GRANTORINO:
No dyť jo, tak jsi pánům opět vysvětlila, že ty jsi přeci taky stejný ,,otravný nesamostatný nic" jako já, že se o sebe stejně jako já postarat neumíš = postarat se o sebe neumíme, ani jedna tu hypotéku na ty 1,5 mega nebo tři mega nemáme, že, já chtěla dítě i přesto...a sama potvrzuješ, že nedostat nic od rodičů, že by bylo jak jsem popsala níže, dost riziko si to dítě pořizovat, pokud bys neměla kde bydlet jen byla v bytě partnera (nebo jak já později v drahym nájmu, kterej platil vlastně on z jeho programátorskýho platu a pronájmu jeho garsonky, což bychom jinak pak s dítětem platit těch 18 tis. /měs. za blbý 2+kk čko, de facto stejný jako bylo to moje, co táta prodal, nedávali - stačilo by jeho škobrtnutí v práci a byli bychom v pytli, tedy já z toho určitě.
Nicméně v situaci, do jaký mě pak tim lasem, co na mě hodil táta převodem toho bytu a ještě bývalý snoubenec jeho zmizením den poté (, co jsem se že se fakt muj byt převedl, dozvěděla), V TAKOVÝ SITUACI BYCH JINAK, BEJT UŽ TĚHOTNÁ, COŽ JSEM MOHLA UŽ I Z TAMTÝ PŘEDCHOZÍ PRÁCE NA DOBU URČITOU VLASTNĚ NE Z TÝ VÍC V OBORU PAK, ZE KTERÝ JSEM SPÍŠ PLÁNOVALA PAK NA MATEŘSKOU JÍT A KDYŽTAK SE DO NÍ VRÁTIT, ŽE BYLA ODBORNÁ A MOC MI NA NÍ ZÁLEŽELO A RÁDA BYCH (možná i místo nějakýho part time jobu) se do ní vrátila a pak JI DĚLALA DOBŘE AŽ DO DŮCHODU, Z TAKOVÝ SITUACE BYCH BEJT UŽ TĚHOTNÁ, KDYŽ SI VZPOMENU, DO JAKÝHO STAVU MĚ TO JEHO ZMIZENÍ A TEN POCIT, ŽE MĚ OPUSTILA LÁSKA A NEMÁM I KAM JÍT, Z TAKOVÝ SITUACE BYCH JINAK BEJT UŽ TĚHOTNÁ, DOZAJISTA POTRATILA!!
Ale jak jsem psala, bejt těhotná, tak místo posílání mě za odborníky kvůli tomu, že jsem chvíli křičela o ztrátě práce a měla PMS, by ho spíš táta jel přitáhnout za flígr, že jsem mu řekla, že si mě měl brát, což by on pokud neni lhář, potvrdil, tak ať to kouká udělat, že ví, že doma jsem jinak klidná,a že kdybych nadávala kvůli tomu, že na mě chce tágař volat policii kvůli taxíku s drahou nástupkou v lokalitě, kde jsem jinak byla zvklá dostopovat lidi, co taky jedou na akci nebo i část dojít, nebo kvůli parkování ve Šp. u hotelu za den, kdy už jsme neměli půjčený auto, nebo kvůli tomu, že mi zničí při huštění ventil u kola nebo kvůli práce, že JE TO JEDNO, ŽE JSEM JINAK HODNÁ, STĚJNĚ BUDU V DOMÁCNOSTI A ŽE PŘÍPADNÉ VÝDAJE, KVŮLI KTERÝM BYCH ZUŘILA ZAPLATÍ...ABYCH NEMĚLA DŮVOD Z CHUDOBY, JAKO MOJE MATKA, KTERÝ NEDÁVAL ŽÁDNÝ PENÍZE, ZUŘIT...
A jeho tatínek moravskej by mu přeci to, že nemá opouštět těhotnou ženu, co mu byla věrná a milovala ho a jinak je bežně doma milá a hodná, jen potvrdil, A ZASTAL BY SE MĚ, NE NAOPAK! Tím jsem si jistá.
Že to je styl jen zejména nějakejch Ukrajinek nebo Mongolek nebo Rusek (třetí S. zavře oči) nebo Čongyň, nemít kde bydlet a pořídit si klidně dítě, víme...o tom žádná...cigánky z toho vynechám, ty jsou tu přeci jen po staletí a narozdíl třeba od Rusek víc doma (S. zavře oči a ani nevim, jestli ona má kde bydlet, kolik tu má její ruský klan bytů nebo jestli taky jen s ,,kariérou" asistentky, co má ,,životnost" tak tři roky max, vlastně jen bydlí s mužem a taky vlastně bydlení nemá, ani hypotéku, přitom radí abych neřešila a peníze a nedělala kvůli zbytečným výdajům scény, přitom ani nevím, jestli našetřila alespoň tolik, kolik já do toho roku 2018)...nic proti.
To je prostě složitá věc. Nějaká ta zodpovědnost a uvažování, než se nechám zbouchnout - tak vidiš, kdo bydlí, těhotní - je to o bytě.