• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: takže si to jen doleštíš, jo, na to se ptal. asi každej ví, že se kámen dělá diamantem
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: Kamen riznou v kamenictvi na hrubo a ja ho pak dal srovnam a opracuju do hladka. Pak se zalejva epoxidem
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: všechny se dělají diamantem, asi se ptá, jestli si to děláš sám. já bych řek, že ne
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: diamantakem
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    VENDULKA: Byli jsme spolu 6 let a už je to 10 let zpět, tož jsem trochu nervózní.
    TERAMORPH
    TERAMORPH --- ---
    OMNIHASH: Marty vsechno reze a brousi v posteli, samozrejme.... :D
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    REBORNA, já už to tu nečtu, tak nemusíš furt SUBkovat :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: kde rezes a brousis kameny?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SIBILLE: To je jak ptat se kuchare jestli by si dal svickovou kterou vari pro zakaznika, nebo jiny jidlo. Ja bych tady konkretne volil pruhlednou nebo bilou barvu, ale nahodil jsem to treba na instastories a 20 lidi mi psalo, ze ta modra je naprosta bomba :)
    ISCH
    ISCH --- ---
    REBORNA: Ono to nevyslo ne kvuli dekretum, bydlistim etc., ale kvuli tomu, ze jsi magor.
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    _BENNY: presne, vypada starsi a ne na svuj vek. Trosku zahledena do sebe, kdyz si mysli, ze je princezna a vsichni se z ni posadi na prdel. Rozhodne bych, na jejim miste, nekomentovala kdo je stary
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Ja bych jen poznamenal, ze muj tip s tim, ze se vylila a nikdo ji nechtel, byl spravny.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    that escalated so quickly!

    REBORNA: vypadas strasne falesne. sotva zaklapne fotak, prestanes se nucene usmivat a zacnes PROSTE RVAT A BRECET a vsechno chtit. a navic jses uz stara stejne jako ty fotky.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    KOUDY: Já chápu, že zákazník je pán, ale ruku na srdce, tobě se to líbí?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Pořád ti nedochází, že nic jako nárok na byty, peníze, manžely, mimísky neexistuje?

    Kdy a za co jsi Reborno někomu naposledy poděkovala? A prosím, zkus se držet té otázky. Povede se ti odpovědět? Děkuju.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: onanyx?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SIBILLE:

    Jsem přišla ožralá a naštvaná z jednoho klubu plnýho vysmahlejch zamrzlejch pubertáních dementních trapáků jako je N. a ve zbytku cizáků...

    Se s tim smiř.

    Jo a těm vzkazuju, jak to tu bylo?? Cituji: ,,Přestaňte (v mym klubu) tapetovat mejma ( finančně-bytovejma ) problémama a jděte do hajzlu s mym bytem a hypotékou místo bytí pár let v mym městě v domácnosti a moct mít miminko , jsem na párty, chci se bavit a ne tu koukat na moje problémy, v tvý osobě - cizáku vlezlej!! Co mi tu blokuješ byt, abych nemohla mít miminko a bejt pár let v domácnosti.

    Takže vlastně kvůli bytu (fotrovi a býv. snoubenci, a na peníze jsem pak masrně čekala, pár šušní z prodeje bytu mýho, a pak proto, co jsem tu jen napsala a co mi tu kvůli tomu provedli, nemůžu už ani s hochama přátelsky v jednom prostoru si vedle nich přátelský víno/oni biera dát a v jednom prostoru si s nimi zatančit!

    A odnese to i zisk generující turista, pže mám podezření, že on tu má byt taky a já kvůli němu ne a byt a miminko nemůžu kvůli jeho organismu zaclánivýmu, co blokuje byt, ve svym městě mít!!

    ,,Jdi pryč cizáku, nechci tě vidět, kazí mi to jen náladu, se s tim smiř!!"

    TOREIP:


    Prosim??! Děláš si srandu??!! Já jsem ženská, co se měla vdávat, skoro pět let byla s partnerem, předtim i pak léta poctivě pracovala a mohla mít teď, kdyby neodešel do rodiště, dítě taky! a že ho nemám, to na tom nic nemění!
    A co jako??!!

    Mě tu ty pablbové + nuly + jeden potenciální kriminálník obtěžovali a pak uráželi do kurev jen proto, že když se se mnou rozešel po 3 letech kdysi dávno kluk, tak jsem na něj čekala, ale celý dny nvolal, tak pak jsem šla k jednomu dalšímu DJovi domu a něco s nim měla....Ale jak jsem psala, to pak vedlo, že ten muj bývalej tehdy dávno se pak proto, že jsem ho nenáhaněla, alespoň ozval a chtěl se vidět...

    Takže no a co jako?

    ... a to bylo prosim před víc jak 10 lety a oni mě s tim i po letech, když jsem měla pak 5 let jen jednoho muže a měla se vdávat a nevyšlo to taky kvůli jeho rodišti, za což já nemůžu, tu s tim obtěžovali, psali mi hnusný věci, a já nechápala, proč to jako dělaj. A přecházela jsem to, ale pak nedali pokoj, tak mě to mrzelo, ale to byl ještě slabej odvar, než na co jsem přišla.


    Místo aby byli rádi, že maj párty a nezatáhli jim to policajti a ještě tam všem ženám, co se s nimi přijeli pobavit a pokecat, pomohli a zajistili, aby byly v bezpečí pomohli, tak VONI JEŠTĚ VE SPOLUPRÁCI TADY S TIM BLBEČKEM VYMATLANYM, CO SNAD ANI PODLE TOHO CO NĚKAM PÍŠE NIKDY LÁSKU A NORMÁLNÍ VZTAH NEMĚL, MI UDĚLAJ TOHLE??!!

    To je ostuda a selhání za mě gentlemanství a mužský role pomáhat ženám zajistit jejich klid a bezpečí a k soukmenovkyni, co měla ty lidi ráda, ZRADA OD TĚCH LIDÍ , CO NEMÁ OBDOBY!!

    A ani nevíš jak mi to pak bylo líto a jak jsem tu brečela, a apk v šoku i vyděšená, když mě tu ještě ta nechápavá jako já, zastrašovala.



    A pak mi tu nadávali taky, nebo někde na párty ty kokoti s pubertou zamrzlou, zrovna jako na potrvoru v době, když mě skoro-manžel po letech soužití opustil, nějaký urážky a posměšky jen proto asi, že kdysi dáávno když se se mnou po skoro třech letech kluk rozešel a já se chtěla seznámit, jsme se domlouvali na tom, že se budem vídat a na kolo v Praze jezdit s klukem, co měl prej komplikovanej vztah s holkou na velkou dálku, ale že se málo vídali a že tu byl prej pořád sám, a já to jen nepochopila, místo kola jsme šli na rande a pak nějak jsme se ožužlali v parku....

    A vlbec jsme spolu nespali a on věděl asi, že se mi líbí a že s nim chci chidit, tak neměl se mnou nikam lézt.

    A to jsem se mu za to když vyšlo najevo, že pak ona se třeba do Prahy stěhovat bude a vážnej vztah se z toho vyryýsoval, což já nevěděla že jsem je neznala, JEMU OMLUVILA a nikomu o tom neřekla a šla radši balit jeho kámoše, co se mi taky líbil....


    Takže jsem se jemu omluvila, nic neudělala špatnýho, je to víc jak 10 let a nevim, proč s tim někdo ještě po víc jak 10 letech obtěžoval, když jsem si pak normálně na šla na tři roky kluka jinýho a pak měla čtyři roky toho svýho bývalýho snoubence, se kterým jsem léta žila a jsem normální slušná ženská, co jen prostě kdysi dávno měla jeden půl rok a pak za dva roky taky jeden půl rok prostě nějaký potíže se seznamováním s tím si muže najít.

    Takže tak!


    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: "ty máš krásnej stůl, můžeme si tě pohladit" ? :o
    EKG
    EKG --- ---
    VENDULKA: Ten druhy musi pravdepodobne stravit vecer s manzelem/kou. Takze ten prvni to musi odsukat za oba.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VENDULKA: osobne se do chobotnic nezaplytam, jsem takova spis jako labut
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NAVARA: Instagram :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam