• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    AREX
    AREX --- ---
    AVATAR: Ano, jistota je to co cloumá dnešní dobou. Může za to z velké části škola a to ze sebe jen tak snadno nedostaneme. Je to v důsledku si uvědomit, že když dojdeš na konec svého života, tak zjistíš, že ta "jistota" byla vlastně docela nudná a teď už to nejde vrátit.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    AREX: hodne stesti ;)
    AREX
    AREX --- ---
    AVATAR: Já jsem taky jen "programátor", nevím vůbec nic o marketingu či psychologii. Prachy do toho investovat nechci a nechci to vnucovat žádným investorům.

    Prostě jsem si řekl, že to zkusím. Nepotřebuju na tom zbohatnout. Mě bude stačit když mi to vydělá pár tisícovek měsíčně. Raději budu pak investovat do vývoje něčeho dalšího svého než se nechat zaměstnat a "umřít v práci".

    Žijeme v nádherné době kdy stačí jen trocha odvahy a člověk může docela dobře uspět.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    AREX: nebud vztahovacnej :)

    proste vim, kolik by s tim bylo srani s nejistym vysledkem a i kdyz jsem podobny projekty delal celej zivot, ted na to nemam ani cas, ani chut, ani penize ;)
    AREX
    AREX --- ---
    AVATAR: To se neboj, že to zkouším jenom na Nyxu. Za poslední půl roku jsem získal nemálo kontaktů na lidi, kteří se pohybuji mezi nezadanými a často se setkávají s otázkami kde se nejlépe seznamovat. Hodně z nich jich je právě otráveno současnými způsoby.

    Popravdě, tady na Nyxu ani nečekám, že se někdo přihlásí. Jste pro mě "testovací skupinou" abych věděl co na té myšlence nejvíc lidem vadí a o čem psát na budoucí blog :) Takže jsem naprosto v pohodě, že mi to tady kritizujete, čím víc, tím líp :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    AREX: kdyby slo jen o napsani appky a koukaly by z toho naky prachy, tak proc ne... jenze appka nestaci. Chce to marketing a prachy na nej, aby se tam nekdo zaregistroval. Rekneme, ze s tim mam jisty zkusenosti a tak vim, ze hodit to na nyx nestaci :)
    AREX
    AREX --- ---
    AVATAR: No tu tvojí aplikaci na rande skutečně naslepo. Určitě není vyloučeno, že bys nenašel skupinu lidí, které to zaujme. Já taky vím, že ta moje aplikace nebude pro každého.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    AREX: co mam zkusit? :D
    AREX
    AREX --- ---
    AVATAR: Však to klidně zkus pokud myslíš, že by to mohlo fungovat.
    AREX
    AREX --- ---
    VENDULKA: Vtipné, že to říkáš, protože přesně tahle show byl poslední střípek skládačky, který mi chyběl, když jsme se rozhodoval co chci dál v životě dělat a nebýt u toho zaměstnaný.

    Ano, ta show byla přehnaná do extrému aby se to líbilo masám. Už jenom ten aspekt, že se nemohli potkat pokud si neslíbili manželství je ujetý. Nicméně ta nejzákladnější core myšlenka je tam správná - lidi si musí více povídat.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    AREX: mega riziko by bylo s uchylem navazat dlouhodobej vztah a mit deti. Vecere je na hodku, kdyz si nesedite.

    Ale tak znas to, co clovek, to nazor. Ja si proste podle fotky nevyberu, textovej flirt me tezce neba a skype nesnasim. Potrebuju kontakt na zivo a vse co k nemu na seznamkach vede me otravuje.
    AREX
    AREX --- ---
    NAVARA: No počkej, ty jsi jako riziko nazýval ženskou, co se zblázní po dětech. Tady jsi to stočil do toho, že je riziko potkat se s někým s kým jsi si rozuměl při hovoru? V čem to riziko spočívá? Ztratil jsi trochu času, no a? My jako lidi děláme daleko větší blbosti kde ztrácíme čas. Skutečně lidskou komunikaci bych do toho opravdu nezařadil. A jak jsem psal níže, vždycky je možné zůstat přátelé když už víš, že máte kompatibilní uvažování, takže vnímám to riziko opravdu jako minimální.
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    AREX: viděl si tuhle reality show?
    Láska je slepá / Love Is Blind (TV pořad) (2020) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/819481-laska-je-slepa/prehled/

    vlastně to byla seznamka založená na podobných principech (randění pouze po hlasu). Produkční tým si dal hodně práce s tím, že prakticky všichni účastníci té reality show byli atraktivní lidé. I tak to nakonec u některých holek narazilo na to, že prostě nezafungovala chemie. Pro jejich mužské protějšky to muselo být příšerné zklamání.
    AREX
    AREX --- ---
    AVATAR: Aha, takže to by Navara (a já taky) nazval jako "mega riziko". Řekneš nějakému "úchylovi" kde budeš a v kolik aniž byste o sobě cokoliv věděli. Ja ti nevím...
    AREX
    AREX --- ---
    VENDULKA: Upřímně, ja si myslím, že dva lidi co si posledních pár měsíců sdělovali své nejniternější pocity tak budou to setkání vnímat jinak. Je tam už jakási přednastavená představa o "myšlenkové atraktivitě". A nakonec, nic ti přece nebrání zůstat s tím člověk kamarádi. Víte, že máte hodně společného, rozumíte si, tak přece není potřeba se loučit jenom protože chybí chemie.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AREX: no jako já ti rozumím. a taky s tím souhlasím. jen bych řekl, že kdo to dělat chce, ten to dělat bude i po hlasu. ale už jen ten nápad může odflitrovat spoustu blbečků, co by jinak psali hovadiny donekonečna.
    AREX
    AREX --- ---
    PALEONTOLOG: O tom nepochybuji. Je to na těch lidech aby si uvědomili, že skutečného partnera mohou najít jen tak, že budou sami sebou. Chci je k tomuto vést různými články.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    AREX: na tinderu swipujes na zaklade fotek. V tom mem napadu zadny swipovani neni. Maximalne mapa s oznacenyma navrhama na rande (s vekem navrhovatele a preferenci pohlavi).
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AREX: Postava slečny / chlapce zcela (tj. bez možnosti to ukecat povahou a zájmy) mimo vlastní vkus je rizikem u všech forem seznamování - vizuální, textové i čistě audio.

    U té, která zahrnuje fotky - i kdyby šlo třeba o podívání se do [ FOTKY SLECEN Z NYXU, nad kterymi se smi slintat, aneb bordel vseho druhu ] či [ Fotky a videa svlečených slečen, manželek a matek z nyxu - bez plku! ] a ano, na internetu bereme v potaz, že každé ID je chlap, dokud se neprokáže opak - aspoň tušíš, jestli je to "možná" a řešíš většinou textem v poště další kompatabilitu a pak případné seznámení. A pokud ti na schůzku přijde někdo, kdo zcela nevyhovuje zaslané fotce, můžeš se s klidným svědomím otočit a odejít, protože vztah zahájený lží nejspíše nebude fungovat. Půjde o riziko střední, pro leckoho přijatelné.

    U čistě textové či audio komunikace je to riziko také, ale protože nemáš šanci to pořešit fotkou, je vysoké. Možná u nějakých altruistických mnichů vymeditovaných do sedmé čakry to může fungovat, pro mnoho lidí to ale bude končit přemýšlením jak to stočit na "budeme jenom kamarádi", kde to fungovat může, protože textová / audio komunikace byla fajn.

    Imo. chápu co se snažíš říct i kam to směřovat, že spousta lidí prostě nemá šanci uhrát první dojem, přitom ve finále mohou být fajn. Potkal jsem holky, co se po nějakém čase jevily zajímavější koníčky, zájmy, komunikací, povahou,... - než by se zdálo jen podle vzhledu - ale i ty se už od počátku vešly do kategorie "možná".
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    AREX: já tomu rozumím, ale jak píše Avatar, došlo by po několika takových hovorech ke schůzce a najednou proti tobě stojí člověk, co se ti fyzicky nelíbí, co ti nevoní nebo se ty nelíbíš/nevoníš jemu. Pro mě by to bylo velké zklamání, mnohem větší zklamání než neúspěšné rande přes běžnou seznamku. Bylo by mi fakt hodně nepříjemné takovému člověku dávat košem, bylo by mi nepříjemné dostat košem od něj (protože bych věděla, že to je pravděpodobně kvůli vzhledu)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam