KULA:
V listopadu - proto přeci z práce jsem sem napsala ty dva příspěvky o bytě (jak kvůli tomu, že jsem viděla bývalýho snoubence, tak kvůli mailům od táty, co má stále muj podíl z prodeje bytu a stále mi ho zadržuje a s jeho přítelkyní mi ho prej nedaj, dokud se nepudu někam léčit nebo radit nebo co, nevim, nechápu, myslela jsem původně, že to, když mě přeci táta ani neviděl a jen řešil částky na byt po telefonu a na schůzce s bývalým, začal pak zase bývalý snoubenec, aby mě mohl jen tak před svatbou v mym náhlym bezpracovním stavu a náhlym bezdomovectví způsobenym machinací táty s bytem, jen kvůli mým nervům ze ztráty práce a jednomu PMS (po letech věrnýho soužití ve společný domácnosti, a podle mě právě se už jen zlepšujícího k dokonalýmu souladu a miminku a mýmu pobytu už v klidu pár let jen v domácnosti a mimo stres z kolegyně), jen tak kvůli jeho rodišti a tátovi opustit... ), ty jen dva příspěvky o bytě, který tu vedly opět k mýmu obtěžování a zdržování do práce krávovinama, že na jeden byt (, co pocházeli z bytů předků mámy a jejího dekretu navíc na směnu na její velkej byt, co se dělil pak na dva a v jednomž z nich pak táta díky mámě léta levně bydlel a pak už ne a slíbil mi ho původně, nebo že ho budeme moct doplatit, což mi pak znemožnil, za spolupráce bývalýho snoubence), jsem neměla údajně já, abych si mohla pořídit dítě a nechat pokračovat náš rod, prej nárok, že byt byl prej táty, když na něj dal jen 350 tis. z milionu a a základě toho měl jméno v katastru...
Kdyby mi táta ten podíl nezadržoval nějakými nesmyslnými ultimáty, asi bych totiž sbalila prachy a svoje úspory a zmizela na Moravu pak a jsou podle mě i šnace, že za ten rok, co zůstal bývalej tam sám, bych třeba stalkingem jeho tatínka zařídila, že by se fakt k věrný ženě, co ho milovala fakt moc a doprovázela všude, fakt vrátil a nechali by mě pak chvíli bez práce a kolegů nebo kolegyně, co mě občas vyhecovávali, takže myslim, že kdyby mě jeho otec znal, tak jak jsem byla doma právě krom pracovních věcí úplně klidná a milá a hodná a milovala jeho syna, že by třeba mu domluvil a on by se ke mně vrátil....protože jak jsem byla dvakrát naštvaná z práce a opilá někde na akci proto a pomluvám nějakejch feťáků, ani by jeho táta neviděl přeci, tak by mě viděl jen jaká jsem doma = hodná a milá ženuška bezproblémová, a na nějakou nedovzdělanou drzou kolegyni bychom si pak, až už bych měla mimíse, jen posvítili, rozchod/rozvod by kvůli takový tlusťošce brejlatý stejně starý rozvedený opuštěný a jejímu opruzování mě v práci, co už jsem začla fakt dělat během její měsíční dovolený i za ní, levou zadní, nehrozil...
Což vedlo opět k tomu, že když jsem se zase vrátila k seznamce a byla on topic, mě tu opět zdržovali a otravovali do důležitý práce opět s nějakejma terapiema nebo co, proto, že mě dali zdrogovat a znásilnit a dělali tu tak ze mě MAGORA...
Přitom já nic netušila a bývalý snoubenec už si, světe div se, na Moravě už po roce dokázal v jeho 42 letech, najít holku jeho věkový kategorie 35+, což tedy nevim, jak dokázal...pokud to tedy není šereda...ale má boru jako já, takže asi náhražka a práci má, tak třeba jsou spokojený a už maj třeba mimíse... Bodejť by ne, když je to ,,Pražák", co v mym městě Slovence a Slovákovi pronajímá garsonku a je ,,prachatej" meanwhile já ing. jsem opět a znovu, teď už zas díky teroru na nyxu, potenciální bezdomovec a to ,,otravný nesamostatný nic, co se o sebe neumí finančně postarat" a nemá za 7 let HPP práce díky krizovkm platům 2011-2014 našetřeno ani 1,5 mega na půlku bytu na mimíse, zrovna když mám končit v práci a těhotnět, že.