REBORNA:
To je tedy pro TE., která vůbec nepochopila, že se mnou s penězi neměl problém můj snoubenec, ale to táta nebo spíš jeho přítelkyně, která chtěla, aby ještě za jeho života prodal ten byt po rodičích a prarodičích a z dekretu mý mámy, MOŽNÁ TROCHU I PODVĚDOMĚ, ŽE BY SNAD ŽÁRLILA NA MÁMU A CHTĚLA NÁM DEFINITIVNĚ ROZESRAT RODINU, ABYCH JÁ NEMĚLA DÍTĚ PROTO, ŽE NEBUDU MÍT TEN BYT A BYDLENÍ DÍTĚ A TÍM PÁDEM TÁTA VNOUČE ŽÁDNÝ, TEDY UŽ ŽÁDNÝ GENETICKÝ POJÍTKO S NAŠÍ RODINOU, TÍM ŽE JÁ PRODEJEM TOHO BYTU NEBUDU MOCT MÍT DÍTĚ, A UŽ JEN POJÍTKO S TOU JEJÍ, CO MĚLA BYT PO JEJÍM MRTVYM MANŽELOVI A DÍTĚ S TÁTOU NEMĚLA A JEMU CPALA JEHO SYNA, KTERÝMU TÁTA NAŠEL PRÁCI JEŠTĚ A JEHO BRATRA, CO MĚL ŽENU A DÍTĚ A PAK SE ROZVEDLI, PROSTĚ TÁTOVI CPALA SYNA TOHO JEJÍHO SYNA JAKO VNOUČE A ON HO BRAL AUTEM DO ZOO A ŽE JE TEN KLUK PREJ ROZTOMILEJ A TO I PAK BABIČKA, MAMINKA Z TÁTOVÝ STRANY PROVALILA DO TELEFONU, KDYŽ JSEM JÍ VOLALA, AŤ TÁTOVI JEŠTĚ DOMLUVÍ, AŤ BYT NEPRODÁVÁ, NĚJAKÝ ŘEČI, ŽE TÁTA UŽ MÁ JINOU RODINU A ŽE MÁMA MU PREJ NĚKDY NEUVAŘILA, COŽ ALE NEVIM, JAK SE TÝKALO BYTU, O KTERYM BYLA ŘEČ, TEDY BYTU Z MÁMINA RODU A NE TÁTY A BYTU JEJÍHO PŘECI...
Takže to je ten hnus, jak psala jedna ze S. mně , že třeba i když asi věděla, že ten byt blokovali a já musela sedávat s klukem léta na schodech a ani na návstěvu ho pozvat nemohla, že v tom mym bytě byl stále táta a ona, ale pak se to rýsovalo, že prostě byt po jeho mámě bude jejich objektem zájmu, jenže mě zajímal ten 2+kk z dekretů MÝ RODINY, TEDY BABIČKY Z MÁMINÝ STRANY, a ona asi věděla, že bych jinak ten byt zdědila a chtěla jsem ho tátovi doplatit, a že bych tak konečně bydlení byt a dítě měla a ještě snad po tátovi něco chtěla, ale tomu ona chtěla třeba podvědomě zabránit, aby měl vnouče, což by bylo dítě moje a vnouče mámy taky, že, prostě naší rodiny, ne její, co s tátou dítě nemá a vydává cizí lidi, co já ani neznam, za jeho rodinu, ale to mě ani nenapadlo, protože já měla od něj byt léta slíbenej a pak i mu ho chtěla doplatit a že mi bylo jasný, že se ona bude sápat na revanž po bytě maminky z jeho strany, tak to jsem řekla, že to ať pak prodaj, tomu jsem se nebránila, to jsem tátovi řekla a ségře předtim na večeři taky...
Ano, je to tak, bylo mi 36, tedy skoro 37, jsem už 2 roky od zmizení bývalýho snoubence, se kterým už byla svatba a mateřství na spadnutí sama, tedy rok od přestěhování sama, tak dlouho jsem nikdy sama nebyla, nemám partnera a nemám byt ani dítě.
A bylo víc faktorů, co za to mohli, celej ten vývoj tý situace kvůli mý práci, bytu, všemu.
A jak psala S. něco o hnusu, tak podle mě je hnus, že přítelkyně táty i on ví, že jsem kdysi kvůli penězům a více věcem dítě mít nemohla a nesměla a taky něco o tom, že když jsem to potřebovala, nikdo mi neposkytl výživný, nebo malou částku, a když jsem to pak proto potřebovala, ipo rozchodu a z mnoha důvodů, nikdo mi preventivně neposkytl psychologickou pomoc, nikoho jsem nezajímala, moje problémy možný a tak jsem prostě chodila dál, jako by se nechumelilo, do školy, bez uvolnění, pomoci nebo opory...a to pak právě vedlo do stavu přetížení a vyčerpání ještě shodou okolností v tý škole, jak se mi to tam předtim kvůli tomu rozchodu, tomu po tom, i že jsem neměla výživný, natož pak neváhat o malý částce peněz a třeba zbytečně je vydhodit, a všmu tomu po tom a tomu mýmu traumatu a po tom a dalšímu stavu z toho všeho postupně zkomplikovalo a to mě pak opravdu už přivedlo do nějakýho psychickýho stavu takovýho, že to psychologa už na konci zkouškovýho chtělo, tedy o prázdninách,...
A když pak jsem dostudovala a peníze našetřila a byt si konečně mohla doplatit a TO DÍTĚ KONEČNĚ MÍT, sice až 10 let poté, ale konečně, a s bydlením a bez problémů a mát ho a být tak už bez jakýchkoli problémů, TAK MI PŘIJDE PRÁVĚ NAOPAK FASCINUJÍCÍ A ŠÍLENÝ TO, ŽE SE VŮBEC TÁTA NEBO JEHO PŘÍTELKYNĚ, CO INICIOVALI PRODEJ TOHO MÝHO BYTU NA MIMINO, MI TU DOBY PŘED VÍC JAK 10 LETY PŘIPOMÍNAT A CELOU TU VĚC EVOKOVAT A POSÍLAT MĚ ZA NĚJAKÝMI ODBORNÍKY FORMOU MAILŮ, JEN PROTO
, ŽE PRODALI DE FACTO DĚDICKY MUJ BYT PO RODIČÍCH MÁMY A CELOU TU VĚC TAK STAROU MI JEŠTĚ EVOKOVAT A PŘIPOMÍNAT A STARÝ ROZCHODY, FINANCE A MOŽNOSTI A NEMOŽNOSTI MIMIN, V DOBĚ, KDY JSEM NEMĚLA OD TÁTY PENÍZE, ALE S BYTEM JSEM POČÍTALA, MI PŘIPOMÍNAT....
A o zrůdách, který si dělali ještě legraci z toho, že muj táta to myslel dobře, ale pak mě po prodeji bytu s vytáčkama, aby mi nemusel dávat peníze z prodeje bytu, za nějakými odborníky posílal a jáí mu na to chvíli skákala, nebo jeho právníkovi, co si na vlastní dceru, co se předtim měla vdávat a chtěla miminko z penez z prodeje jejího bytu a tak ještě toho z legrace zneužili a zdrogovali a znásilnili, už lze jen napsat, že dokonání toho nsvinstva na mě, abych zase se zhroutila, je fakt něco tak zrůdnýho a bezcitnýho, že ani nevim, co by se snad ještě mělo ženský, co se nesoudila prostě, ale jen se dala obelhat části vlastní rodiny,když už chtěla miminko, provést, než ji po ztrátě snoubence, tedy milovanýho muže, co si jen tak zmizel, a bytu a ještě jejího bytu a možnosti mít miminko ještě zdrogovat a znásilnit, kdo jako tohle vymyslel, kterej póvl, bezcitnej pošahanej nemocnej, svinstvo takový.