• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    KULA: ne, proč? :)
    KULA
    KULA --- ---
    TEKKANNE: nekousla Tě Reborna náhodou?
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    KOUDY: ok, to vše vysvětluje ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TEKKANNE: Ja to tak strasne nehajim..jen ti rikam, ze tobe se muze zdat ze je to hnusny..dalsim lidem se zase zda ze je to naprosto nadherny. Sto lidi sto chuti..Proto jsem rozporoval tvoje "objektivně je to naprosto nevkusný" nebo "jen se Ti snažím říct, že je to objektivně fakt hnus" ..To je cely :)..Stranky s nehtama mi prijdou hnusny vsechny uplne stejne. Nevidim mezi nima rozdil :)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    KOUDY: amen

    děkuju, žes mi to ještě jednou a do detailu vysvětlil, ale nebylo třeba, jak vidíš, vůbec nic z toho nerozporuju

    jen žasnu, proč to zase máš potřebu tak strašně hájit.....lidi to chtěj, dobře ti za to platěj, tak proč máš zase potřebu obhajovat se, jak kdybychom ti šlápli na kuří oko?

    stydíš se za to, že se ti to taky líbí, nebo co? :-D

    tenhle salon https://www.instagram.com/margaritasnailz/ nebo tenhle https://www.instagram.com/kleidys_nails/ bude mít asi obecně jinak smýšlející i žijící klientelu i followers než tenhle https://www.instagram.com/elina.nails.art/
    všechno je to precizně odvedená práce za použití umělých nehtů, laků a kamínků, ale asi se ve velký většině shodneme na tom, co je vizuální děs a běs.
    vidíš to taky, nebo nevidíš?
    vidíš, kolik mají první dva salony followers a kolik má Elina? vyplývá z toho, že jsou výtvory těch prvních dvou krásný a vkusný? ne.

    věřím, že kdybychom se zeptali followers Margarity nebo Kleidy, měly by jiný názor, to ale nic nemění na tom, že to objektivně strašný fakt je a nepřesvědčíš mě o opaku.

    tímto jsem téma vyčerpala, howgh


    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TEKKANNE: Objektivne je to asi stejny, jako kdybys rikala ze objektivne jsou vsechny cerveny auta hnusny. Pritom to neni pravda zejo. Chapu samozreme tvuj point, stejne jako u hodnoceni meho instagramu, ale jak rikam..sto lidi, sto chuti. Jsem z truhlarsky rodiny. Umim udelat stul z masivu bez epoxidu a jedinyho sroubu. Jen na cep a dlab a dalsi truhlarsky spoje - [ KOUDY @ Co vas nedavno potesilo nebo pobavilo? ] ..Umim udelat skrin, umim s laminem. Umim udelat stul ze sparovky apod. Jenze neco je to umet a neco jineho je se tim zivit. Stoly z dubovejch sparovek tu dela kazdej jouda, viz treba kluci z wuders - https://www.wuders.cz/jidelni-stoly/ . Muze ti to pripadat krasny, ale neni to originalni ma to doma asi stejne lidi jako knihovnu Kalax z Ikea. Takze z businessovyho hlediska jsem se zameril na nekolik veci

    1) salvaged drevo. Neberu drevo, ktery vznikne z ucelove pokacenyho stromu
    2) delame jen exotiku. Chces stul z dobu, buku apod? Poslu te jinam
    3) delame jen stoly. S kuchynskou linkou, skrini, schodama apod te taky poslu jinam
    4) nemame problem ti udelat stul z exotickyho dreva a bez epoxidu

    Tim jsem docilil toho, ze tu jsme defakto jedini v republice, kteri tohle umi a delaji. Jasne. Je tu plno typku, kteri si vylevaji epoxidove stolu z dubu nebo borovice, ale nikdo tu nedela epoxidove stoly z akacie, olivy, americkeho orechu apod. Protoze je to v nakladech moc drahy. Tim jsem vytvoril vicemene samostatnej segment a neperu se o zakazniky s dalsima truhlarema/stolarema. Tobe se to samozrejme nemusi libit, ale na kamen v modrem epoxidu mam treba na fcb i instagramu skvele ohlasy, zatimco kdyz jsem sem nahodil pruhlednou olivu, kterou delame a ma tu spoustu lajku - [ KOUDY @ Co vas nedavno potesilo nebo pobavilo? ] tak na fcb i instaci mi psalo asi 20 lidi proc jsme tu krasnou olivu zkurvili nudnym pruhlednym epoxidem a nedali jsme k ni modrej nebo zelenej..Takze jak rikam. Sto lidi - sto chuti :)

    KULA
    KULA --- ---
    Budeme potřeboval mokrý hadry....
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    KOUDY: objektivně je to naprosto nevkusný, stejně jako podnikatelský baroko. to, že se to někomu líbí, to nijak nepozvedavá z kategorie nevkus a kýč nikam výš, stejně jako výhra ve volbách nedělá z Babiše a ANO dobrýho premiéra a hospodáře týhle země, ačkoli má spoustu svých fans ;-)
    to, že je to pro některý lidi super, vůbec nezpochybňuju.

    OMNIHASH: epoxy stoly nejsou vůbec humus a taky mu je poctivě lajkuju, dokonce jsem je tuhle ukazovala jednomu týpkovi jako business inspiraci. tohle je ale fakt peklo a nevidím důvod, proč se tomu nezasmát. řemeslně všechno v pořádku, vůbec nehaním jeho práci alébrž otřesnej kus klienta.

    EKG: to zcela nepochybně....ale není modrá jako modrá
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ZUULUU: A proto se oblíkáš v armádě spásy a stojíš frontu na polévku :o
    EKG
    EKG --- ---
    TEKKANNE: Modra je dobra, vtz.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Sutry do akvarka si seriznes na pile diamantovym kotoucem sam. Kamen kterej bude mit plochu 70cm si musis nechat riznout v kamenictvi treba

    A epoxy stoly dovolej drevu, ktery by jinak skoncilo v kamnech mit dalsi ucel a slouzit nekomu 100-200 let. Nemusi se ti to samozrejme libit, ale je to fakt. Dalsi vec je, ze delame samozrejme i stoly bez epoxidu a posledni vec. Nezivim se tim. Naopak je truhlarna pres milion a pul v minusu. Jestli me to nekdy zivit zacne..tak to bude tak za 3-4 roky.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OMNIHASH: čistě teoreticky se to řezání dá domluvit i u nás, ale oslovit můžeš jakýkoliv kamenictví
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: to byla výměna jak z internetů, objektivně (když je to tak populární slovo dneska) mě zajímalo, kde mi v Prahe seříznou šutry do akvárka a říkal jsem si, že už nějakýho rozumnýho kameníka máš.

    2allKoudyHaters: jestli si myslíte, že ho dotlačíte k tomu, že uzná, že epoxystoly jsou humus a vy vyhrajete morální zadostiučinění, tak to má dvě drobný chyby:
    1.)o to se marně snaží půlka nyxu od tý doby, co se tím poprvý pochlubil
    2.)i kdyby to uznal, tak vás bude srát ještě víc, že se takovoudle kravinou uživí natolik, aby moh balit influencerky na fotky hodinek při řízení jaguara...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: tak to je trošku o definici toho slova. truhlářská práce si nemusí hrát na umění, je funkční a může být i estetická. ten kýč z toho dělají ty mělký emoce, sentiment. ale toho se jako neděs, to je dneska normální.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: objektivně je to kýč. subjektivně se to někomu líbí a někomu ne.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TEKKANNE: Objektivne to hnus neni. Je to hnus subjektivne pro tebe. Pro nekoho dalsiho je to zas super :)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    KOUDY: no však já tomu rozumím, jen se Ti snažím říct, že je to objektivně fakt hnus a ani 50 plusíčků na IG na tom nic nezmění :-D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: ne, to doma fakt neřízneš. ty kotouče jsou tak na dlaždice, max obrubník. já bych to domů nechtěl, je to hroznej kýč, ale je v tom kus práce, no
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TEKKANNE: Brecet muzes jak chces, ale slzy ti najem nezaplatej. Penize jo. Ja zakaznikovi reknu svuj nazor, ale konecny slovo ma on, protoze je to zakaznik, kterej za moji praci plati.
    PALEONTOLOG: Srovnam do roviny, dobrousim, dolestim. Mam i kotouc na rezani kamene, ale tohle doma neriznes.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    KOUDY: nepochybuju, že se najde dost lidí, kterým se to bude líbit, to bych nebrala jako známku vkusnosti.....Mimibazar je taky plnej bydlenek, co piští nadšením u nejvíc strašnejch dekorací z knih :-D
    černá, hodně temně modrá, hodně temně hnědá, hodně temná *skoro jakákoli barva*, bílá......super! ale tohle třpytivý jakože moře je fakt peklo, sorry (což nijak nesnižuje kvalitu provedení, ale ty jo asi bych u toho hodně brečela, kdyby se mi nepodařilo klienta přesvědčit k tomu, abychom takhle krásnej kámen podtrhli nějakou příčetnou barvou místo takovýhle šílenosti)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: takže si to jen doleštíš, jo, na to se ptal. asi každej ví, že se kámen dělá diamantem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam