• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    FOTKY! Tedy pardon: ON TOPIC!!!

    Takže s finančním fetišistou jsme se posunuli na seznamce DÁL:

    VČERA: Ok a dokázala bys mi klidně i naplivat do obličeje? :)

    dnes 05:55

    Klidně :) :D A to se chceš jako seznámit nebo jen platit? :)


    dnes 07:20 Vážně to dáš? :)

    dnes 07:21

    Líbilo by se mi, když bys mě obírala osobně jednou za čas. Když by ses postavila do role, že ty jsi nejlepší, dokonalá a já jsem pro tebe naprostá nula, ubožák, kterého tě baví tak akorát ponižovat a obírat a odkopnout :)

    Já, právě teď:

    To je pro mě každej muž a vždycky byl, ta NULA, tedy až taková, že jsem v jeho ubohosti ani neměla potřebu ho obírat nebo po něm něco chtít...ale jak jsem dopadla :D

    (v návaznosti na pasáž s příspěvkem na bydlení a že kvůli němu mi nebude moct asi dost platit, tak jak by ke svému uspokojení potřeboval)

    ...burany odpálkovávám rychleji a efektivněji, tak mám čas i na takovýhle pitchoviny.,..tedy spíš voloviny.





    REBORNA
    REBORNA --- ---
    No nic.

    Přišla po dlouhý době zpráva od údajnýho FINANČNÍHO FETIŠÁKA.

    Ale zádrhel je asi v tom, že to nebude ten případ. Aby byl, pak by to spíš bylo dle toho článku se ženou, co nemůže mít anebo lépe na velkou dálku...a s nulovou vidinou za protislužbu.

    Tenhle, tedy pokud jsem to pochopila, to myslel tak, že by platil v mý přítomnosti a něco by za to asi chtěl...zda mimíse, zatím nevím...

    Ale debata se vyvinula jiným směrem.

    Otázka je, zda mám odpovědět, že tedy fajn, ať zaplatí ten šílenej nájem dle některých tady šílený alkáčce, co místo svatby a mimíse ještě přišla ve dvou dnech o dva byty - prodejem tátou svůj po rodičích nebo spíš rodičích mámy a zmizením bývalýho snoubence pak ještě o nájemní, ve kterým s ním žila a že to, že by po 4 letech věrného soužití na mě bývalý snoubenec, kterýmu jsem léta vyvářela a uklízela a doprovízela ho, a byla s ním od 30 nejlepší léta svýho života, na mě převedl ,,alespoň to apartmá", tedy byt, jako ŠArlotě nebo Charlottce její bývalý ze Sexu ve městě si taky jen můžu nechat zdát, radši ho pronajal předtím Slovákům, se mnou žil pak ve větším nájmu a pak mě klidně i přes slovo svatby, obratem chtěl vysypat, a to na ulici.

    Tak nevím, zda mám odpovědět, že když zaplatí tenhle nájem, že mu tedy pošlu další složenku a když bude hodnej, že mu přijdu tedy, že jsem to já, štědrá ing., i naplivat do obličeje, jak si přeje.

    A odpověděla jsem na to původně proto, že jsem taky i kvůli nějakejm otravnejm troglodytum předtim přišla o velmi důležitou práci, co už takovou v Praze a blízkym okolí jen tak nenajdu, jsem místo bohatýho rozvodu po rozchodu po letech díky výši nájmu, i když jsem tu mohla mít po rodině byt, finančně na dně, ale spíš hlavně z důvodu, že ten na fotce je opravdu hezkej.

    Tak nevim: kdo chce, tak chronologicky od konce:

    dnes:

    Ok a dokázala bys mi klidně i naplivat do obličeje? :)

    středa, 17.6. 03:21

    + tedy vlastně....už nemám služební tel., tak bych poprosila o 400 kč na měsíc na kredit a taky asi 50 kč na víno, až pojedu někam na párty, nějaký levnější stačí...taky nemám teď na servis kola, nutně potřebuje opravu, je to krom MHD muj jediný dopravní prostředek a zároveň koníček a já váhám, jestli ho dát do servisu za dvojku anebo si koupit na měsíc jídlo....ne tak bývalý snoubenec....ten náš bývalý byt pronajímá a je programátor a je za vodou...má jídlo a třebas i jachtu si může koupit. Ale on je hubenej, to já potřebuju tu dietu, že nemam co žrat, jako sůl :)

    středa, 17.6. 03:17 (s humorem a prakticky)

    Takže: Bude to 9 tis. nájem + poplatky 4 tis. ....ale část se vyúčtovává později, tak to tě musím poprosit o trpělivost, že tě nebudu moct v tvé potřebě platit uspokojit hned, nějak se pak totiž budete muset šábnout se sociálkou, protože jsem zažádala o příspěvek na bydlení a oni mi asi 7 tis. z těch 13 tis. daj...no a ty můžeš doplatit ten zbytek. Ale asi tě nepotěším...to já nějak sestavím těch zbylých 6 tis., tedy 60 tis. za rok cca z dosavadních úspor...tak třeba na jídlo bys mi mohl dát, abych nezemřela hlady, když už nedostávám stravenky...snad to bude stačit. Mám spotřebu tak 3 tis. měsíčně za jídlo. Snad to stačí. Hezký večer :)

    středa, 17.6. 03:13 (po vzpomínce na byt)

    Nájem? Tak fajn :)

    středa, 17.6. 03:12 (po zamyšlení nad korona krizí)

    A co bys mi měl jako platit??!!

    středa, 17.6. 00:31

    Co to zase je??!!

    pátek, 12.6. 01:16

    Ahoj, bylo by možné ti platit, odevzdávat peníze a nepřebírat si od tebe za to nic? :) Je to taková zvláštní věc, ale chci být jen obíraný a aby sis to ty užívala, že mě máš v hrsti a můžeš mě nutit platit kdy se ti zlíbí. Pokud by ses nestyděla :)

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    RIMSAK: Ach jo :)

    Hlavně že alespoň ten fracek, ten kokot zdegenerovanej dementní co patří do oprátky, spíš než do prostý polepšovny, tu dneska neni.

    Zrovna mi psal nějakej dědeček, že se omlouvá že píše, že už nemá dceru a že mu ji připomínám...a že si mám dát na seznamce pozor, že blbečkové se v poslední době přemnožili...kdyby jen blbečkové.



    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    KOUDY: to teekane ti poradila zdrogovat morče a znásilnit bývalého snoubence?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:

    Že to bylo spiknutí a útok je jasný. Že výsledkem ať už čehokoli,jestli mýho znásilnění, nebo jak to tu pak ovlivnilo diskusi nebo mejch příspěvků, ať už těch on topic nebo OT, který vznikly kvůli tomu, co mi tu udělali, že výsledkem je výsměch tu padlo, ovšem od člověka, kterýmu jsem se já naopak, i když jsem mohla, nesmála, smála jsem se obrázku, co dal někdo v reakci na jeho příspěvek, ne jemu.

    Pak mi došlo, že jsem s nim snad ani neměla komunikovat.

    Lynč nebo spíš navážení se do mě jste tu dělaly vy, nebo nevim jestli ty, ale pár holek, co mě ani neznaj a nikdy se mnou nemluvily, určitě, spíš jen nechápaly taky pořádně, jak to tu vzniklo.

    Jako lynč jsem to tady od někoho vnímala, což mi přišlo dost nespravedlivý, že se se mnou někdo po letech kdysi rozešel a hledala jsem lásku, a seznámila se např. s blbcem, se kterým jsem něco měla, ale ani s ním nespala a on pak říkal ve svý omezenosti nebo nvim jak to nazvat:

    ,,Ona si snas myslí, že s ní snad budu chodit..."

    Tak tehdy mě napdalo: A co jako jinýho??

    A pak se při vzpomínce na to a při vztahu s bývalým snoubencem jen v duchu zasmála... a někdo tehdy ještě dodal, že těm klukům dvěma, co mě tehdy potkali a měli možnost se mnou seznámit a pak to nevyšlo a S JEDNÍM KVŮLI JEHO PŘÍSTUPU, asi nedlošlo, že já jsem tak trochu jiná generace - A TÍM NAOPAK MYSLEL MIMO JINÉ A KROM MÝHO NEPOCHOPENÍ TEHDY TŘEBA ŠIKANY NA NYXU TAKY I TO, ŽE JSEM JINA GENERACE, JAKO ŽE SLUŠNÁ HOLKA, ZBVYKLÁ NA NORMÁLNÍ DLOUHÝ VZTAHY A NE NĚJAKEJ VOLNOMYŠLENKÁŘSKEJ PŘÍSTUP NĚJAKÝCH OMEZENCŮ NEBO MLADÍKŮ SE ZAMRZLOU PUBERTOU A TAK JEJICH NEZÁVAZNOSTÍ, NEBO KÁMOŠKAMI, SE KTERÝMI VE SKUTEČNOSTI NĚCO MAJ A KURVĚJ SE S NIMA, TAKŽE TO VE SKUTEČNOSTI JAK TEDHY ŘÍKAL, NEŽ SI SE MNOU ZAČAL A PAK TO NEBRAL VÁŽNĚ ŽÁDNÝ KAMARÁDKY NEJSOU, A POD.

    Takže jsem se tomu pak leda po letech v duchu zasmála a byla ráda, že mám konečeně kluka zase 3 roky, stejně jako před tím, ale byl mladší a nebral to vážně a mě taky něco vadilo a nějak to pak nevyšlo a byla jsem pak o to víc ráda, že jsem měla 4 roky bývalýho snoubence, se kterým jsem bydlela....

    Takže ,,lynč" není opravdu slovo, který by se hodilo na mě, spíš naopak, na někoho jinýho, se kým jsem měla kdysi tu čest...

    Ale nic proti tomu člověku, je to přeci jen dávno...

    Jo a abych ti na poštu dopověděla:

    Čecho-talián neutekl, proto, že bych snad byla divná a potřebovala terapii, ale že nebyl zbvyklej na normální vztah, a ženu co dělá s nim nějaký plány, my ani žádnej vztah nenavázali, ani mileneckej, ani žádnej jinej, pže se tu sice narodil, teď tu přechodně studuje, ale za 14 dní odjíždí...

    A choval se ke mně ošklivě, protože jsme se seznámili stylem že mě jen utěšoval smutnou v klubu (takže bytová story seznámení nebránila, naopak muj pláš při rizhovoru s ním, pláš že jsou na mě lidi oškliví a jsem sama a aže už ani nemám, i když jsem se tu narodila, kde bydlet resp. přišla o byt a o část rodiny tak, pak jeho utěšování a objímání mě naopak způsobilo, ne ho odradilo), pak jsem jevila spíš zájem ze zvědavosti a že je krásnej a že jsem sama a mám čas, a on jevil zájem o ,,milf", ale pak logicky vycouval, když já nasadila moje ,,good wife style" chování a domlouvání se na společný zábavě a sportu stejně jako s bývalým snoubencem, což ale mlaďocha vyděsilo a v kombinaci s těmi 5 SMS zahnalo do kouta nebo začal nějakou mladou tady klátit a z původního plánu, že se budem kamarádit a něco spolu podnikat a pařit, než odjede, že stejně nikoho ještě nemám., i když to sám nabídl, pak vycouval.

    A dost možná byl na mě, když jsem ho jen přišla pozdravit a pobavit se o párty, na mě hnusnej proto, že je to prostě 22 letý polo-černý demo s jeho macho manýrama a hispanic attakama z různých kaleb v kombinaci z nevyzpytatelnými psychostavy z hulení, ale spíš proto, že je mu 22 let a neumí sechovat slušně k ženský...

    Což jsem si ale vynahradila tím, že jsem šla pařit a dost se na další párty, kde jsem ho zase potkala ožrala a slušným vytříbeným chováním ženy bych to taky nenazývala..spíš ovíněným pychostavem opustěné a zhrzelé semetriky, ještě vypruzelé drzým chováním nějakýho 22 letýho Čecho-taliána,...

    Ale to mám za to, že jsem se nadržela zásady, nebavit se s cizákama!!

    Ale za to můžou ty, co mě na párty na ostrově,kde jsem před tou akcí, kde jsem ho poznala , nějak drbali a já to slyšela!!

    Jinak bych se bavila se známou a šla pak leda na seznamku a Čecho-taliánem se po story se zlými lidmi z metu a s bytem utěšoval a objímat ani nenechala...

    Minule mě zval Francouz na drink - ten by byl jistě distinguovanější, nicméně když na mě promluvil, tak jsem po zkušnosti s Čecho-taliánem opět jen odsekla a pomyslela si, že může bejt leda tak rád, že v mym městě nedostane po tý černý držce. Howk! :)


    KOUDY
    KOUDY --- ---
    mimiska tu nikdo znasilnovat nebude dokud mu nebude patnact a vic..Takze se nestyd a rozjed svleceny...Jinak zadnej obstojnej psytrance dramec techno ezoterickej dydzej nebude.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Se prober. Nyxáckýho mimíska tu nikdo nechce, protože by zase hrozila kyberšikana jako kdysi nebo mimísek by byla totiž holka a sotva by kyberšikana opadla a po letech byl klid, pak by ji nyxáci, tedy ta část toho póvlu, co se tu mezi mými známými z akcí, nachází, dali zase v rámci ještě vyššího levelu kyberšikany ještě zase zdrogovat a znásilnit.

    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PETGRIDUS: rozhodopádně

    PSYCHO: co se dá dělat, ukázat cestu, dál musí sama. nemá náhled na svůj stav. sad story.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja ji radil ze se ma vyfotit naha a dat to do fotek svlecenych a pak se najdou napadnici ktere jen nejak ofiltruje podle fotek ksichtu a penisu..s nekterejma se sejde a do roka tu muzeme mit nyxackyho mimiska.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Asi už je za tou hranicí, kdy je schopná rozlišit, že je něco s ní v nepořádku.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PALEONTOLOG: To je trochu kruty oznaceni. Vsichni se ji snazili poradit, pomoct, kdyz to zaclo jit z kopce dal doporucovali odbornou pomoc a ona vsechny poslala do prdele a jeste o kousek dal. Takze oznaceni hyena snesu pouze za predpokladu, ze ji oznacis za posahanou nesebekritickou picu.

    PS: ja tu vlastne v posledni dobe chodim spis cist realce na ni, je to takovy tl;dr jejich postu v rozsahu 3-5NS.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    REBORNA: na tomhle čísle 116 123 si s tebou rádi kdykoliv popovídají a vyslechnou Tě, narozdíl od těch hyen tady.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja nechapu nic z toho prispevku :D
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: Opravuju se, ty dve vety potom co je jasny, ze Koudy je anal uz nechapu.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Jsem zmaten. Chapu, ze Koudy je anal a asi dve vety potom. Ten zbytek textu... mohl by to nekdo prelozit? Nebo aspon komu to bylo urceny...
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    REBORNA: klidně to zveřejni, ať nejsou čtenáři ochuzeni o kontext, máš mé svolení ;-)

    ostatním to asi bude jasný bez vysvětlivek, tak tady jednou, polopatě, jen pro tebe: já to psala soukromě čistě jen kvůli tobě, abys to nebrala jako útok, výsměch, veřejnej lynč či spiknutí......ale pochopila konečně, že (nejen) moje doporučení, abys co nejdříve vyhledala odbornou pomoc, je opravdu upřímnou snahou ti pomoci

    a evidentně opět zcela zbytečně :'(

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Á, anál dorazil...

    Ale ten jen opruzoval a nehrabal na mě ani nešukal, a má ho většího, než ten zakrslej fracek, to ucho tady, co ho to napadlo nebo ta zcvrklá kedra, co mě zdrogovala a pak tamtoho nechala, aby mě ošmatlával nebo tim zcvrkloušm, co nebyl ani cejtit, obtěžovala...

    Tak fajn, análovi ještě odepíšu.

    Zrovna mě naštvalo, že mi v pátek ujel bus na akci a v sobotu jel moc brzo a kámoš, co má firemní auto (nutně nutně potřebuje! ) šel radši do hospody a spát.

    Zrovna jsem nedostala dobrou práci, co je trochu dál za Prahou a jsou tam častější služebky než jednou za dva měsíce, a služebky bez kolegů a bez možnosti letu a taxi nebo vlaku a taxi na vlastní náklady, proto, že jsem byla v AŠ před víc jak 7 lety, pak trénovala rok startování do kopce a pak se na to vybodla a do tý doby 6 let neřídila.

    ALE TO NIC NEMĚNÍ NA TOM, ŽE JÁ MÁM LÉTO A CHCI POBÍHAT, BAJKOVAT A DÝCHAT A KOCHAT SE KRÁSNÝM CENTREM MÉHO MĚSTA, NE ČEKAT, AŽ ODPÁCHNETE A ČUCHAT VAŠE PRDY A ŽE SMRDÍTE!

    A že nechci mejt 10 x okna, abych přes ně vůbec viděla... o tom v plicích ani nemluvě!

    ,,A žádný děti ani těžký nářadí na kroužky jsem na zadním sedadle neviděla, takže lžeš krávo a drze mi tu zbůhdarma svévolně jezdíš, ohrožuješ a smrdíš, táhni blbá buranko vlezlá s tim vehiklem smradlavym z mýho města a smrď si tam v tý prdeli u hnoje, kde jsi s tim jezdit musela a odkuď jsi s tim přitáhla - by the way, támhle to dole, je metro a na něj navazuje bus, vim že to tam u Vás nemáte, ale fakt to existuje! A boty, ve kterejch se dá chodit a deštníky taky...to je takový to, co si dáš místo auta nad hlavu a nesmrdí to a stojí to asi stovku.

    Ehm:

    ON TOPIC byl myslim kdysi: Holka by měla dobře řídit leda tak proto, aby se za análem dostala do tý prdele, kam nejede ani bus? Asi.

    ,,Aby si to člověk zažil, to chce co nejvíc JEZDIT A JEZDIT!"

    Třeba těch blbejch 30 km přes Prahu a zpět, co ujedu za stejnej čas i na kole nebo ujedu i na inlajnech... a takhle (, jak že to tu bylo??): do kolečka do kola, jak u blbečků (z buranova) na dvorečku:


    ,,Aby si to člověk zažil, to chce co nejvíc JEZDIT A JEZDIT!" Em kej:




    KULA
    KULA --- ---
    REBORNA: ty jsi lempl a můžou za to ostatní. To je prostě neuvěřitelný.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Jestliže někdo musí číst půlku A4 20x, než mu to dojde, tak potěš koště.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    a myslis ze se toho podilu z prodeje bytu nekdy dockas?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    No nic.

    Měla jsem od TE. něco v poště, co psala ona, považuju za soukromou věc, ale moje odpověď.

    Nicméně ještě nutno zmínit, že mimo jiné psala, že když jsem pořád hezká, najdu si někoho s bydlením nebo kdo by i na mě půlku bytu před zbouchnutím napsal, ale opět něco o terapii, že prej ji potřebuju, když to pořád řeším...interdasting.


    Zhroutila jsem se a pak vyčerpala u toho tady, že jsem nevěděla co s tim!! Zabili jste mi zvíře, tedy v podstatě to nepřímo zavinili, že jste mou pozornost odvedli a vyčerpali mě tu tím, s čím jsem sama nevěděla co udělat !!

    Takže moje odpověď TE.:

    1. Řeším to proto, že pořád marně čekám na podíl z prodeje bytu ze strany rodiny mý mámy, ne otcovi a on se stále vytáčí.

    A předtim proto, že kdyby se třeba bývalej, když byl ještě rok sinlge přes známý dozvěděl, jak to bylo a jak otec se mnou na konec vymetl, třeba by mu došlo, že jsem v tom nevinně, že mě v tom nechal, proti záludnosti možná jeho přítelkyně, nevim a třeba by se vrátil...protože vloni to byl teprve půl rok, sotva jsem se odtstěhovala a prakticky teprve jsme se rozešli, tedy zmizel a ještě byly šance, že se vrátí...od podzimu už ne.

    Moc dobře víš, že do blázince mě posílali ti, co domluvili moje zdrogování a znásilnění a pak se toho chytli nějaký diliny, co si kvůli tomu, že jsem na to reagovala a to jen kvůli mýmu rozchodu před 14 lety a že jsem věděla, že to čtou známí lidi, měla dojem, že snad o tom někdo něco vypustil za informaci, že jsem kdysi měla po tom rozchodu údajně nějakej problém chvíli, ( nutno se dodat: ale ani ten člověk, co o tom se mnou jedinej mluvil, ani oni, nemohou vědět, co se mi stalo, protože to byla soukromá věc a tak se dozvěděl to trochu jinak a tím pádem asi jen další dva lidi od něj taky), ale byl to omyl a jen mě tam posílali ti, co přímo domluvili moje znásilnění a já i nějaký nechápavý diliny, jsme jim na to skočily a začly tu řešit psychiku.

    2. Aby na mě nějakej bezdětnej kolem 30 - 35 mohl přepsat půlku bytu, musel by nejdřív nějakej mít, já to musim v mym věku hrát taky na samostatnost a zajištění a možná i vlastní bydlení - ujmout se třeba chlápka, co bydlí ještě po třicítce s rodiči a těch je tu spoustu... Málokdo je na tý scéně zajištěnej jako bývalý snoubenec, o těch sociálech ani nemluvě, asi sama moc dobře víš jakou scénu myslím...ale i tam jsou hezký kluci a často právě i díky svý nemožnpsti a neschopnosti ještě stále i ve 35 bezdětný a to je pro mě hlavní!! Aby byl bezdětný!

    3. A svejma dotazama, zda za mnou někdy chodí na návštěvu, když přeci je jasný, že já vídala ty lidi spíš na akcích a k bývalýmu ani k mámě si nikoho ze známých z akcí nebrala, proč bych to taky dělala, jsi mě v kombinaci s nepochopitelnými jedy a navážením se do mě od nějakých lidí i ženštin i částečně v kombinaci s tím, na chvíli k smrti vyděsila, že třeba je za tvým profilem někdo jiný, i když já kvůli údajným mým ,,monologům o škole" a pod., čehož jsem tehdy byla plná a nebyla jsem jak asi víš jediná plná školy a jiných starostí a taky díky tvýmu varování nebo co to mělo být, jsi mě na chvíli K SMRTI VYDĚSILA, společně s tím dalším, co to udělal asi záměrně, což mi pak asi došlo, že jeho úkol byl mě asi vyděsit, spíš než se mě zastat, ale i ty, K SMRTI VYDĚSILA a po jedný párty, kde byla nějaká odezva, mi vše došlo, jak k tomu vloni došlo, JSI MĚ K SMRTI VYDĚSILA, ŽE MĚ CHCE NĚKDO V MYM BYTĚ NAJÍT A ZABÍT!! Že jen třeba ve spolupráci s těmi hajzli k zeblití zjišťuješ, zda za mnou někdo chodí a a zda bydlím pořád sama.

    Pokud jsi jen narážela na to, že snad nemám kamarádky, je to proto, že maj už obvykle děti a nikoho si nezvou, jsou to kámošky ze základky, a tak proto, že jsem dřív měla asi 14 kámošů a to spíš mužskýho pohlaví a s těmi jsem se z pochopitelných důvodů po založení vážnýho vztahu a soužití s bývalým snoubencem, přestala vídat, že už jsem jejich ochranu na párty ani doprovod třeba na kolo nebo někam ven nebo na pokec v partě na drink nepotřebovala a taky aby třeba nežárlil.

    S jedním kamarádem se ale zase občas vídáme.

    A fakt nevim, proč jsi sem něco o mých monologách o škole nebo já nevim čem a to před víc jak 12 lety nebo kdy, tahala... Když tady byla řeč o marnym pachtění mezi ONS demama ze seznamky a taky o chlapech seriózních, ale že se těžko v mym věku hledá.

    Pokud to bylo na popud SUB., tak TA MĚ NEZNÁ, OD TÝ PÁRTY, KAM NÁS KDYSI VEZLY, JSEM S NÍ NEMLUVILA A DOZAJISTA JSEM TAM NEUDĚLALA NIC ŠPATNÝHO ANI JSEM NIC DIVNĚ NEŘÍKALA, TO ONA VÍ A POKUD JSEM JÍ NĚJAK IRITOVALA, TAK NEVIM, JÁ SE TEHDY BAVILA S NIM A S NIM TO MĚLA TEHDY NAPROSTO V POŘÁDKU A O TOM, ŽE BY NA TÝ CESTĚ BYLO NĚCO ŠPATNĚ, ANI TEHDY NIC NEŘÍKAL...měl víc starostí s prací a s plánováním něčeho se mnou a s jeho hypotékou, než s dojmy SUB.... a od tý doby jsem se s ní nebavila, že ona svou kámošku má a já měla na akcích jeho a naše společný známí a ta jsem neměla důvod, pokud jsem jí pak něco blbýho v klubu vpálila na dálku do xichtu o kouření nebo tak, tak proto, že tam bylo zahuleno přes míru, byl to malej klub a nedalo se tam kvůli nim všech dejchat, natož pak dalších 5 hodin SKÁKAT A UŽ JSEM TOHO MĚLA DOST A BYLA ASI VELMI NAŠTVANÁ A NEŠŤASTNÁ A PODRÁŽDĚNÁ PO ZMIZENÍ BÝVALÝHO SNOUBENCE A PO TOM, CO MĚ MŮJ OTEC MÍSTO PŘEDÁNÍ PENĚZ POSÍLAL KVŮLI TOMU DO BLÁZINCE NEBO K ODBORNÍKOVI NEBO NA TERAPII PRO LIDI, CO MĚLI KDYSI DÁVNO PROBLÉM, KDYŽ ON O TOM MYM ROZCHODU tehdy před víc jak 12 lety A CO MĚ PAK TRÁPILO ANI MOC NEVĚDĚL, TO NEJDŘÍV ANI MÁMA NE, ŽE JSEM JÍ TO NEŘEKLA...takže mě štvalo buď kouření nebo zhrzení a samota, buď jedno nebo druhý, tak jsem je vyhlásila a ona se asi naštvala...

    Jinak si nedokážu vysvětlit, proč se tu do mě navážela, když já tehdy psala o něm, o bývalým snoubenci, co je navíc už ,,navždy a daleko" ne Moravě, a ne už tady s námi,...anonymně a ne ve zlym, jen jsem vysvětlovala, proč jsem sama a co se mi stalo, co mi komplikuje seznámení a sestěhování s někým, popř. tejotenství, když už nemám bydlení, že jsem přišla o byt a sotva jsem dořešila vážnej vztah, musím ještě s otcem pracně řešit a dolovat peníze z dědictví po mý babičce ze strany ovšem máminy, tedy až na jeho 300 tis., co do toho prodanýho bytu jediný vložil...takže tak.

    ALE TADY SE ŘEŠILO MÝ MARNÝ PACHTĚNÍ NA SEZNAMCE A JÁ BYLA ZE ZAČÁTKU K TÉMATU NEJVÍC Z VÁS A OPRAVDU NEBYL PROBLÉM NA MÝ STRANĚ, ALE V TĚCH NA SEZNAMCE...TAKŽE JSEM K TOMU ŽÁDNÝ RADY ANI POMOC TOHOTO TYPU, CO JSEM SNAD UDĚLALA V PŘEDCHOZÍM VZTAHU, NEPOTŘEBOVALA, PROTOŽE O TOM NEVÍ NIKDO NIC A BŮH VÍ, ZDA BYCH S TÍM NOVÝM NA TY AKCE VŮBEC JEZDILA/CHODILA NEBO ZDA BYCH S NÍM KONEC V PRÁCI ŘEŠILA, TAK BYLO ZBYTEČNÝ MI TO SEM PSÁT, KDYŽ O TOM KAŽDEJ VÍ HOUBELEC, KDYŽ S NÁMI NIKDO Z TĚCH LIDÍ NEŽIL A CO JSEM PSALA JAKO DŮVOD, PROČ JSEM SAMA A NA SEZNAMCE A PROČ ZMIZEL, BYLA PRAVDA, přesně tak, jak jsem to psala.



    Ke zbytku možná přístě. Chci ven.

    ..konec mý odpovědi jí...



    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam