• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    AREX: Já se na jednu stranu ženám nedivím. Kdysi jsme si dělal i s pár lidma průzkum. A také mi stačí ty random náhledy. I když, když je fakt pěkný chlap, tak to jsou někdy creepy i ženy nebo spíše častěji psycho creepy. A nebavím se o tom, když sem tam někdy někomu něco nevhodného vypadne.

    A obávám se že creepy lidi neodradí žádná částka. To spíše nějaké cílené horentní vyplňování údajů.
    Mě třeba kromě vzhledu na ženě zajímá, její inteligence, jaké má vzdělání, schopnosti, co má ráda co ne abych to mohl porovnat se svými zájmy.

    To financování by mě ze zvědavosti zajímalo. Třeba bych ti pak mohl dát i nějaký zajímavý nápad či inspiraci.

    Jako určitě tam budeš muset mít - věk (ať už kvůli zákonosti). tak i pohlaví a orientaci a pak i lokaci.

    AREX: Nesouhlasím úplně, i v hlase probíhají signály. A já bohužel s hlasovým projevem a pak vizualizací jako výměna fotky, nebo setkání nemám min z 90% pozitivní zkušenosti. Ale tak já jsem nikdo. Jako určitě ti fandím a jsem zvědav jak dopadneš.

    I když, když mi prvně byly ty stránky ukázány hned to ve mě evokovalo někoho ala Badoo, B2, Tinder apod.
    AREX
    AREX --- ---
    ROLAND: Děkuji za obsáhlý komentář.

    Je jasné, že ně vždycky se to povede abys okouzlil hlasem a pak i "chemií". Je to na těch lidech jestli si budou raději déle povídat, třeba v nějaké fázi se mohou popsat jak vypadají a později vyměnit fotku. Přeci jen to odmítnutí je snazší v tom hlase.

    To, že dneska ženy chtějí vždy fotku je docela přirozený vývoj situace. Vem si, kolik "creepu" a podvodníku se na netu pohybuje a vydává za jiné lidi, jak jsi sám psal. Já se těm ženám vůbec nedivím, že jsou opatrné. A navíc potřebuji nějaký filtr, který jím pomůže rychle najít tzv. zrno mezí plevou. Tohle v té mojí aplikaci odpadá, protože si nijak nevybíráš a tudíž nepotřebuješ ani filtr a hromady parametrů.

    Nějaké nápady na financování mám a v podstatě to chci pak probrat s testovací skupinou až to začnou používat. Určitě to nebude nijak předražené, protože logicky potřebuji aby tam bylo co nejvíc lidí. A zároveň chci aby ta částka odradila běžného "creepa", který chce jen prudit.

    Sorry, ale parametry fakt ne kromě pohlaví, jazyka a lokace. Zvažuji o něco jako věkové kategorie, ale nic víc. Souhlasím s tím co řekla ZUULUU, jakýkoliv parametr může být lež, takže čím méně, tím lépe. Raději ať si to ty lidi řeknou při hovoru.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    PSYCHO: ženy jsou v tomto obecně obratnější než muži.

    KULA: Já jsem introvert, takové to nezajímavé tajemství temnoty neznáma, okolo kterého se šíří různé fámy a kterého se skoro každá bojí. A když to nějaká prokoukne tak se pak někdy začínám bát já. :)
    Já balit holky neumím, potřeboval bych aby měli takový ten semaforek červená, zelená a ideálně žlutá? Popravdě mě nějak ...
    Já prostě ty signály nevidím, pokud nejsou pro mě jednoznačné. A také pokud mě daná holka nepřitahuje. U druhých je to pro mě jednoduší a asi často ty signály mezi nimi vidím i dříve než si to sami uvědomí. Ale už jsem z toho také dávno vypadl.

    A pokud něco skončilo postelí, tak jsem nebyl ten lovec.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KULA: imho si vede teoreticky dobre
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NAVARA: no twl tak to jsem dost pozadu
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    EFFKA: lidi lzou hlavne sami sobe :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    JOEWERE: Ale jo, nakonec to stejne reknes, ja se za to nestydim, ale neni to vec co pises na seznamku nebo rikas na prvnim rande :)
    JOEWERE
    JOEWERE --- ---
    PSYCHO:
    Mno vidíš, já mám ten problém, že bych nakonec na sebe práskl i to. :-D
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PALEONTOLOG: Ale maji, treba itsHafu na twitchi pouziva voice correction bezne, aby znela vic “sexy”. A to ta holka fakt ty hry umi hrat, jen ji buh nenadelil nejkrasnejsi hlas. Mel jsem moznost s ni mluvit osobne a jeji hlas na streamu je tak 75% jeji a 25% correction.
    KULA
    KULA --- ---
    ROLAND: "musíš být správně ukecaná držka těm holky také lehce podlehnou"
    Jak že si to v seznamování vedeš?
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    ZUULUU: Každá na něco jiného. Ale ruce mám prý pěkné. ;) I když nevím jak teď. A co tak jsem slyšel a viděl, tak na správné grázlíky. Jen nějak si moc neuvědomují že pro rodinu a výchovu tyhle typy jsou málo kdy dobré. Ale stejně prim hraje vzhled a zelené. A když máš zelené tak ani ten vzhled není potřeba, nějakou bokovku si vždy najdou.
    No a nebo musíš být správně ukecaná držka těm holky také lehce podlehnou.
    Takže z téhle pozice by ta voice seznamka šanci mohla mít.

    PALEONTOLOG: Toho softu je mraky a i na mobily.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    ZUULUU: Jasne, ze muze, pro spoustu lidi je to jejich prace. Si zajdi treba do Hooters, delaj tam normalni, az moc pekne vypadajici, holky. Spoustu z nich tam ty oplzlosti serou, ale zrajou ze ne, protoze prachy jim nesmrdej.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PALEONTOLOG: Strihal jsem porno, taky jsem to nerikal na prvnim rande a ani nikam nepsal :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ZUULUU: Proto píšu NAVARA :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PALEONTOLOG: I moje starý herní sluchátka uměly upravit hlas :)

    Ostatně i pro streaming už je to běžně dostupné…
    ‘Young’ Chinese Streamer Revealed to Be a 58-Year-Old Auntie After Filter Glitches
    https://nextshark.com/chinese-streamer-filter-glitch/
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ZUULUU: Že holky říkají, jak se lhát nemá a pak na sebe navlíknou korzet, stahovací kalhotky, pushupku a jdou ven :)

    Rozumný makeup bych do toho nezařazoval (má podkreslit, ne přemalovat), feromony mi přijdou spíše jako boost pro vlastní ego slečny, než nějaký reálný užitek…
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ROLAND: tak musím tady AREXovi uznat, že na korekci hlasu zatím žádnej porichtung ženský nemají... zatím.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    PALEONTOLOG: Tam bych raději nebrousil. :) Nebo by se mohlo dostat i na řadu Thajsko. :) A to nechceš.

    ZUULUU: čím více parametrů tím větší šance že to bude někde vrzat. Ale pro jednodušší lidi je to stejně k ničemu.
    A samozřejmě dost lidí i v reálu hraje. A holky na to slyší. Zajímavé je ale pozorování, že ten kdo něco hraje tak druhý to většinou nepozná a ten kdo nic nehraje a je skutečně takový tak spíše bývá považován za lháře, když zrovna z toho modelu vypadne, třeba že neměl nejlepší den.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NAVARA: když zacílíme na ženský, tak v době pushupek, mejkapů, barevnejch makovic, parfémů s feromony.. estetický medicíny.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Otázkou pak je, jak moc tohle klamání v době pushupek řešit :)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    ZUULUU: Čím více parametrů, tím větší šance odhalit a udělat si nějaký celkový obraz. Navíc když si to můžeš podle parametrů vyfiltrovat. Tak jistě je tu nějaké % že ti unikne nějaký třeba i ideál který hledáš.
    A ano ve virtuálním světě se klame a lže snáze a nekontrolovatelněji než v tom reálném. A odkrývání identity je pak tak trochu něco jako Lodě na čtverečkovaném papíře. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam