Jinak tedy odpovídám místo ignoru: ,,dětnatý" je bežný výraz.
Ale ještě jsem ho vygooglila - a jasný, kam to vedlo.
Více viz mimibazar - sektor gama-zéta-théta 9, druhý časový kvadrant x, na ose y je to fáze mimís 1 (tj. ten, co se má z důvodu bezpečnosti matky i životaschopnosti/zdraví dítěte dle gyn. nutně stihnout do těch 35-38 let - viz já a muj náhlý problém s bytem, teď když se mi potom, co jsem jen chtěla holky varovat, směje část okolí, co potkávám, kvůli mýmu znásilnění nějakým demem, už i problém s hledáním partnera, ovšem na seznamce byl problém i předtim...ale mohlo to pak být jinak všechno, že, to i s mou prací, morčetem, i dalším vývojem situace s hledáním partnera, ať už tam, kam se chodím bavit, nebo i jinde v okolí...):
https://www.modrykonik.cz/...volne-diskuze/snazilky-o-prvni-mimi-prvotehulky-a-prvomaminky/?page=636
cituji:
,,My ze čtvrté Bé už po několikátééé ))
,,Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!
jen pojďte mezi nás holky jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)
(
následují obrazce znázorňující zřejmě nějaká mimozemská tělesa, vyskytující se zřejmě poblíž hvězdy Antares ze souhvězdí Štíra):
_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?
(Ctrl F pak háže v této vědecké disputaci jen jediný výsledek: )
cituji: ,,jasně holky budem to mít v pohodě, podívejte se na maminy atd a jak to zvládaj.-)
hehe: to chce klid a nohy v teple, já ma jen dvě
dětnatý kamarádky"
konec citace.