TOREIP:
REBORNA:
PSYCHOTICKÁ?
To právě mě tady zblblo, že ona jedna ta holka z akcí, o který se tu psalo, měla psychický problémy a jak mě tu někdo záměrně urážel a znevažoval, jak kdybych tehdy snad byla nějak promiskuitní, přičemž já měla právě za předchozích 10 let jen ty dva sexuální partnery a s jením z nich tři roky byla a s bývalým snoubencem 4 a 3 roky s ním bydlela, tak jak tu někdo o labilních psal a já jí zmínila anonymně a vim, že jí někdo tu urážel ohledně nějaký promiskuity její a ona ho nějak seztřela, že to on spíš proto, že s ním spát nechtěla nebo tak něco, a pak mě tu někdo právě zenvažOVAL A JÁ NECHÁPALA, ŽE JEN ÚČELOVĚ A ZÁMERNĚ, tak jsem si opravdu myslela, že si mě spletl s ní, i když já o dost starší jsem, ale jak jsem vypadala dobře a mladší, tak k záměně kdysi dojít možná mohlo, tak jsem si mylsela, že si někdo, kdo nás na stejným hudebním stylu zahlídnout mohl, s ní prostě spletl....
Protože mě právě už kdysi dávno, když jsem začla chodit s bývalým snoubencem, někdo urazil, jako že to střídám, ošklivý slovo řekl, tak jsem si pomyslela, že si mě snad spletl s ní asi...
Protože předtím mě přeci musel pokud by mě znal vídat celý tři roky s tím mladším, kterej to ale pak tak vážně nebral a za to já nemůžu...
A o klukovi, se kterým jsem chodila celý dva až tři roky předtím podle mě vůůbec nevěděl, protože ten nebyl z Prahy...
Mohl leda mě vidět s tím před ním, kterýmu jsem jedinýmu dala kopačky já, chtěla jsem už dlouho, chtěli i rodiče, i nějaký známí si to mysleli, ale já ne ně nedala a chodila s ním dál, ale pak až za rok poté jsem se s ním rozešla, že on byl mimo Prahu chvíli, pak nějaký problémy další se objevily a pak jsem prostě se rozhoupala konečně a rozešla se s ním, že už dloho byly důvody, co se na jeho straně nezlepšili, s prací i jiný, já byla studentka a on nechápal, že on musí pak už pracovat když student není, ale mě vadily spíš nějaký jiný věci nepřekonatelný, co jsem vyřešit potřebovala a s nim nešlo prostě nějak, takže i když to trvalo dlouho, co jsem se s ním rozejít chtěla, ještě hóódně dlouho jsem tomu šanci na zlepšení dávala, takže přelétavá fakt nejsem....
No a co vim, tak předtim jsem jen měla dlouholetej vztah právě...
A předtim taky....
Líbačku s jedním spolužákem a že jsem s někým na škole se vyspala, že jsem byla zrovna single a byla příležitost, to se snad myslím z mladých lidí stalo každýmu...takže z toho se nestřílí...
A že právě jsem i v blbym období, kdy jsem půl roku byla sama a muže hledala, nespala až na jdnoho vůbec s nikym právě, to bylo proto, že jsem bydlela s mámou a nikoho si domů vodit nemohla a ani nebylo kde...
Tak to leda že by mě právě pomlouvali kluci, se kterými jsem randila, ale nespala jsem s nimi, že jsem prostě nechtěla zatím a taky nebylo kde, a pak jsme to prostě dohromady nedali, to tak leda....
Přímo jsem zasechla hnusnou urážku právě od kluka, se kterým jsem se kdysi dááávno líbala na párty, že jsem byla opilá a v divnym stavu, což zámerně zařídil nějak on, ale to byl jen flirt, což právě jsem tam tehdy nikdy jinak nedělala a měla stálý partnery, každýho tři roky, což je doba myslim dlouhá a na akce jsme spolu chodili jako spořádaný pár.-...
Ale tenhle byl prostě naštvanej, že mě nějak de facto donutil se s nim líbat, ne donutil, ale tak nějak zařídil, ale já s nim pak prostě chodit nezačla, nechtěla ani jsem nechápala, že asi chtěl on, nevim, a pak po letech mě schválně sprostě urazil proto, že si asi myslel, že jsem ho odmítla a to ho asi naštvalo a proti mě aby mě urážel poštvalo...a já ho slyšela jak mě urazil, a to zrovna v době, kdy jsem v předchozích 10 letech měla jen dva sexuální partnery a ani s jedním jsem se přeci nerozešla já, tak jsem si pomyslela, že je mimo, když zrovna mě uráží, že je to pablb, co víc jak 10 let starou líbačku vytahuje a mě uráží a s tim na akci obtěžuje, kde jsem ho velm,i jasně slyšela i přes tu muziku, blbečka, ale stejně mi to pak bylo líto, opila jsem se tam pak divně chovala, že jsem právě po rozchodu po letech tehdy byla v blbý náladě a tohle mě proto zamrzelo, jinak právě proto že vim, že já měla jen dlouhodobý slušný vztahy a je to blbost, a z nějakýho šuku, že kterýho se nevyvinul vztah, ale to ne díky mě, se snad nestříli, že to se každýmu kdo hledal partnera někdy asi stalo...
A právě mi to přišlo celý absurdní, když si vzpomenu, kolik kluků jsem tehdy, když jsem se po třech nebo čtyřech dlouholetejch (tedy 2- 3 letejch vztazích) ocitla sama, kolik kluků jsem viděla za jeden ten půl rok a další ten půl rok a s kolika na rande byla (asi se 7 tehdy v tom půl roce a se 3 v tom dalším single půl roce) a s žádnym z nich nespala, jen se dvěma, což oni moc dobře ví a u 7 z nich právě ani blbá pusa na tvář nepadla, se dvěma jen nějaký ožužlávání, jak jsem psala, a pak to prostě nevyšlo a vztah se nevyvinul, ale ne mou vinou, já měla o ty tři vážnej zájem právě, že by mě snad kvůli tomu i po 10 letech uráželi mi přišlo dost absurdní...
Tak jsem z toho jen byla tady zblblá, že jeden z nich to tu četl, když já tu měla v přátelích převážně jen známí z akcí, se kterými se jen tak jednou za rok pozdravíme a fakt spolu rozhodně nic nemáme...a zbytek byly ostatní, třeba i někdo ode mě nebo od bývalýho snoubencem ale tady byl jeden, co jsem ho ožužlala nějak a četl to, tak jsem si myslela, že mi to jako někdo kvůli němu píše schválně a ne aby mě záměrně pomlouval účelově kvůli tomu, co se mi stalo vloni a myslela jsem si, že si mě tu fakt zase spíš někdo plete s ní.. protože její psychika + nějaký narážky na to, že to po rozchodu střídala, když ani někoho novýho hledala, se týkaly tehdy co já vim, JÍ a v tý kombinaci by to odpovídalo....
I když na mě tu byly namířený ty věci záměrně a každá nezávisle na sobě....ale já to zkombinovala a vypadal mi z toho ona, že si mě snad někdo spletl s ní, i když moc podobný jsme si v obličeji nebyly, tady jo, ale já vypadala v obličeji jako ona tak před 7 lety právě, teď už vypadam trochu starší, ale dojem, že si mě před 6 lety někdo na akci spletl s ní, když jsem tam s bývalým snoubencem, tehdy jakožto mým novým přítelem, přicházela, to mě napadlo a vrtalo hlavou už tehdy.
...takže jsem to tu popletla a zblblo mě to a tak jsem to tu brala ještě víc vážně, jako že mi to někdo asi píše vážně. A že záměrně a je to jen výmysl účelovej, to mě tehdy ještě do března fakt nenapadlo.