• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PALEONTOLOG: I moje starý herní sluchátka uměly upravit hlas :)

    Ostatně i pro streaming už je to běžně dostupné…
    ‘Young’ Chinese Streamer Revealed to Be a 58-Year-Old Auntie After Filter Glitches
    https://nextshark.com/chinese-streamer-filter-glitch/
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ZUULUU: Že holky říkají, jak se lhát nemá a pak na sebe navlíknou korzet, stahovací kalhotky, pushupku a jdou ven :)

    Rozumný makeup bych do toho nezařazoval (má podkreslit, ne přemalovat), feromony mi přijdou spíše jako boost pro vlastní ego slečny, než nějaký reálný užitek…
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ROLAND: tak musím tady AREXovi uznat, že na korekci hlasu zatím žádnej porichtung ženský nemají... zatím.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    PALEONTOLOG: Tam bych raději nebrousil. :) Nebo by se mohlo dostat i na řadu Thajsko. :) A to nechceš.

    ZUULUU: čím více parametrů tím větší šance že to bude někde vrzat. Ale pro jednodušší lidi je to stejně k ničemu.
    A samozřejmě dost lidí i v reálu hraje. A holky na to slyší. Zajímavé je ale pozorování, že ten kdo něco hraje tak druhý to většinou nepozná a ten kdo nic nehraje a je skutečně takový tak spíše bývá považován za lháře, když zrovna z toho modelu vypadne, třeba že neměl nejlepší den.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NAVARA: když zacílíme na ženský, tak v době pushupek, mejkapů, barevnejch makovic, parfémů s feromony.. estetický medicíny.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Otázkou pak je, jak moc tohle klamání v době pushupek řešit :)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    ZUULUU: Čím více parametrů, tím větší šance odhalit a udělat si nějaký celkový obraz. Navíc když si to můžeš podle parametrů vyfiltrovat. Tak jistě je tu nějaké % že ti unikne nějaký třeba i ideál který hledáš.
    A ano ve virtuálním světě se klame a lže snáze a nekontrolovatelněji než v tom reálném. A odkrývání identity je pak tak trochu něco jako Lodě na čtverečkovaném papíře. ;)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    EFFKA: jeden segment dělají lidi, co se prostě chtějí z někoho vystřelit, nebo pohonit při psaní. další ten, co si myslí, že si alespoň vrznou, než se žena a dluhy provalí. a poslední segment by moh bejt, že lidi dělají nějaký exponovaný povolání. slyšel jsem dobrý historky :)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    NAVARA: No tam jsou částky za měsíc, ale bez jakékoliv záruky a hlavně pak se z toho vyvázat je dost často problém. :) Nehledě na to že u těch současných se ti tam některé ani nikdy nezobrazí.
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    ZUULUU: muj problem asi je, ze pokud budu na seznamce, budu chtit podavat pravdive informace o me osobe z toho duvodu, abych predesla pripadnemu prekvapeni druhe strany. a tak nejak ocekavam to same od nich. jedna vec je pusobit z fotkyjinal, nez osobne, ale nechapu, ze lidi osobe lzou. stejne se to driv nebo pozdejc provali.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ROLAND: "Já osobně neznám žádnou placenou seznamku která by za něco stála. Je to pro mě něco jako zaplatit si prostitutku, ale u té prostitutky"

    Jestli jsi na seznamce platil 1500,- / hod, tak jsi je tam touhou si povídat asi zaskočil :)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    AREX: Aha tak to je tvůj projekt.
    No já různé seznamky zkouším nebo spíše jsem zkoušel prakticky od jejich počátků takže asi tak 20 let? Teď už je to jen čas od času když mám náladu a že to zkusím, ale už jsem za zenitem.

    Seznamku s hlasem si nevybavuji asi žádnou, krom těch co jsou video. X žen a slečen říkalo jak se můj hlas krásně poslouchá nebo přijde sexy. Pak jsme se třeba i sešli a byla to konečná hlas nehlas. A osobně mě se můj hlas zrovna nelíbí, ale asi jsem zhýčkaný od hlasových legend od filmu a her.
    A i hlasový projev není časově úplně stabilní, i když dá se z něj odhadovat dost věcí i základní postava.

    Už jak před více než 10 lety většina žen chtěla fotku že se ani jinak nepustí do žádné konverzace. A jak šel čas tak požadavky na fotku byly častější a pokud si neměl nebo nemáš fotku tak už ti na takový inzerát prakticky nikdo ani nezareaguje, leda tak nějaká zoufalka, kterou nikdo nechce.

    V dnešní době je to extra složité protože, když to zjednoduším tak lžou informace i fotografie. Kolikrát jsem viděl holku co na fotce se mi líbila, ale v reálu vůbec. A někdy zase na fotkách nic moc, ale v reálu super. Jako prostě někdo je fotogenický a někdo ne. A protože už jsem pár modelek v reálu viděl, tak si troufám říct, že modelky nejsou nejhezčí ženy. Na fotkách ano a případně dopomůže photoshop. Ale kdo by asi tak chtěl v reálu randit a chodit s fotografií?

    Jako okamžitá interakce při seznamování je řekl bych asi nejdůležitější. Proto já většinou nějaké reálné rande měl z různých online chatů než online seznamek.

    Za mě ti přeji hodně štěstí s projektem, jen si nejsem jist jak to chceš financovat. Já osobně neznám žádnou placenou seznamku která by za něco stála. Je to pro mě něco jako zaplatit si prostitutku, ale u té prostitutky máš reálnou šanci alespoň toho styku a stejně není o co stát protože hlídáš čas a některé věci stejně nemůžeš. Takže jsou to za mě vyhozené peníze, které lze vyhodit i příjemněji.

    V dnešní době vrcholné povrchnosti, netrpělivosti a pohodlnosti, kdy subjekty zajímají hlavně vzhled, zda máš peníze nebo říkejme tomu pravomoc a život s tebou bude o žití v nějaké představě luxusu to vidím bledě. Nějaké ty nejdůležitější kvality pro fungující vztah dojdou až po čase a často když už je pozdě.

    Když by tam byla nějaká jasná pravidla a informace a parametry hledání pak by to i mohlo fungovat.
    Ale nejdřív by si se potřeboval zbavit nebo najít účinný systém na vyčlenění různých řekněme úchylů apod.
    Dnes když si dá holka inzerát tak odhadem z mých bývalých zkušeností cca 60-80% reakcí jsou otřesné, cca 17-30% jako ok a možno použitelné s přimhouřením oka a cca 3-15% to nad čím se dá plně přemýšlet. Ale jako žena prokousávej se tím.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AREX: Když jdeš na seznamku, očekáváš od toho seznámení za účelem dalšího párování - nové přátele hledáš jinde - takže to případné zklamání tam prostě bude. Oba jste do toho šli za účelem seznámení a oba to víte, je to takové to jednostranné "budeme jen kamarádi", když víš, že ten druhý chtěl poněkud trochu více…

    Pominu, že introverti už mají správný počet kamarádů a nově úplně nepotřebují :)
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    AREX: pošta, ať to tu nezaspamuju
    AREX
    AREX --- ---
    VENDULKA: A ty bys opravdu nedokázala si ponechat čistě jen přátelský vztah s někým s kým sis povídala a skvěle jste si rozuměli? Vím, že se říká, že přátelství mezi mužem a ženou je mýtus, ale podle mě to nejde takhle zjednodušit.

    Jinak samozřejmě naprosto souhlasím, každý ten způsob seznamování má svá specifická rizika. A to je ve své podstatě dobře. Nemůžeme očekávat, že najdeme báječný vztah aniž bychom byli ochotní něco risknout.

    Btw, nic vám nebrání si poslat fotku těsně předtím než se potkáte a nechat to případné odmítnutí v rovinách toho hlasu.
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    AREX: bolestivý rozhod můžeš mít i s někým, s kým si půl roku povídáš přes appku, skvěle si rozumíte, zamilujete se... Lidé se mění, život přináší nové nástrahy a těžké situace. Do tohoto rizika vstupuje každý, kdo vstupuje do nového vztahu, ať už se seznámí přes Tinder, v baru nebo přes tvojí appku.
    Pak tu máš ještě celou množinu rizik, která doprovází samotný proces seznamování. Každý tyto rizika vnímá jinak, každý má jiné strategie jak jim čelit nebo předcházet. Pro mě je představa, že si s někým x hodin skvěle povídám, ten člověk pro mě přestane být cizím člověkem, začne mi na něm záležet a nakonec to ztroskotá na absenci vzájemné přitažlivosti, velkým rizikem. Rizikem velkého zklamání, rizikem, že mu třeba ublížím (což nechci!), když ho nakonec odmítnu. Každý jsme jiný, každý to vnímá jinak...
    AREX
    AREX --- ---
    VENDULKA: Ještě abych zareagoval na konec tvého příspěvku. Ano, pro některé ty chlapy to bylo zklamání. Chemie tam skutečně nebyla. Není to zaručená metoda. Ale když si to tak vezmeš, není daleko bolestivější rozchod s někým s kým máš chemii, aby ukáže se, že spolu nemáte nic společného?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    AREX: nebudu ti tvuj svetonazor vymlouvat, jen ti reknu, ze vis hovno :)
    AREX
    AREX --- ---
    AVATAR: Ano, jistota je to co cloumá dnešní dobou. Může za to z velké části škola a to ze sebe jen tak snadno nedostaneme. Je to v důsledku si uvědomit, že když dojdeš na konec svého života, tak zjistíš, že ta "jistota" byla vlastně docela nudná a teď už to nejde vrátit.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    AREX: hodne stesti ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam