• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    AREX: A odkud chceš věk čerpat a ověřit? Jedině tak občankou nebo ověřenou ID.

    AREX: To jsem uvedl jako příklad co mě nebaví. A dávám přednost prostě než psaní a mluvení, tak se sejít, projít nebo sednou a popovídat si.

    A nedělám si moc iluze o tom jak to bude vypadat v praxi. Jistě mohu se plést. Testování je potřeba, ale tak akorát na technickou stránku, pak když to dojde na ostrý provoz budeš muset řešit věci, které ti testování neukáže. :/

    Ale nevhodný psaný text snáze zmonitoruješ než hlas. A očekávám že budeš muset i dělat nějaké zálohy.
    KULA
    KULA --- ---
    ROLAND: a to je asi to o čem mluvím. O ohýbání reality nějakým slovíčkařením. A teď příjdeš s nějakým hrozným vracákem, já vím...
    AREX
    AREX --- ---
    ROLAND: Jo a testování začne nejdřív za měsíc, ještě musím doladit spoustu detailů. Takže klidně mi tam ten mail dej a v nejhorším se pak rozhodneš, že nemáš zajem. No big deal.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    ZUULUU: Však jo já jsem se k tomu jasně přiznal, že je nevidím nebo nedokážu rozšifrovat. A když si nejsem jistý, tak prostě raději nestřílím a raději se nechám milostivě zastřelit. :D Prostě dej jasný příkaz a provokaci a já se pak rozhodnu. Snad. :D
    AREX
    AREX --- ---
    ROLAND: Náctky si nedají vyšší věk, protože tam věk nepůjde nastavit. Dám tam věkovou kategorii 15-30 a jsem v klidu :)
    AREX
    AREX --- ---
    ROLAND: Co? Kdo říká, že máš provozovat sex po telefonu? Ten souhlas tam mám čistě k tomu aby když s náctkou bude někdo mluvit "dirty", tak abych byl z obliga. Přeci jen není v mojí moci co budou lidi říkat. Stejně jako na každé jiné seznamce není v tvojí moci co lidi budou psát nebo v horším případě obdržíš rovnou vyfocený genitálie :)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    AREX: Tohle je jen taková malá textová bouře a protože mám zrovna náladu a nějak se mi nechce dělat to co bych asi chtěl dělat.

    Jinak v reálu moc upovídaný bych řekl že nejsem a musím se do hovoru spíše nutit, protože ve skupině se ani většinou nedostanu ke slovu a tak poslouchám a občas něco přihodím. :)

    Sex po telefonu ani po chatu mě nikdy nebral. Po chatu navíc nikdy nevíš jestli na druhé straně není creep.

    A promiň přihlásit se mi nechce. ;) Nejdříve musím dokopat do konce svůj projekt a mám toho plné kecky.

    Jelikož je tvá aplikace za účelem seznámení, budeš tam mít věkovou hranici 18. To že už ji náctky obejdou a dají si vyšší věk už je jiná. ;) Ale to ti řeknou právníci.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ROLAND: imo se ty roky pretvarovala, nikdy moje kamaradka nebyla a snasela me jen kvuli ex. Po rozchodu jsem se dozvedel, ze na me nasazovala delsi dobu a od chvile, kdy jsem se s ex rozesel me nekontaktovala. Ostatne ja taky ne ;)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    ZUULUU: Když to zjednoduším tak vy je mnohem častěji ignorujete nebo to tak vypadá. Ale jinak je to řekl bych z jiných důvodů. Pořád bych řekl že stále dominuje že muž musí sbalit ženu a ne naopak.

    AVATAR: Máš dvě možnosti, bud řekla pravdu (pak máš další možnosti) a nebo si jen klasika vybila frustraci. :)

    KULA: Vypadlo ti tam podstatné významové slovo "skoro". Slovo "Já" jsem začal používat v některých ohledech, protože je mi vytýkáno, že jsem příliš neurčitý. A zase tak moc se nevyjadřuji.

    Ano vím že mé psané vyjadřování je pro mnohé peklo. A někdy působím jak bouře textu. Ale zrovna o seznamování toho není úplně málo co vím. Také jsem se párkrát podílel i na organizaci třeba speed datingu, dokonce i tady na nyxu.
    AREX
    AREX --- ---
    AREX: Ups, nechtěl jsem to tak velké, ale snad to zkousnete :D
    AREX
    AREX --- ---
    ROLAND: No vídíš, vypsal jsi co tě zajímá na ženě a kdy budeš lepší příležitost tohle vyzvědět než když si s ní povídáš aniž bys musel koukat do jejích kritických oči. Můžeš sám posoudit její inteligenci či vzdělání aniž by to měl zahrnuté jako nějaký nic neříkající parametr. To je právě ta lidská komunikace, která se v dnešní době hrozně vytratila.

    Jestli tě zajímá financování, přihlaš se do testovací skupiny, není nic snazšího. Neslibuju teda, že budeš vybraný, musím pak ty zájemce probrat na základě dotazníku, který budu posílat. Aby se třeba nestalo, že tam bude 20 chlapů na jednu ženskou :)

    To mě zajímá, co je podle tebe nezákonné na to, že si budeš případně "povídat" s 17-? Prozatím mám v aplikaci toto, možná to ještě upravím, ale takový souhlas dle mého naprosto stačí a nepotřebuju znát věk.





    ROLAND
    ROLAND --- ---
    AREX: Já se na jednu stranu ženám nedivím. Kdysi jsme si dělal i s pár lidma průzkum. A také mi stačí ty random náhledy. I když, když je fakt pěkný chlap, tak to jsou někdy creepy i ženy nebo spíše častěji psycho creepy. A nebavím se o tom, když sem tam někdy někomu něco nevhodného vypadne.

    A obávám se že creepy lidi neodradí žádná částka. To spíše nějaké cílené horentní vyplňování údajů.
    Mě třeba kromě vzhledu na ženě zajímá, její inteligence, jaké má vzdělání, schopnosti, co má ráda co ne abych to mohl porovnat se svými zájmy.

    To financování by mě ze zvědavosti zajímalo. Třeba bych ti pak mohl dát i nějaký zajímavý nápad či inspiraci.

    Jako určitě tam budeš muset mít - věk (ať už kvůli zákonosti). tak i pohlaví a orientaci a pak i lokaci.

    AREX: Nesouhlasím úplně, i v hlase probíhají signály. A já bohužel s hlasovým projevem a pak vizualizací jako výměna fotky, nebo setkání nemám min z 90% pozitivní zkušenosti. Ale tak já jsem nikdo. Jako určitě ti fandím a jsem zvědav jak dopadneš.

    I když, když mi prvně byly ty stránky ukázány hned to ve mě evokovalo někoho ala Badoo, B2, Tinder apod.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ZUULUU: jen pri beachi..:)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KULA: a tak holky umi byt zly, o tom jako zadna... a obcas ani nechtej.

    Jsem mel kdysi kamaradku, se kterou jsem pet let chodil na vandry (jen kamaradka, byl jsem tehdy stastne zadany) a myslel si, ze vime jeden o druhym snad vsechno, jen abych se od ni po tech letech dozvedel, ze jsem takovej divnej pavouk, o kterym vlastne nic nevi a netusi co si o me ma myslet :)
    KULA
    KULA --- ---
    ROLAND: a to ti řekli, že se toho každá bojí nebo vždycky bouchneš dýmovnici a zahalíš se do toho neznáma? Já jen, a to vůbec nic proti Tobě, oplýváš vlastnosti pitvat i nepitvatelné. Tvoje komentáře je tak vyčerpávající číst. Je to spíš souboj tebe a volného místa na internetu, kdy se ho každým textem snažím vyplnit do úplného bezvědomí.

    Podle mě si moc věcí namlouváš, na všechno musíš mít hned názor a to dost zbrklý. Méně je někdy více a místo vymýšlení obsahu zkus nebýt vlezlý, mít na všechno odpověď, používat méně slova Já a spíš poslouchat a třeba jen vytvářet podmínky proto, aby mluvila ta druhá strana.
    AREX
    AREX --- ---
    ROLAND: No vidíš a v případě randění přes hlas nemusíš řešit signály. Někdo může v hlase slyšet jisté emotivní zabarvení, ale to je tak všechno. Já taky sám nevím co jsou ty slavné "ženské signály". Bude to pro ně výzva jestli si zavedou nějaké nové založené na hlase :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KULA: myslel jsem to tak, ale jak pise ROLAND, tak panic zas neni.
    KULA
    KULA --- ---
    PALEONTOLOG: ne teoreticky ale v teoretické rovině spíš, ne?
    AREX
    AREX --- ---
    ROLAND: Děkuji za obsáhlý komentář.

    Je jasné, že ně vždycky se to povede abys okouzlil hlasem a pak i "chemií". Je to na těch lidech jestli si budou raději déle povídat, třeba v nějaké fázi se mohou popsat jak vypadají a později vyměnit fotku. Přeci jen to odmítnutí je snazší v tom hlase.

    To, že dneska ženy chtějí vždy fotku je docela přirozený vývoj situace. Vem si, kolik "creepu" a podvodníku se na netu pohybuje a vydává za jiné lidi, jak jsi sám psal. Já se těm ženám vůbec nedivím, že jsou opatrné. A navíc potřebuji nějaký filtr, který jím pomůže rychle najít tzv. zrno mezí plevou. Tohle v té mojí aplikaci odpadá, protože si nijak nevybíráš a tudíž nepotřebuješ ani filtr a hromady parametrů.

    Nějaké nápady na financování mám a v podstatě to chci pak probrat s testovací skupinou až to začnou používat. Určitě to nebude nijak předražené, protože logicky potřebuji aby tam bylo co nejvíc lidí. A zároveň chci aby ta částka odradila běžného "creepa", který chce jen prudit.

    Sorry, ale parametry fakt ne kromě pohlaví, jazyka a lokace. Zvažuji o něco jako věkové kategorie, ale nic víc. Souhlasím s tím co řekla ZUULUU, jakýkoliv parametr může být lež, takže čím méně, tím lépe. Raději ať si to ty lidi řeknou při hovoru.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    PSYCHO: ženy jsou v tomto obecně obratnější než muži.

    KULA: Já jsem introvert, takové to nezajímavé tajemství temnoty neznáma, okolo kterého se šíří různé fámy a kterého se skoro každá bojí. A když to nějaká prokoukne tak se pak někdy začínám bát já. :)
    Já balit holky neumím, potřeboval bych aby měli takový ten semaforek červená, zelená a ideálně žlutá? Popravdě mě nějak ...
    Já prostě ty signály nevidím, pokud nejsou pro mě jednoznačné. A také pokud mě daná holka nepřitahuje. U druhých je to pro mě jednoduší a asi často ty signály mezi nimi vidím i dříve než si to sami uvědomí. Ale už jsem z toho také dávno vypadl.

    A pokud něco skončilo postelí, tak jsem nebyl ten lovec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam