvířat je jedno, ale vadí jim kolony na dálnici a je z toho vládní téma... A když teda někdo kope za nějakej model, kterým žije, má to nějaký příčiny. A ty je dobrý znát, aby se v tom člověk zorientoval. KOUDY třeba vybírá partnerky podle zkušenosti. Jedna měla 158cm, tak chce vyšší, některá nechtěla děti, tak nechce karieristku a tak... Nechce ženu ekonomicky závislou, veganku a takovou, co nemá ráda *
    Myslím si, že hluboký motivace, proč něco dělat a nedělat a jak se partnersky chovat, pramení ze zkušeností s rodiči.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam