• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    Nikdy jsem nebyla zmatenější ohledně toho, na kolik vypadám.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    EFFILA:
    REBORNA:

,, vsichni se z ni posadi na prdel." Proč bych jako měla chtít, aby se ze mě SIBILLE posadila na prdel??!! Je to žena a já nejsem lesba.

Ta fotka je tu proto, aby viděla, komu vlastně ty svoje narážky psala....ale fotku nějakou v jinym oblečení a jak sedim v práci a po očku jsem koukala, co mi tu píše, jsem dát nemohla, že žádnou nemám...obvykle jsem se v práci na firemní smartphone nefotila...tedy vůbec!

REBORNA
    REBORNA --- ---
    To leda z pohledu 23 letýho cucáka nějakýho.

Podle kterýho všechny ženy kolem 30 vypadaj jak 40-50, no pže je to cucák a hovado mladý nedomrdlý, že ženy 30+ jsou podle něj za zenitem, bodejť by ne, když je to zhovadilej trapnej cucák, že.

O nějakých citech nebo rozumnym uvažování o tom, co dělat a co ne a nějakým svědomí nebo zodpovědnosti nebo důsledcích anebo povědomí o citech ženy, ani nemluvě.

Na 45? Pak by ovšem SIBILLE, která vypadá na fotce současný tak o 3 roky - 5 let starší, než já na tamtý, vypadala přeci na tý fotce na 50....což je blbost, vypadá normálně na 30- max 40 přeci a na jiných fotkách vypadá mladší, já vybrala přeci záměrně tuhle a napsala to proto, co mi předtim napsala ona, ne se porovnávat, což ona ale jako žena, co chápe ženský emoce a akce a rekace, nerozdíl od chlapů, myslim, velmi dobře pochopila.

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NAVARA: a vlastní krédo je kde
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PALEONTOLOG: přizpůsobeno publiku ;)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NAVARA: no kámo, ty se zas projevuješ na 14
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: na té vpravo vypadáš na 45…
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    EFFILA:

Já se s ní srovnávat nechtěla a nešlo ani o věk ani o to, že bych si snad myslela že je ošklivá, a já sama stárnu, šlo o nadsázku k tomu, co psala...co psala ošklivýho ona mně, a to když mě ani nezná a do tý doby mě snad ani neviděla, což asi nechápeš, že jsi to tu tehdy nečetla.

Nevim, jedna z těch fotek je starší právě a jedna je naopak stará jen tři roky a vypadám snad stejně mně to na 35 přijde dobrý, tedy mně je to jedno, jen vim, že mi lidi tehdy podle tý tři roky starý fotky tehdy k mým 32 nebo 33 letem jen asi 25 hádali a sama jsem dodala, že na párty mi kluci ještě vloni 26 tipovali a sama jsem dodala, že to nechápu, že asi muselo být tam hodně šero a světlo tlumený, to jako s humorem sama ze svýho věku a stárnutí, ale starostmi se stárne a těch já měla po rochodu nebo spíš zmizení mýho muže až nad hlavu, smutku, trápení, i zoufalství i vzteku kvůli tomu bytu i kvůli tomu, co mi pak s tátou do maiů nezávisle na sobě psali, když já mohla mít svůj byt a klid.

A tim, když se člověk něčim trápí, tedy někdo mu ublížil a jeho to trápí, zhroutí se a brečí nebo se vzteká, mrzí ho to, prostě různý pocity, se stárne taky.

NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: "Já byla v tý době manažerka"

Vidíš jak rychle ta "sláva" pomíjí…
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TOREIP:
    REBORNA:
    REBORNA:

,,jak se vubec opovazujes srovnavat se Sibille " a "nulo" A K TÝ NULE?? Já byla v tý době manažerka! A já se s ní tam nechtěla srovnávat, nešlo o srovnání, jen odpověď na to, co ona psala mně o tom tady, že bych sem neměla lézt. A K TÝ NULE?? V tý době, co mě tu uráželi a zamotávali a já nechápala proč, jsem byla ještě manažerka a jukala do toho jen v práci nebo po večerech po práci a snažila se zuby nehty držet on topicu ze seznamek, ale zase to tu bylo znovu pak něco proti mě jen kvůli dvěma příspěvkům o bytě a dvěma vysvětlujícím, jak došlo k tomu, že jsem já na seznamce a sama a jen vysvětlovala na ty urážky tady, spíš pro známí, co jsem viděla že to čtou, nebo i teoreticky jednoho potenciálního nápadníka, popř. další, že ve vztahu s normálním chlapem se kterým jsem bydlela, jsem (až na nějaký vyprovokování z práce, což bylo asi dvakrát nebo s něčem na nějaký blbý párty, kde jsem se kvůli práci, jeho předchozímu vyprovokování a tomu, co jsem tam od někoho zaslechla opila), nijak špatná ve vztahu nebyla, jen prostě mi pak ruply nervy a když to bylo pryč a já už v pohodě, odjel, ale pak se nevrátil právě že blíž rodišti chtěl, což neni moje vina.

Takže v tý době, kdy mě tu zamotávali a uráželi a otravovali a já nechápala, co to sem tahaj, a snažila se být v tématu a pak bych se třeba chtěla seznámit i tady jinak, kdyby se tohle nestalo, jsem byla manažerka, ty ,,nule".

KOUDY
    KOUDY --- ---
    REBORNA: no a jak to vypada s bytem teda?
    KULA
    KULA --- ---
    VENDULKA: kdyby jsi nekecala, něco se Ti zaseklo mezi zuby ;)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: *kolem mě pohybovali
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TOREIP: ,,jak se vubec opovazujes srovnavat se Sibille " A já se s ní tam nechtěla srovnávat, nešlo o srovnání, jen odpověď na to, co ona psala mně o tom tady, že bych sem neměla lézt.

A že ty lidi se kolem mně pohybovali v zimě i teď?!! A vídám je občas! A s některými se vůbec nechci ani pozdravit, abych si na tohle co vzniklo a bylo mi způsobený tady nevzpomněla a náladu si na zábavě nekazila.

Což stejně nejde a někdy se kvůli tomu třeba opiju víc a divně chovam. že si na to a ten humus a jak mi tu i lidi záměrně ubližovali a psali hnusný věci ještě, vzpomenu. I když od cizích mi to bylo jedno, ale četli to známí a mně vadilo, že lidi co mě vůbec neznaj o mně píšou blbosti, ale taky mi vadilo, že ženská, co mě jen jednou slyšela a to jsem jen něco jemu vysvětlovala a nic špatnýho ani neříkala, co si pamatuju, a ona mě vůbec nezná s námi v domácnosti přeci nebyla a vůbec nás jako pár neznala, jen někde zahlídla pak už, psala taky věci hnusný, za což ale od prvopočátku může moje odpověď na něco a takže vlastně ta konverzace s jinými lidmi, co bylo záměrně proti mě a škodili mi, konverzace, co se pletla do mýho on topicu o seznamce, konverzace, co vznikla tady kvůli tomu, co se stalo vloni.

REBORNA:
    SIBILLE:
    TOREIP:

Tobě přijde jako NORMÁLNÍ ŽENSKÁ, která ženě, která žila léta věrně se svym partnerem dlouholetym, se svym druhem, pak jí nevyšla svatba a přišla o bydlení, pak se zmátořila a našla provizorní práci a přestěhovala, byla na dovolený z maminkou si spravit náladu a vyjet vem líp zapomenout na hrůzu, co prožívala při čekání na svou lásku, jestli rozmyslí nebo vrátí nebo ji vezme s sebou a slib nebo spíš slovo, že si jí vezme dodrží, protože my se fakt předtím moc milovali a ty problémy fakt jen kvůli tý mý změně v práci nastaly, jinak by vše bylo jinak a třeba taky, kdyby už ten muj byt se na mě převedl, byla bych ohledně konci v práci pak doma víc v klidu třeba, nepanikařila a nehysterčila, ale to bylo to PMS prostě...

...Takže tobě přijde jako NORMÁLNÍ ŽENSKÁ, která ženě, která žila léta věrně se svym partnerem dlouholetym a pak vyjede STANOVAT A NA PÁRTY SI DÁ JEN VÍNA BÍLÝHO TROCHU, ALE PAK K RÁNU PANÁKA NA ZAHŘÁTÍ A TROCHU VÍC SE OPIJE, ALE NORMÁLNĚ BY JEŠTĚ SI TAM SEDLA NA ZEM A DO STANU PAK PO CHVÍLI PO SVÝCH SPÁT DOŠLA...

, ALE PAK JÍ NĚJAKEJ HAJZL PÍCHNE A OMÁMÍ NĚČIM, TAHÁ PO STAGEI, LÍBÁ, PODEPŘE SICE A VYPADALO TO, ŽE POMŮŽE, PODPÍRÁ A ŽE DÁ NĚKAM OPILOU SPÁT ABY JI NEOKRADLI NEBO ABY SE NEUMAZALA, KDYBY TAM V KOUTKU NA STAGEI USEDLA, ALE MÍSTO TOHO JÍ ODTÁHNE NEVIDOUCÍ SE SVĚŠENOU HLAVOU NA KRAJ LESA A TAM JÍ CHCE ZNÁSILNIT NEŽ ONA UPADNE DO KOMATU A POZVRACÍ SE, A TO NE Z TOHO ALKOHOLU ŽE BY TOLIK PILA ABY ZVRACELA, ALE SAMOZŘEJMĚ Z TOHO, CO JÍ PÍCHNUL!! Třeba ketaminu nebo injekce znásilňovací.

A když ona je už pozvracená, tak jjí ještě pozvracenou ošahavá, což jsem i v tom komatu cítila!

...Takže tobě přijde jako NORMÁLNÍ ŽENSKÁ, KTERÁ ZNÁSILNĚNÝ ŽENĚ, CO TU CHTĚLA JEN ZATÍM NIC NETUŠÍC K ČEMU PŘESNĚ DOŠLO A JEN S PODEZŘENÍM NA PÍCHNUTÍ CO MATNĚ ZEZADU CÍTILA (nejdřív že by nco ve vodě bylo, ale to mi přišlo jako blbost pak, tak jsem ji doma vylila ten důkaz s otisky člověka, co mi koupil vodu, že mi bylo visící na něm špatně a dal napít, já blbá), ALE NETUŠÍC, ŽE BYLA CHUDĚRA OPRAVDU ZDROGOVANÁ A ZNÁSILNĚNÁ, A JEN TU CHTĚLA ZE SVÝ POZICE STARŠÍ ŽENSKÝ VAROVAT HOLKY A MAMINKY, CO TAKY NA PÁRTY JEZDĚJ...

...Takže tobě přijde jako NORMÁLNÍ ŽENSKÁ, která záměrně zdrogovaný a pak zřejmě znásilněný ženě , co upadla do komatu, napíše věci jako:

,,HAMBOU BYCH SE PROPADLA!"

anebo

,,TEĎ TEBOU ALE OPOVRHUJEME!"

anebo

,,TEĎ TEBOU ALE OPOVRHUJEME ještě víc!"

A to jako fakt nevim, proč psala tam to ....víc... jako kdyby mnou předtim někdo snad opovrhoval
    jen proto, že jsem po tom(, co jsem žila věrně se svym partnerem dlouholetym a po našem rozchodu nebo skoro bych spíš řekla vzhledem k charakteru toho soužítí a vztahu, velmi smutnym a nepříjemnym rozvodu), se jela pobavit a zatancovat si a stanovat a dala jsem si na párty trochu vína a lokla k ránu na zahřátí z láhve, tak že by mnou někdo snad kvůli tomu opovrhoval, že jsem jela stanovat a na párty tancivat, to snad těžko!

Ale když jde o zločin, tak jde asi čest a spravedlnost takový ženy, aby se nestyděla tohle druhý ženě zrejmě znásilněný psát, stranou.

VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    KULA: V žaludku mi aktuálně leží čínský nudle. Bylo to dobrý. Dekuju za optani
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: ale kyc je celkem oblibenej, jen to neni design s hloubkou
    KULA
    KULA --- ---
    VENDULKA: leží ti to v žaludku?
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    TEKKANNE: Kulu kousla hydra
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    KULA: ne, proč? :)